Επισκέπτης
Ορίστε μερικά από τα μωρά που έχω πάρει από Sandy's Superstars εδώ στο Manchester που σπουδάζω.Βρίσκετε καλύτερα μωρά για studio??
φίλε εσύ γαμάς ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! τι εθνικότητας είναι τα "εργαζόμενα κορίτσια"?
Ορίστε μερικά από τα μωρά που έχω πάρει από Sandy's Superstars εδώ στο Manchester που σπουδάζω.Βρίσκετε καλύτερα μωρά για studio??
φίλε εσύ γαμάς ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! τι εθνικότητας είναι τα "εργαζόμενα κορίτσια"?
Ελλεηνίδες!!!
Αγγλίδες!!!!!Φίλε είναι γαμάτα!!!έχω φάει κόλλημα και όσοι Έλληνες είναι εδώ το ίδιο.Για 50 λίρε τη μισή ώρα δηλαδή 60 ευρώ και 100 λίρες την ώρα κάπου 120 ευρώ έχεις όποιο μωρό θες.Και μάλιστα πολλές από τις κοπέλες στο Sandys Superstars δίνουν κώλο όπως επίσης και πολλά extra όπως πίπα χωρίς σκούφο,όλες φιλάνε και κάνουν full girlfriend δηλαδή σαν να πας με την γκόμενά σου.Καταπληκτικό μερος και έρχονται τουρίστες και από τις γύρω χώρες για να απολαύσουν τη φιλοξενια.
Εγώ δεν ήξερα τίποτα για Sandy's και τυχαία είδα 1 εδώ στο site μας περιέγραψε την εμπειρία του και ήταν μερικους μήνες πριν φύγω για Αγγλία και είδα μασαζ και πήγα να βάλω τα κλάματα σκεπτόμενος,πως μπορεί τόσο όμορφα κορίτσια να κάνουν μόνο μασαζ!!!!Αμ έλα όμως που το "μασαζ" είναι κωδική ονομασία μιας και τα πορνεία απαγορεύονται στην Αγγλία.Έτσι φέρει τον τίτλο μασαζ ώστε να λειτουργεί νόμιμα άσχετα αν ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι κάνουν τα πάντα εκτός από μασαζ!!!
δηλάδη και η Αγγλία... Ελλάδα έγινε στην απατεωνιά!!!
Εμ τι!!Εδώ αστυνομικοί είναι πελάτες!!!!Έρχονται κατακουρασμένοι (και καλά) απο τη δουλειά να χαλαρώσουν...Μέχρι και βουλευτές!!!!!Τόσο μαλάκες που δεν μπορούν να πα΄ρουν βίζιτα και να είναι διακριτικοί!Τι να κάνεις..όλοι την ίδια λαχτάρα έχουν...
Δηλαδή ρε φίλε όλες ντόπιες είναι? δεν εργάζεται καμία από πρώην Ανατολικό μπλοκ?
ισχύει ότι έχει συνέπειες και ο πελάτης σύμφωνα με έναν νέο νόμο που ψηφίστηκε? στα χαρτιά έστω....
Το 90% των κορτσιών που δουλεύουν εκεί είναι Αγγλίδες.Δεν φέρνουν ξένες μιας και είναι αυστηροί στην πολιτική τους όσον αφορά το θέμα υγεία.Θέλουν Αγγλίδες ώστε να είναι γραμμένες στο NHS (το δικό τους ΕΣΥ) να έχουν όλο το ιατρικό ιστορικό τους ώστε να ξέρουν ότι πάνε όποτ τους λένε για εξετάσεις και ότι έχουν κάνει όλα τα εμβόλια.1 κρούσμα να σημειωθεί ασθένειας σε πελάτη σημαίνει λουκέτο.Υπήρχε και άλλο πολύ πετυχημένο όχι σαν το Sandy's που ενώ λειτουργούσε επιτυχώς για 4 χρόνια 1 πελάτης έπαθε έρπητα και με αφορμή αυτό θυμήθηκαν το νόμο και το έκλεισαν και δεν ξανανοιξε.Αν και σε αυτό 1 κολλήσει οτιδήποτε και το καταγγείλει έχει βάλει και αυτό το διαμάντι του έρωτα λουκέτο..Έτσι θέλουν ντόπιες για να χουν το κεφάλι τους ήσυχο
Στο Λονδίνο η καλύτερη και πολύ πιο ακριβή επιλογή είναι τα call girls που αν πάρεις από καλό γραφείο θα πρέπει να σκάσεις γύρω στα 500 ευρώ για 2ωρο.Έχουν και κει massage parlours,όμως είναι της κακιάς ώρας και όχι κέντρο αλλά προς Middlesex και στον Τάμεση.To Manchester είναι επίσημα η "πολιτιστική" πρωτεύουσα της Ευρώπης χάρη στο Sandy's