Νέα

Ο καλύτερος τρόπος να φας 300€ στον αγοραίο έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgos Likouretzakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλή ιδέα, αλλά θέλω να χει μέσα και λίγο νταλαβέρι με ποτά κλπ

Εξαρτάται τι θέλεις...

Πάρε μία που θα παίρνει 200 και πες της "θα πάρεις άλλα 100" για να πάμε και για κάνα ποτάκι για μια ωρίτσα. Και μετά  2ωράκι στο hotel.

Αν πάλι θες να ξεψωλιαστείς στα studio, με 300 ευρώ γαμάς 3-4 γκόμενες άνετα. Χωρίς ποτό όμως!

Αν είσαι "μηχανάκι" και θες πολλές και διαφορετικές, τότε τράβα κατά Φυλής μεριά (300/20=15), μπαίνεις σε 15 μπουρδέλα (7 το Σάββατο, 7 την Κυριακή). Ποτό θα πιεις μόνος σου πριν πας... ή αφού πας.

Από την στιγμή που λεφτά υπάρχουν, μπορείς να επιλέξεις ό,τι νομίζεις καλύτερο για σένα!

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
δεν συμφωνώ με την ιδέα κωλόμπαρου/στριπ. Πεταμένα λεφτά και δεν είναι και εγγυημένο οτι θα γαμήσεις. Η καλύτερη ιδέα είναι τα call girls ή strip για ζέσταμα και μετά studio όπως είπαν οι συναγωνιστές

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Έχω 300 ευρώ για σκότωμα και θέλω να τα επενδύσω μέσα στο ΣΚ, στον αγοραίο.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος κατά την άποψή σας/εμπειρία σας;
Εγώ θα προτιμούσα να πάω σ ένα κωλόμπαρο αύριο, να περάσω 3-4 ώρες με την κοπέλα με ποτά και χαβαλέ και μετά να ρίξω και κάνα  :fuck1: σε σπίτι ή χοτέλ
Είναι εφικτό αυτό;
Σε στριπ μπορεί να γίνει η είναι λίγα τα 300€; (εννοώ να φύγεις με την κοπέλα για σπίτι σου ή χοτέλ)
Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν;

Γενικά για να φορτώσεις κοπέλα από μαγαζί, χωρίς πολλές κόνξες πόσα λεφτά απαιτούνται;

Εγω θα προτεινα να κατεβεις Μεταξι και να ριξεις 30 γαμησια σε διαφορετικα πουτανακια!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
καλή ιδέα, αλλά θέλω να χει μέσα και λίγο νταλαβέρι με ποτά κλπ

Η λύση είναι απλή και ήδη, υπό μία έννοια, σού έχει προταθεί: επικοινώνησε με κάποια ελληνίδα call girl και πες της αυτό που θέλεις. Καμμιά δεν πρόκειται να αρνηθεί να περάσει μαζί σου κάποια ώρα για ποτό πριν ή μετά το σεξ. Το πόσο χρόνο θα είστε μαζί και πώς θα γίνει η κατανομή του χρόνου (ποτό vs σεξ) εξαρτάται και από τα rates της κοπέλας αλλά και από τις δικές σου επιθυμίες.

ΥΓ: Αναφέρθηκα σε ελληνίδες cg γιατί υποθέτω ότι όταν θα είστε για ποτό θα θέλεις να κουβεντιάσετε σχετικά ανθρώπινα και όχι στη νοηματική γλώσσα. Καλές περιπτώσεις ελληνίδων cg που έχουν θρεντ εδώ είναι η Εύα και τα κορίτσια του γραφείου της, η Nayomi και η Marianmarian (για την τελευταία δεν γνωρίζω αν αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα). Εναλλακτικά, θα μπορούσες να καλέσεις κάποια ξένη που είτε έχει μεγάλη ευχέρεια στα ελληνικά,  είτε γνωρίζεις τη γλώσσα της, είτε γνωρίζετε και οι δύο πολύ καλά μια τρίτη γλώσσα (π.χ. αγγλικά).

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Βρίσκεις μία του γούστου σου και περνάς με απλό πρόγραμμα σε στούντιο.Αφού τελειώσεις της κάνεις πρόταση για 250 για 3 ώρες αφού σχολάσει.Επειδεί γουστάρεις ποτό και κουβέντα την μία ώρα την βγάζεις στο bar του ξενοδοχείου για να είσαι κοντά και τις άλλες 2 σε πήδημα.Αν δεχθεί καλώς.Αν δεν δεχθεί περνάς σε call-girl κανονίζοντας τον χρόνο που θές με παζάρι.

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Μπες στο mamba κάνε λίγο ιντερνετικη μελέτη βρες κανένα πιπίνι ρωσιδη  κα πάρτη βόλτα όλο το βραδύ και μετά σπίτι η χοτελ για αχαλίνωτο σεξ

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αν και λίγο καθυστερημένα ρίχνω μια ιδέα για άλλους επίδοξους συναθλητές. Καλή φάση είναι να πάρεις αεροπλανάκι για βερολίνο με easyjet 100 ευρώ πήγαινε-έλα (ίσως και φτηνότερα) και πας σ ένα FKK άλλα 80 ευρώ είσοδος γαμάς και 2 μουνιά 120 ευρώ. Τρως πίνεις χαλαρώνεις κάνεις και τα σπα σου. Βέβαια θα φύγει και κανα 100άρι πήγαινε έλα αεροδρόμια και λοιπά έξοδα... Αλλά κατά τη γνώμη μου ζεις και μια διαφορετική εμπειρία.
Αν έχεις και κανα φιλαράκι μαζί θα έχει καλό χαβαλέ πιστεύω.

Δεν το έχω κάνει λόγω οικονομικής δυστοκίας, αλλά το έχω σκεφτεί αρκέτες φορές!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αν και λίγο καθυστερημένα ρίχνω μια ιδέα για άλλους επίδοξους συναθλητές. Καλή φάση είναι να πάρεις αεροπλανάκι για βερολίνο με easyjet 100 ευρώ πήγαινε-έλα (ίσως και φτηνότερα) και πας σ ένα FKK άλλα 80 ευρώ είσοδος γαμάς και 2 μουνιά 120 ευρώ. Τρως πίνεις χαλαρώνεις κάνεις και τα σπα σου. Βέβαια θα φύγει και κανα 100άρι πήγαινε έλα αεροδρόμια και λοιπά έξοδα... Αλλά κατά τη γνώμη μου ζεις και μια διαφορετική εμπειρία.
Αν έχεις και κανα φιλαράκι μαζί θα έχει καλό χαβαλέ πιστεύω.

Δεν το έχω κάνει λόγω οικονομικής δυστοκίας, αλλά το έχω σκεφτεί αρκέτες φορές!

Σωστος ο Ηρωας του Σταλινγκραντ και Μεγιστος Σκοπευτης Βασιλι Ζαιτσεφ :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινεις φιλε ετσι θα ζησουν και την εμπειρια του ταξιδακιου και κατι εντελως διαφορετικο που'ναι τα ΦΚαΚαλα(οπως τα λεγαμε με το φιλο που'χαμε παει Γερμανια ;)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom