Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Σιγα,σιγα..θα με θυμηθουν, πολλοι!!!!!!αχ!!!Τον ξέρω τον ιππότη, με έχει περάσει παλιά το 2005....μια ρωσίδα μιλφ σε ενα ημιυπογειο
Σιγα,σιγα..θα με θυμηθουν, πολλοι!!!!!!αχ!!!Τον ξέρω τον ιππότη, με έχει περάσει παλιά το 2005....μια ρωσίδα μιλφ σε ενα ημιυπογειο
Τον έχεις πάρει...?Τον ξέρω τον ιππότη, με έχει περάσει παλιά το 2005....μια ρωσίδα μιλφ σε ενα ημιυπογειο
ρε φιλε,ειλικρινά τώρα ,τον πιστευεις;Ειπαμε αλλά όχι και έτσι!!!και παλι πολυ νεανικες φαινοντε οι φωτο,αν ειναι αληθινες μπραβο σου
Τον έχεις πάρει...?
ΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥ!Τον έχεις πάρει...?
ουουουΤον έχεις πάρει...?
Φιλε!εμαι?????? μεσα στην καυλα!κανω φοβερο μασαζ κατ οικον!και όχι μονο!!!!ρε φιλε,ειλικρινά τώρα ,τον πιστευεις;Ειπαμε αλλά όχι και έτσι!!!
Όχι!φιλε!εκει που ειμουν εγω δεν ειχε τατοια! απλα!η Φυλης,εχει πρόβλημα! οπου Ελληνιδες! όχι!στο λεω εγω !Ιππότη θέλω να σε ρωτήσσω μιας και ήσουν μέσα στα πράγματα. Στα σπίτια οι γυναίκες ελέγχονται; Αν ναι είναι κάθε 15νθήμερο; Επίσης αν κάποια βρεθεί θετική σε κάποιο αφροδίσιο, σταματαει προσωρινά ή απλά ο υπέυθυνος λαδώνεται για να της βγάλει καθαρό πιστοποιητικό;
φιλέ αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος,δεν τα ρωτανΙππότη θέλω να σε ρωτήσσω μιας και ήσουν μέσα στα πράγματα. Στα σπίτια οι γυναίκες ελέγχονται; Αν ναι είναι κάθε 15νθήμερο; Επίσης αν κάποια βρεθεί θετική σε κάποιο αφροδίσιο, σταματαει προσωρινά ή απλά ο υπέυθυνος λαδώνεται για να της βγάλει καθαρό πιστοποιητικό;
Όχι!φιλε!εκει που ειμουν εγω δεν ειχε τατοια! απλα!η Φυλης,εχει πρόβλημα! οπου Ελληνιδες! όχι!στο λεω εγω !
Εδώ!ειμαι!!κωλαρα!!!
έναν τσάτσο που ήταν παπάς τον γνώριζες;
Τον ΚΩΣΤΑΚΗ???????????????????????????????ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!έναν τσάτσο που ήταν παπάς τον γνώριζες;
Ζητατε,Βιβλιαριο,υγειας,πρωτα!!!!!!ακουτε που σας λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ιπποτη κανουμε καλα που σπρωχνουμε συνεχεια στο μεταξουργειο?
ναι σχωρεθηκε εμαθαΤον ΚΩΣΤΑΚΗ???????????????????????????????ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τον ήξερες και εσύ;