Νέα

Ο γυναικείος οργασμός «εξαρτάται από το ανδρικό πορτοφόλι»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
κριμα αλλα ειναι κατι που αφορα παμπολλες γυναικες
αλλα απ οτι ξερω, αμα αφαιρεσουν τις κυστες  διορθωνεται το προβλημα
η γκομενιτσα του γιαννη αγιαννη δε θα το περναγε???

Παρακαλώ, παρακαλώ! Γνωστή μου είναι! Οχι γκομενίτσα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Παρακαλώ, παρακαλώ! Γνωστή μου είναι! Οχι γκομενίτσα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
μην προσβάλεσαι αφού δεν την ξέρουμε... ;) δεν θα ήταν ντροπή να ήταν και γκομενίτσα σου , που δεν είναι. Αλλά τεσπα.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να παιρνει αντισυλληπτικα γι αυτο, κ να της προκαλεσαν αυξηση του βαρους
συμβαινει σε μερικες γυναικες κ αυτο

Πόσο βάρος μπορεί να πάρει κάποια από τα αντισυλληπτικά; εδώ λέει ο άνθρωπος ότι δεν είναι fuckable. Άρα δεν φταίνε μόνο οι ωοθήκες.

Btw, καλό είναι να αφαιρούνται οι κύστες και να μην παίρνουμε αντισυλληπτικά. Δημιουργούν χιλιάδες προβλήματα τα τελευταία. 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Για τριχοφυία, δεν ξέρω, γιατί μόνο ντυμένη την έχω δεί! Για ακμή πάντως, δεν έχει. Το μάγουλό της είναι σκέτη φράπα.
μπας κ εχει θυρεοειδη κ μπερδευτηκες?
ή μηπως σε δουλευει για να μη σου πει οτι απλα της αρεσει το φαγητο! *P

οτι κ αν σου ειναι ουτε εσενα ξερουμε ουτε αυτη
οποτε ακυρη η παρατηρηση σου ντιαρ :cheesy:

Πόσο βάρος μπορεί να πάρει κάποια από τα αντισυλληπτικά; εδώ λέει ο άνθρωπος ότι δεν είναι fuckable. Άρα δεν φταίνε μόνο οι ωοθήκες.

Btw, καλό είναι να αφαιρούνται οι κύστες και να μην παίρνουμε αντισυλληπτικά. Δημιουργούν χιλιάδες προβλήματα τα τελευταία. 
δεν εχεις κ αδικο σ αυτο
ειναι μια καλη δικαιολογια για να τρωνε οι γυναικες ισως χαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
μπας κ εχει θυρεοειδη κ μπερδευτηκες?

Μπορεί να έχει και τέτοιο. Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε πριν πολύ καιρό, νομίζω ότι είχε και κάτι τέτοιο. Πάντως πολυκυστικές ωοθήκες έχει σίγουρα.

ή μηπως σε δουλευει για να μη σου πει οτι απλα της αρεσει το φαγητο! *P

Δε νομίζω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μπορεί να έχει και τέτοιο. Αν θυμάμαι καλά, σε μία συζήτηση που είχαμε πριν πολύ καιρό, νομίζω ότι είχε και κάτι τέτοιο. Πάντως πολυκυστικές ωοθήκες έχει σίγουρα.

Δε νομίζω.

εγω παντως πιο πολυ θα την εκραζα που τα ριχνει σε παντρεμενο (δεν εισαι?) παρα γι αυτο που απ οσο καταλαβαινουμε δεν ειναι κατι για το οποιο ευθυνεται

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
...
γενικα πολυ βασανιζομαστε οι γυναικες κ εχουνε κ παραπονο τα αγορακια :tickedoff:

Το ότι μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς αντισταθμίζει αρκετά από τα προβλήματα των γυναικών...

:)

Εμείς οι άντρες τί να πούμε δηλαδή; :)

GreatPenis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όταν τα έλεγα εγώ κάποιοι κορόιδευαν…στις γυναίκες μετράει το πορτοφόλι του άνδρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom