Νέα

Ο γυμναστής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Telis85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Αφού ξανά μπήκαν μέσα στον κωλο και στο μουνι της Όλγας άρχισαν να της χώνουν τις πουτσες τους ακομα πιο δυνατά από πριν. - αχ αχ Θωμά τι αχ ανοίγματα μου κάνετε!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261
OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
- ωχ στις ξεχειλωσαμε τις τρυπες παλι! Ωχ καυλα. Σε μια φάση κόλλησαν και οι δυο πατσοχοντροι πανω της και την στριμώξει κι άλλο πανω τους με αποτέλεσμα η κατάσταση για την Όλγα να γίνει ασφυκτική. Τα βυζια της είχαν κολλήσει πανω στο Θωμά ενώ αυτή είχε αφήσει την τροχαλία και πιαστηκε απ το σβέρκο και το χοντροκεφαλο του. Ενώ ο άλλος ο κεφτές ο Άκης είχε κολλήσει στην πλατη της πισω και της πιπιλουσε το λαιμό ενώ τα χέρια του ήταν καλημενα στα κωλομέρια της

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Αχ αχ μμμμ αχ αχχχχχ .. Ειναι αχ πολυ κοντά.. Αχ αχ. - ωχ καυλα ωχ τι καυτό μουνακι ειν αυτο!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.846
Πόντοι
22.886
Αφού ξανά μπήκαν μέσα στον κωλο και στο μουνι της Όλγας άρχισαν να της χώνουν τις πουτσες τους ακομα πιο δυνατά από πριν. - αχ αχ Θωμά τι αχ ανοίγματα μου κάνετε!
Τύπε ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε η Όλγα ?
:think:

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
- αχ αχ είναι πολυ βαθιά.αχ αχ πως με σκίζεται έτσι! Αχ αχ.ενω η Όλγα άρχισε να φώναζει ακομα πιο γρήγορα απο πριν . Αχχ αχ Ααααχχχχχχχχ αχ αχ. Μετά απο λιγο η γυναίκα μου ηρεμησε καπως .και μετά απο λιγο οι δυο κεφτέδες βγήκαν απ τον κωλο και το μουνι της Όλγας.και τραβήχτηκαν λιγο αφήνοντας την να ανασάνει ξανά.Ενώ η Όλγα κατέβηκε απ πάνω τον Ακη και έπεσε κάτω στα γόνατα. Τώρα τα δυό τσογλάνια σηκώθηκαν όρθιοι και ήρθαν μπροστά της και έφεραν τις πούτσες τους στο στόμα της. Η Όλγα άρχισε να ρουφάει την πούτσα του Άκη πρώτα και έπαιζε με την πούτσα του Θωμά. Ενώ μετά από λίγο άλλαξαν και έκανε πίπες στο Θωμά και την έπαιζε στο άλλο τσογλάνι τον Άκη. Έτσι όπως έχωναν βίαια τις πούτσες τους εναλλάξ στο στόμα της Όλγας.Αυτή σταμάτησε σε μια φάση και τους είπε - Αχ κάντε πιο γρήγορα παλικάρια μου πρέπει να φύγω νωρίς σήμερα. Είπε και άρχισε να ρουφάει τον πούτσο του Άκη ξανά.Και ο Θωμάς της είπε - πως κι έτσι ; - μμ σήμερα έχουμε επετειο και ...χλαπ ρουφηξε λιγο την πουτσα του Θωμά και συνέχισε. - και θα με περιμένει ...ο Στέλιος. - α τότε πρέπει να σου κάνουμε και μεις ένα δώρο .... -Ναι ένα σπέσιαλ δώρο. - ναι πρέπει να σε κεράσουμε. - αχ ναί λατρεύω τα... δώρα... Είπε η Όλγα και συνέχισε να ρουφάει εναλλάξ τις πούτσες τους ,βυθιζοντάτες ολόκληρες μέσα στο στόμα της. Σε σημείο τα χείλη της να φτάνουν μέχρι τ αρχίδια τους.και ο κεφτές ο Άκης της ειπε - ωχ πω ρε καυλα μου! Τι χειλαρες έχεις! Ωχ τι τσιμπουκόχειλα! Ενώ ο Θωμάς συμπληρωσε όταν η Όλγα του ρουφαγες τον πουτσο. - ωχ και κοίτα και πως βεντουζαρουν οι χειλαρες της στις ψωλες μας! Ωχχ σκέτη καυλα. - ωχ μεγάλη τσιμπουκλου. - ωχ και ψωλορουφηχτρα! Ωχχ έτσι ρουφα ρουφα κι άλλο. Πρώτη φορά την έβλεπα να ρουφάει πούτσα μέχρι τ αρχίδια.Ο Θωμάς της είπε - Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει πολύ το δώρο μας.θα ναι πολύ λαχταριστό. -Μμμμμ. Η Όλγα έβγαλε ένα ήχο όπως ρουφούσε την πούτσα του μπούλι του Άκη. Όπου παρόλο που ήταν κοντός και χοντρός είχε υπερβολικά μεγάλη και χοντρή πούτσα και η γυναίκα μου δυσκολευόταν να την πάρει όλη, περισσότερο απ του Θωμά. Ενώ ο Άκης της είπε - μπορεί να μην έχουμε τούρτα να σου δώσουμε αλλά....έχουμε μπόλικη....σαντιγή... Η Όλγα σταμάτησε για λίγο τις πίπες και είπε- αχ ναι ναι τρελένομαι για.... σαντιγή..! Μετά από λίγο άρχισαν να φωνάζουν - ωχχ χύνω χύνω! Ωχχχ ! ο Θωμάς ο ατσούμπαλος έχυνε στα στήθη της Όλγας η οποία τα είχε σηκώσει ψηλά και τα κρατούσε με τα χέρια της από κάτω. Αφού τελείωσε μετά από λίγο άρχισε να τη χύνει και ο κοντόχοντρος το μαλακισμένο ο Άκης. Αυτός άρχισε να χύνει πρώτα στα βυζιά της και μετά έστρεψε την πούτσα του στο πρόσωπο και στο στόμα της Όλγας .Ενώ μερικά έπεσαν και μέσα στο στόμα της γυναίκας μου. Όταν σταμάτησε επιτέλους να χύνει βγάζοντας μεγάλη ποσότητα . Και γεμίζοντας το πρόσωπο της και τα στήθη της Όλγας της είπε. - ωχ έλα κουκλάρα μου καθάρισέτα τώρα καλά. Τότε η Όλγα άρχισε να ρουφάει τις πούτσες τους ξανά μέχρι που τις καθάρισε τελείως απ τα χύσια που είχαν πάνω . - Σου άρεσαν τα δώρα μας ; - μμμμ πολύ . Είπε και έγλειψε την πούτσα του τσόγλανου του Άκη. Μετά απο λίγο η Όλγα σηκώθηκε και πήρε χαρτί να σκουπιστεί. Εγώ άρχισα να ζαλίζομαι. Εχωντας τάση για εμετό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε η Όλγα ?
:think:
Γιατί;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Ενώ σε μια φάση εβγαλε τον πουτσο του απ το στόμα της Όλγας και της έφερνε τα αρχίδια του στο στόμα της κι αυτή τα γλυφε. Ενώ οπως σήκωσε την πουτσα του πανω στο προσωπο της η πουτσα του φαινόταν μεγαλύτερη απ το κεφάλι της Όλγας.Ήταν και οι δυο χάλια χοντροί και σιχαμεροί με τρίχες. Πως είναι δυνατόν να το έκανε μαζί τους αυτό.
Γάμησέ τους τους καριόληδες με τα 120 κιλά μυώνων....60 στον καθένα :happy:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
στελιο/τελη... ελα βαρεθηκαμε ρε μαστορα ναουμε :tired:
ειδες οτι τσαμπα χτυπιεσαι με γυμναστηρια και πρωτεϊνες.
παντα οι χοντροι και τριχωτοι γαμανε τις μουναρες.
ξεκινα λοιπον την παραδοσιακη και πατροπαραδοτη ελληνικη-μεσογειακη διατροφη.
σουβλακια, πατατες τηγανιτες, πιτσες και κοκακολα ζιρο για να χαρει το πουλακι σου !!!
...αυτο το φυσιολογικο των 13 εκατοστων και λεπτο :2funny::2funny::2funny:
Το έχω πει τόσες φορες ρε μαλάκες, ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ :rockon:
Δε γαμάνε οι βίγκαν και τα σούσι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
καποιος να μου κανει περιληψη τι εγινε πριν γαμησουν 2 χοντροι την ολγα γιατι δεν ψηνομαι να διαβασω τις αλλες σελιδες
:coffee:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Εγώ άρχισα να ζαλίζομαι. Εχωντας τάση για εμετό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε άκου
Α. Μια ώρα έσβηνα τα περιττά, τι σεντόνια είναι αυτά? :confused:
Β. Το έχω πάθει κι εγω μετα από μισή σούβλα κοκορέτσι.
Πιες μια τζούρα τσίπουρο και καπάκι κοκα κόλα diet κι έστρωσες....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
καποιος να μου κανει περιληψη τι εγινε πριν γαμησουν 2 χοντροι την ολγα γιατι δεν ψηνομαι να διαβασω τις αλλες σελιδες
Τύπε δεν ξέρουμε, είναι σαν τις τσόντες. Πάμε με ff στο ψητό

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Κλασικά ο σεναριογράφος με προβλήματα στύσης , εδω υποτίθεται πως είναι φαρμακωτός μποντιμπιλντεράς που έχασε σε διαγωνισμό μποντιμπίλντινγκ και μετά είχε προβλήματα επειδή λόγω της ήττας αύξησε την δόση στα αναβολικά , οπότε δεν μπορούσε ούτε να γυμναστεί ούτε να γαμήσει ... στο τέλος του γαμήσανε την γυναίκα οι χοντροί χωριάτες ... εεε όχι οι χωριάτες ηταν στην άλλη ιστορία :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Γάμησέ τους τους καριόληδες με τα 120 κιλά μυώνων....60 στον καθένα :happy:
Να μην τους χώσει καμιά μπάρα απο πίσω φοβούμαι , αν και το πιό πιθανό να μην κάνει τίποτα ώστε να μάθει πως έγινε και τους έκατσε ... κάτι μου λέει οτι θα παιχτεί εκβιασμός πάλι :confused::confused::confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Να μην τους χώσει καμιά μπάρα απο πίσω φοβούμαι , αν και το πιό πιθανό να μην κάνει τίποτα ώστε να μάθει πως έγινε και τους έκατσε ... κάτι μου λέει οτι θα παιχτεί εκβιασμός πάλι :confused::confused::confused:
Όχι spoiler !!!

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Αυτό με τον εκβιασμό έχει βάση και λογική που λες. Γιατί μια τόσο ωραία γυναίκα να παει μ αυτους τους κεφτέδες

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Πριν ανοίξω την πόρτα όμως οι ανάσες που άκουγα άλλαξαν ξαφνικά. Άρχισα να ακούω την ανάσα της γυναίκας μου να ακούγεται διαφορετικά - αχ αχ ααααχχχ. Αναστέναζε τώρα πιο δυνατά και με μεγαλύτερη δυσκολία ενώ κάτι σαν να μουρμούριζε σαν να κλαψούριζε . - αχ..όχι μαζί...αχ ξανά...αχ.Ενώ τώρα άρχισε να αναστενάζει δυνατά - αχ αχ ααχχχαααχχχχχ. Ενώ τώρα ενώ ξαφνικά ακουστηκε παλι ήχος απο σίδερα.και η ανάσα της γυναίκα μου ακουγωνταν πολυ δυνατά και διαφορετικά.σαν αναστεναγμός αγωνίας ή κάτι τέτοιο.Αυτός ο θόρυβος δεν έμοιαζε καθόλου με γυμναστική. Η καρδιά μου σφίχτικε. Άνοιξα την πόρτα σιγά ίσα μια χαραμάδα και είδα μέσα .
η καρδια σου σφιχτηκε ?????

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Μετά σηκώθηκε και ο Θωμάς και οπως ήταν όλοι όρθιοι έβαλαν την Όλγα στη μέση και άρχισαν να την χουφτώνουμε ξανά. Ενώ ο Θωμάς την σήκωσε στα χέρια του, τα ποδια της Όλγας άνοιξαν και σφυχτυκαν γυρω απ τη μέση του ενώ πιάστηκε και με τα χέρια της απ τους ομους του γιατί φοβήθηκε να μην πεσει όπως την πεταξε ατσαλα πανω του. - αχ σιγά προσεχε. - μη φοβάσαι κουκλα μου εσυ εισαι πουπουλο. Και την πηγε σηκωτη δίπλα σε ένα μηχάνημα τροχαλιας.
βαλτους χερι......θα το γεμισουνε μελανιες το κοριτσι......μην κανουνε μαλακιες.....!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom