Νέα

Ο Γλομπέος ζητάει τη βοήθειά σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/591/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

προσπαθησα 3 φορες να στειλω ολο τον καταλογο με τα ενεργα στριπ σοου/κονσομασιον της Αθηνας αλλα δν στελνονται απ'την φορμα κ μου βγαζει error καθε φορα...

ή διορθωστε τη φορμα...ή δωστε καποιο e-mail ωστε να σας τα στειλω... ;) ;) ;)

Επισκέπτης

προσπαθησα 3 φορες να στειλω ολο τον καταλογο με τα ενεργα στριπ σοου/κονσομασιον της Αθηνας αλλα δν στελνονται απ'την φορμα κ μου βγαζει error καθε φορα...

Δεν τα στελνεις και σε ενα πμ ? Χρησιμα θα ειναι.. ;)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Τι error σου βγάζει;
To email είναι info @ bourdela.com

Επισκέπτης
Τι error σου βγάζει;
To email είναι info @ bourdela.com
δν το θυμαμαι ακριβως...ειχε να κανει παντως με το μεγεθος του μηνυματος μου...

σου στελνω καταλογο αρχικα για ολα τα στριπ/κονσομασιων αττικης κ οταν μαζεψω/επικυρωσω τα γνωστα της υπολοιπης ελλαδας θα ξαναστειλω...(σε email)!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Βασικά μια πρόταση που έχω να κάνω και μπορεί να σας διευκολύνει.Χρησιμοποιώντας το Google Documents μπορείτε να ανοίξετε ένα online αρχείο office (word,excell,pdf) και να το κάνετε public ωστε ο καθένας να μπορεί να προσθέτει υλικό.Αυτό θα διευκολύνει την διαχείρηση των πληροφοριών από τους admin.Ο εν λόγο τρόπος χρησιποιείται σε πιο τεχνικές κοινότητες για διαμερισμό της εργασίας...

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
δν το θυμαμαι ακριβως...ειχε να κανει παντως με το μεγεθος του μηνυματος μου...

σου στελνω καταλογο αρχικα για ολα τα στριπ/κονσομασιων αττικης κ οταν μαζεψω/επικυρωσω τα γνωστα της υπολοιπης ελλαδας θα ξαναστειλω...(σε email)!

Alright!
Thanx!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Βασικά μια πρόταση που έχω να κάνω και μπορεί να σας διευκολύνει.Χρησιμοποιώντας το Google Documents μπορείτε να ανοίξετε ένα online αρχείο office (word,excell,pdf) και να το κάνετε public ωστε ο καθένας να μπορεί να προσθέτει υλικό.Αυτό θα διευκολύνει την διαχείρηση των πληροφοριών από τους admin.Ο εν λόγο τρόπος χρησιποιείται σε πιο τεχνικές κοινότητες για διαμερισμό της εργασίας...

Καλή ιδέα.
Το φτιάχνω

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Η μάλλον όχι...θα βρουν ευκαιρία τα τσιμπούρια του site να τα κάνουν πουτανα

Επισκέπτης
alexxx ελπιζω να ελαβες το 2ο mail μου σχετικα με τα στριπ της υπολοιπης ελλαδας...
ζηταω συγγνωμη που δν μπορουσα να περασω κ τα αλλα μαγαζια που υπαρχουν...αλλα σου εξηγησα το λογο στο mail....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εγω εστηλα ενα μαιλ απο την περιοχη μου alexxx!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Alexxx, καλημέρα.
Δοκίμασα να στείλω κάτι απο την περιοχή μου, και μου έδειξε ότι έφυγε κανονικά.....
Με χρήση της φόρμας που έχετε βάλει.
Ήρθε όντως ;
Αν ναι, πες το, να ξέρω να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο, και ότι άλλη πληροφορία βρώ.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Προσωπικά έχω γράψει πολλές κριτικές στο παλιό φόρουμ.

Αλλά το εχω ξαναδηλώσει, είμαι σίγουρος πως κάποια στραβή θα γίνει, θα αλλάξετε πάλι το φόρουμ και τσουπ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ οι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες των μπουρδέλων.

Αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχω βάλει κριτική στον νέο κατάλογο.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά Αlexxx, δούλεψε η φόρμα ;
Πήρες το μήνυμα οκ ;

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Προσωπικά έχω γράψει πολλές κριτικές στο παλιό φόρουμ.

Αλλά το εχω ξαναδηλώσει, είμαι σίγουρος πως κάποια στραβή θα γίνει, θα αλλάξετε πάλι το φόρουμ και τσουπ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ οι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες των μπουρδέλων.

Αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχω βάλει κριτική στον νέο κατάλογο.

Σε διαβεβαιώνω πως από εδώ και πέρα δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
μακάρι βρε Alexxx, αντε κι εγώ μαζί σου στην νέα γενιά μπουρδελοπληροφοριών! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Περικαλώ να δωθεί ειδικό παράρτημα για ποδαράκια!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
απλά να υπάρχει σε κάθε μπουρδέλο ή μασαζερί κάποιο σημάδι (πχ πατούσα)  :humpleg: που να λέει πως αναλόγως την κοπέλα το μαγαζί διαθέτει και ποδαράκι (όπως το λένε στις ταβέρνες!) :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom