χρονια πολλα στον γλομπεο !!!μπραβο στους αντμινς,τους μοντ που ειναι μεγαλα αλανια και σε ολα τα μελη του σαιτ !!!γλομπεε μην πεις τιποτα.....το καταλαβα απο τη φωνη σου....ειμαστε γεννιημενοι ο ενας για τον αλλον
εμαι μερικους μηνες και εγω στην παρεα σας και πραγματικα να ευχηθω και εγω σε ολους που στηρηξαν και εφτιαξαν αυτο το site.χρονια πολλα στον γλομπεο και σε ολους μας να ειμαστε καλα να συνεχισουμε
Να ζησεις Γλομπεο και χρονια πολλα
Μεγαλος να γινεις μ'αρχιδια βαρια
Μουνια να ξεσκιζεις πρωκτους να πιδας
Και ολοι να Λενε να ενας ΓΑΜΙΑΑΑΣ!
Χρονια πολλα.
Θυμαμαι πριν απο 2 χρονια ημουν φανταρος πανω στην Αλεξανδρουπολη (Ψηλα Ψηλα Τα Μαυρα Τα Μπερε!!!) και στις συχνες περιηγησεις μου τοτε στο Net πετυχα αυτο εδω το site.
Δεν αργησα και πολυ για να γινω μελος!!!
Δεν είμαι παλιό μέλος. Είμαι σχετικά νέος. Όμως φροντίζω να παρακολουθώ καθημερινά το site, γιατί απολαμβάνω την παρέα, το χαβαλέ, αλλά και τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν. Και βεβαίως φροντίζω να ενημερώνομαι για τις μπουρδελο-εξελίξεις. Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια στους πρωτοπόρους.
Να ζήσεις Γλομπάκο και Χρόνια Πολλά,
Τσαρκούλες να κάνεις και άλλα πολλά.
Παντού να ξεσκίζεις και να πιτσιλάς.
Και όλες να λένε μάμα και μας!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά.
αν ακι δυο ημερες καθηστερημενα θα ηθελα να υποβαλο τις θερμοτερς ευχες μου για τα δευτερα γενεθλεια του γλομπου, αντε ,και στα 100. και καλα νιαμου στη τσαπου μας!!!