Νέα

O ʼγιος Ριβάλντο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια η εθνικη μας απο μερικους αποκαλειται η εθνικη_ΚΑΠΗ, ο Ριμπο τί ηλικια εχει που ειναι και Θεός;

ωραιο φιλε το επιχειρημα σου...μπραβο πολυ ευστοχο...
μπασινας,ανατολακης,γκουμας,φυσσας,δελλας,χαριστεας,καραγκουνης
θεωρεις πως εχουν την ιδια ποδοσφαιρικη αξια με τον ριμπο ε?
(ανεξαρτητου θεσης που παιζουν εννοω)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για την ποδοσφαιρική αξία του Ριβάλντο νομίζω ότι δεν μπορεί να μιλήσει κανείς.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για την ποδοσφαιρική αξία του Ριβάλντο νομίζω ότι δεν μπορεί να μιλήσει κανείς.

να και καποιος  τουλαχιστον που εχει πεταξει τις παρωπιδες και ειναι αντικειμενικος...μπραβο ρε  sony

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
να και καποιος  τουλαχιστον που εχει πεταξει τις παρωπιδες και ειναι αντικειμενικος...μπραβο ρε  sony

Ποτέ μου δεν φόρεσα ούτε θα βάλω παροπίδες. Μου αρέσει να λέω τα γεγονότα ως έχουν. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα του τον Ριβάλντο...............μόνο αυτόν όμως ;)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
H δική μου αποψή σαν Ολυμπιακος ειναι η εξης:
Παιχταρας ο Ριμπο δεν λεω και ευχαριστω τον Σωκρατη που τον εφερε και ειχαμε την τυχη να τον απολαυσουμε.
Οτι ειναι στα πανω του παιζει μπαλαρα και ολη η ομαδα πεταει.
Ρε παιδια ομως υπαρχει και ενα κακο,οταν δεν παιζει καλα δεν μπορει κανενας προπονητης να τον βγαλει εξω με αποτελεσμα να παρασυρεται σε χαμηλη αποδοση ολη η ομαδα.
Anyway καθε νομισμα εχει δυο πλευρες, σε γενικες γραμμες ομως πρεπει ολοι να πουν οτι ειναι παιχταρας και στην Ελλαδα δεν ηρθε για να συμπληρωσει τα ενσημα αλλα για να παιξει μπαλα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

δεν πεταει καποιος τις παρωπιδες με το να αποδεχεται την ποδοσφαιρικη αξια ενος τετοιου ποδοσφαιριστη,οχι τιποτα αλλο για να ξερουμε τί λεμε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
H δική μου αποψή σαν Ολυμπιακος ειναι η εξης:
Παιχταρας ο Ριμπο δεν λεω και ευχαριστω τον Σωκρατη που τον εφερε και ειχαμε την τυχη να τον απολαυσουμε.
Οτι ειναι στα πανω του παιζει μπαλαρα και ολη η ομαδα πεταει.
Ρε παιδια ομως υπαρχει και ενα κακο,οταν δεν παιζει καλα δεν μπορει κανενας προπονητης να τον βγαλει εξω με αποτελεσμα να παρασυρεται σε χαμηλη αποδοση ολη η ομαδα.
Anyway καθε νομισμα εχει δυο πλευρες, σε γενικες γραμμες ομως πρεπει ολοι να πουν οτι ειναι παιχταρας και στην Ελλαδα δεν ηρθε για να συμπληρωσει τα ενσημα αλλα για να παιξει μπαλα

συμφωνω φιλε μου αν και φετος ειδικα ο βραζιλιανος δεν τραβηξε απο την αρχη ασχετα αν εβαλε κρισιμα γκολ σε αγωνες με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κλπ.....αυτα τα κανει και χωρις να ειναι καλος!η πλακα παντως και το ακαταπαυστο γελιο ηταν μετα το τελος του αγωνα που ζητησε ενας δημοσιογραφος την γνωμη του κοκκαλη για το αν θελει η εθνικη ελλαδος ανανεωση και απηντησε:βεβαια και θελει.....την ιδια περιπου ωρα ανανεωνονται τα συμβολαια των τζολε,ριβαλντο,νικοπολιδη............

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αφού απολαύσαμε την " αγιοποίηση " του Ρίμπο, πιστεύετε ή τ θεωρείτε απίθανο να δούμε και την " ελληνοποίησή" του;;;;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Που το πας..??Μη σκέφτεσε τίποτα για εθνική πάντως...αν εννοείς αυτό!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει ρε παιδιά και ο μπακλαβάς είναι ωραίος όταν είναι φρέσκος...όταν μείνει και μπαγιατέψει ...γάμησε τα.........

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Η ουσία είναι μία:

Μπακλαβάς, γωνία...

Καλό βράδυ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε με ένα ίδιο παλιότερο. Βοήθειά μας όπως και να 'χει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom