Άστο φίλε, πλησιάζει και η ώρα των φαντασμάτων σε λίγο....δεν καταλαβαίνεις πάλι τι έχουν να γράψουν ορισμένοι ¨πανεπιστήμονες¨?Αυτός που πήρε το Ευρωπαϊκο και έφτασε την Εθνική 2η στον κόσμο....πώς λεγόταν???
ΥΓ--->Και μην μου πείς για το Μαρούσι γιατί επί των ημερών του έπαιξε τελικό πρωταθλήματος και πάντα βρισκόταν στην πρώτη 4αδα...σε αντίθεση με τώρα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Γιαννάκης κοντά στον Ολυμπιακό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αφου εφυγε ο εβραιος ολα οκ καλος Γιαννακης αλλα σαν τον ξανθο στον ΑΡΗ με το σακακι και τα καντηλια δεν θα ξαναβγει
Επισκέπτης
φαντάσου να παίρνατε προπονητή τον υφυπουργό τον ξανθό με βοηθό του τον βαζέλα τον πρωθυπουργό.αφου εφυγε ο εβραιος ολα οκ καλος Γιαννακης αλλα σαν τον ξανθο στον ΑΡΗ με το σακακι και τα καντηλια δεν θα ξαναβγει
Δεν υπάρχει προπονητής Γιαννάκης, τόσο απλά. Μεγάλος άνθρωπος, σπουδαίος αθλητής αλλά απλά προπονητής δεν υπάρχει με το όνομα Γιαννάκης για όσους βλέπουν μπάσκετ.
Βλέπεις μπάσκετ φίλε!
Respect!
Ευελιξία πλάνων κατά τη διάρκεια του αγώνα ΜΗΔΕΝ. Αν δεν του βγει κάτι, πιο εύκολα αλλάζει πορεία ένα φορτωμένο supertanker παρά η ομάδα του. Άμυνα και "Πολεμική αρετή" τα ατού του.
Εγγενής δυσκολία (ΙΜΟ) το να μετατρέψει μια άναρχη ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό σε πειθαρχημένη με αμυντικό προσανατολισμό, δεδομένου και του roster.
Θα φανεί βέβαια. ;)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει προπονητής Γιαννάκης, τόσο απλά. Μεγάλος άνθρωπος, σπουδαίος αθλητής αλλά απλά προπονητής δεν υπάρχει με το όνομα Γιαννάκης για όσους βλέπουν μπάσκετ.
Βλέπεις μπάσκετ φίλε!
Respect!
Ρε παιδιά...εγώ έχω διάθεση να το συζητήσουμε....αλλά πέστε μας και κανένα επιχείρημα....καλό είναι να μαθαίνουμε.....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω θελω να δω το θρυλο,να παιζει καλυτερο μπασκετ και αναλογο με την αξια των παιχτων που εχει..Δεν υπάρχει προπονητής Γιαννάκης, τόσο απλά. Μεγάλος άνθρωπος, σπουδαίος αθλητής αλλά απλά προπονητής δεν υπάρχει με το όνομα Γιαννάκης για όσους βλέπουν μπάσκετ.
Αυτος ο Γιαννακης δε ξερω τι ειναι...μεγαλος ανθρωπος?..μεγαλος αθλητης?..προπονητης?.."βοηθος κομμωτριας-πιστολακι?"..θυρωρος?.
Παντως με το Μαρουσι και την Εθνικη Ελλαδος,κουτσα-στραβα καλα τα πηγε...
Μπορει βεβαια να ηταν και η τυχη του ατζαμη...Και ισως ακομα και η καθαριστρια στις τουαλετες του Σεφ,να μπορει να τα παει καλυτερα και απο αυτον τον...πως τον λενε?..πως τον λενε?...Α!..Γιαννακη!..
Οπως και να εχει,κι εγω στη θεση του Αγγελοπουλου,θα επαιρνα το ρισκο...
Ειδωμεν..
...δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο....εχει ψυχη και εχει leadership μεσα του....αλλα κανεις δεν ξεχνα οτι ο Βασιλακοπουλος μεσα σε μια νυχτα του εδωσε το τιμονι της Εθνικης χαριστικα χωρις να εχει περγαμηνες....στον τελικο με την Ισπανια(χωρις Γκαζολ) ο Φερναντεζ του πηρε τα σωβρακα και χασαμε την μεγαλυτερη ευκαιρια να παρουμε το χρυσο...πιστευω οτι ειναι μοιραιο λαθος για την καριερα του να αφησει την Εθνικη και να παει στον Ολυμπιακο οσα και να 'ναι τα χρηματα....
Snakebite_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα για να μην τσαντίζονται και οι γαύροι. Προπονητικά για την ώρα ο Γιαννάκης έχει δείξει δείγματα γραφής στο Μαρούσι και στην Εθνική. Να τα αναλύσουμε λίγο αυτά τα δύο παραδείγματα?
Στο Μαρούσι σε μία εποχή που καλώς ή κακώς ήταν η δεύτερη ομάδα στην χώρα που ασχολούταν ενέργα με το μπασκετ (και εννοώ οικονομική σταθερότητα σε συνδυασμό με καλές μεταγραφές και ένα γενικότερο νοικοκύρεμα). No disrespect στις άλλες ομάδες αλλά όταν ένας Αρης προσπαθούσε να γλυτώσει στο χείλος της καταστροφής , ένας Παοκ βουτηγμένος στην καταστροφή και ένας Ολυμπιακός που δεν ήξερε ούτε τι ήθελε ούτε τι έκανε , το Μαρούσι απλά εκμεταλέυθηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό αυτό.
Ο Γιαννάκης τι έκανε λοιπόν στο Μαρούσι ? Μετέφερε μια αμυντική νοοτροπία και σταμάτησε το άναρχο μπάσκετ.- Τίποτα άλλο , τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό μεταφραζόταν σε εικοσάρες - 40άρες (αν θυμάμαι καλά) με έναν Γιαννάκη μονίμως βραχυκυκλωμένο σε δύσκολα σημεία σημαντικών αγώνων.
Δεν υποτιμώ τον άνθρωπο (που πραγματικά είναι τεράστιος) Γιαννάκη , αλλά ούτε και τον Παίκτη Γιαννάκη (δεν είναι και πολλοί έλληνες στο Hall Of Fame, έτσι?). Απλά λέω πως ο προπονητής Γιαννάκης στο Μαρούσι δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο απλά δούλεψε μια νοικοκυρεμένη ομάδα και έβαλε κάποιους κανόνες με γνώμωνα την άμυνα.
Στην εθνική τώρα. Η εθνική μας όντως με τον Γιαννάκη κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι αλλά καλό θα ήταν να θυμηθούμε όλοι και τι παίκτες είχαμε και έχουμε σε αυτήν την ομάδα. Ο "βάλτο αγόρι μου" Διαμαντίδης είναι ίσως ο καλύτερος και πληρέστερος ασο-περιφερειακός στην ευρώπη αυτήν την στιγμή με την μόνιμη αδυναμία του να παίζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ άμυνα. Για να μην πολυλογώ με ρόστερ παπαλουκά-διαμαντίδη-σπανούλη κτλ κτλ κτλ έχεις τρομερά όπλα.
Παρολαύτα στις αρχικές φάσεις είχαμε καταφέρει (γιατι περι κατορθωμάτος πρόκειται) να παίζουμε άσχημο μπάσκετ με εμμονή στην άμυνα. Στην πορεία μιλήσε και η προσωπικότητα κάθε παίκτη αλλά η συνολική δουλειά όλου του τεχνικού τιμ για να φτάσουμε στην επιτυχία. Σίγουρα την επιτυχία την πιστώνεται ο Γιαννάκης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε κάνει και λάθη. Για μένα το θετικότερο του Γιαννάκη στην εθνική ήταν το κλίμα που έφτιαξε μεταξύ των παιδιών (όχι ότι ποτέ είχαμε τέτοιο πρόβλημα στην εθνική αλλά απλά πλέον όλοι έγιναν μια παρέα).
Όπως πιστώνεται την επιτυχία στο Βελιγράδι έτσι πιστώνεται και ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στο πρόσφατο ευρωμπάσκετ, όπου και πάλι εκεί που φτάσαμε – φτάσαμε ΚΑΙ χάρη στην πρωσοπικότητα και τις ικανότητες μονάδων. Πλην ενός αγώνα σε όλο το τουρνουα παίξαμε αισχρά.
Κλείνωντας το μακροσκελές ποστ, θέλω να πώ πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Γιαννάκης αλλά για την ώρα αυτά που μου έχει δείξει εμένα, απλά δεν με πείθουν (όπως ποτέ δεν με έπειθαν και όσα είχε δείξει και ο Πινι , άσχετα αν είχε μέσα τους σουπερ σταρς με την Μακάμπι και έπερνε ευρωπαικά, εδώ μέχρι και ο μαλΑκοβιτς έχει πάρει ευρωπαϊκά).
Θές σούπερ άνεργο προπονητή με Π κεφαλαίο ? Πάρε τον Ιβκοβιτς (Ο άνθρωπος κατάφερε να βγάλει τα πιτσιρικία του Πανιωνίου ευρωλίγκα, τι να λέμε τώρα ? εμμονές πολλές αλλά τρομερές γνώσεις και ικανότητες προπονητικής). Για μένα οι Αγγελόπουλοι απλά χάνουν χρόνο και χρήμα, θές να φτιάξεις ομάδα τράβα πάρε το αντίπαλο δέος του Ομπραντοβιτς , δηλαδή τον Μεσίνα και τότε συζητάμε.
Ας απαντήσει όποιος θέλει με επειχηρημάτα και όχι αγόνα βρισίδια και ξυπνητζίδικες ατάκες.
Πάντως ειλικρινά για το καλό του ελληνικού μπάσκετ χρειάζεται να είναι δυνατές όλες οι ομάδες και όχι μόνο μια.
Στο Μαρούσι σε μία εποχή που καλώς ή κακώς ήταν η δεύτερη ομάδα στην χώρα που ασχολούταν ενέργα με το μπασκετ (και εννοώ οικονομική σταθερότητα σε συνδυασμό με καλές μεταγραφές και ένα γενικότερο νοικοκύρεμα). No disrespect στις άλλες ομάδες αλλά όταν ένας Αρης προσπαθούσε να γλυτώσει στο χείλος της καταστροφής , ένας Παοκ βουτηγμένος στην καταστροφή και ένας Ολυμπιακός που δεν ήξερε ούτε τι ήθελε ούτε τι έκανε , το Μαρούσι απλά εκμεταλέυθηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό αυτό.
Ο Γιαννάκης τι έκανε λοιπόν στο Μαρούσι ? Μετέφερε μια αμυντική νοοτροπία και σταμάτησε το άναρχο μπάσκετ.- Τίποτα άλλο , τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό μεταφραζόταν σε εικοσάρες - 40άρες (αν θυμάμαι καλά) με έναν Γιαννάκη μονίμως βραχυκυκλωμένο σε δύσκολα σημεία σημαντικών αγώνων.
Δεν υποτιμώ τον άνθρωπο (που πραγματικά είναι τεράστιος) Γιαννάκη , αλλά ούτε και τον Παίκτη Γιαννάκη (δεν είναι και πολλοί έλληνες στο Hall Of Fame, έτσι?). Απλά λέω πως ο προπονητής Γιαννάκης στο Μαρούσι δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο απλά δούλεψε μια νοικοκυρεμένη ομάδα και έβαλε κάποιους κανόνες με γνώμωνα την άμυνα.
Στην εθνική τώρα. Η εθνική μας όντως με τον Γιαννάκη κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι αλλά καλό θα ήταν να θυμηθούμε όλοι και τι παίκτες είχαμε και έχουμε σε αυτήν την ομάδα. Ο "βάλτο αγόρι μου" Διαμαντίδης είναι ίσως ο καλύτερος και πληρέστερος ασο-περιφερειακός στην ευρώπη αυτήν την στιγμή με την μόνιμη αδυναμία του να παίζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ άμυνα. Για να μην πολυλογώ με ρόστερ παπαλουκά-διαμαντίδη-σπανούλη κτλ κτλ κτλ έχεις τρομερά όπλα.
Παρολαύτα στις αρχικές φάσεις είχαμε καταφέρει (γιατι περι κατορθωμάτος πρόκειται) να παίζουμε άσχημο μπάσκετ με εμμονή στην άμυνα. Στην πορεία μιλήσε και η προσωπικότητα κάθε παίκτη αλλά η συνολική δουλειά όλου του τεχνικού τιμ για να φτάσουμε στην επιτυχία. Σίγουρα την επιτυχία την πιστώνεται ο Γιαννάκης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε κάνει και λάθη. Για μένα το θετικότερο του Γιαννάκη στην εθνική ήταν το κλίμα που έφτιαξε μεταξύ των παιδιών (όχι ότι ποτέ είχαμε τέτοιο πρόβλημα στην εθνική αλλά απλά πλέον όλοι έγιναν μια παρέα).
Όπως πιστώνεται την επιτυχία στο Βελιγράδι έτσι πιστώνεται και ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στο πρόσφατο ευρωμπάσκετ, όπου και πάλι εκεί που φτάσαμε – φτάσαμε ΚΑΙ χάρη στην πρωσοπικότητα και τις ικανότητες μονάδων. Πλην ενός αγώνα σε όλο το τουρνουα παίξαμε αισχρά.
Κλείνωντας το μακροσκελές ποστ, θέλω να πώ πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Γιαννάκης αλλά για την ώρα αυτά που μου έχει δείξει εμένα, απλά δεν με πείθουν (όπως ποτέ δεν με έπειθαν και όσα είχε δείξει και ο Πινι , άσχετα αν είχε μέσα τους σουπερ σταρς με την Μακάμπι και έπερνε ευρωπαικά, εδώ μέχρι και ο μαλΑκοβιτς έχει πάρει ευρωπαϊκά).
Θές σούπερ άνεργο προπονητή με Π κεφαλαίο ? Πάρε τον Ιβκοβιτς (Ο άνθρωπος κατάφερε να βγάλει τα πιτσιρικία του Πανιωνίου ευρωλίγκα, τι να λέμε τώρα ? εμμονές πολλές αλλά τρομερές γνώσεις και ικανότητες προπονητικής). Για μένα οι Αγγελόπουλοι απλά χάνουν χρόνο και χρήμα, θές να φτιάξεις ομάδα τράβα πάρε το αντίπαλο δέος του Ομπραντοβιτς , δηλαδή τον Μεσίνα και τότε συζητάμε.
Ας απαντήσει όποιος θέλει με επειχηρημάτα και όχι αγόνα βρισίδια και ξυπνητζίδικες ατάκες.
Πάντως ειλικρινά για το καλό του ελληνικού μπάσκετ χρειάζεται να είναι δυνατές όλες οι ομάδες και όχι μόνο μια.
Snakebite_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω θελω να δω το θρυλο,να παιζει καλυτερο μπασκετ και αναλογο με την αξια των παιχτων που εχει..
Αυτος ο Γιαννακης δε ξερω τι ειναι...μεγαλος ανθρωπος?..μεγαλος αθλητης?..προπονητης?.."βοηθος κομμωτριας-πιστολακι?"..θυρωρος?.
Παντως με το Μαρουσι και την Εθνικη Ελλαδος,κουτσα-στραβα καλα τα πηγε...
Μπορει βεβαια να ηταν και η τυχη του ατζαμη...Και ισως ακομα και η καθαριστρια στις τουαλετες του Σεφ,να μπορει να τα παει καλυτερα και απο αυτον τον...πως τον λενε?..πως τον λενε?...Α!..Γιαννακη!..
Οπως και να εχει,κι εγω στη θεση του Αγγελοπουλου,θα επαιρνα το ρισκο...
Ειδωμεν..
Κοίτα όσο περίεργο και να σου ακουστεί , εγώ σαν Παναθηναϊκός θέλω εναν δυνατό Ολυμπιακό ως αντίπαλο έτσι και αλλίως η αξία του αντιπάλου δίνει και μεγαλύτερη αίγλη στην νίκη σωστά?
Ε με τον Γιαννάκη δεν ανυσηχώ μήπως χάσω τα πρωτεία (και δεν το λέω ειρωνικά). Όπως πολύ σωστά λες΄η επιλογή Γιαννάκη έχει ρίσκο. Για μένα και μιας και δείχνουν οι Αγγελόπουλοι να έχουν όρεξη να ρίξουν χρήμα δεν πρέπει να κάνουν τέτοιες επιλογές.
Υπάρχουν επιλογές προπονητών (δυστυχώς ξένων) που είναι πολύ καλύετερες απο την επιλογή Γιαννάκη και με περισσότερα χρόνια εμπειρίας και με καλύτερες προπονητικές ικανότητες και δυστυχώς ακριβότεροι.
Να στο θέσω διαφορετικά? Αν έπαιρνε ο Ολυμπιακός Μεσίνα,Μπλάτ, Ιβκόβιτς μπορεί και να ανυσηχούσα.
Τεσπα κουβέντα να γίνεται...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αυτό είναι σίγουρο, το υποθέτεις ή το θέλεις;Ελληνιάδης τέλος....
σαν ολυμπιακος μπασκετικος κυριως μιας και επαιζα και μπασκετακι ενα εχω να πω.σιγουρα ο γιαννακης δεν ειναι ομπραντοβιτς...αλλα δεν ειναι και γκερσον.και θα πω τι εννοω.οι αμερικανοσπουδασμενοι αγγελοπουλοι θελανε ενα μπασκετ τυπου μακαμπι με γκερσον.δηλαδη με προσωπικη πρωτοβουλια επιθετικα και χαλαρα αμυντικα...αυτα ομως γινονταν παλια...τωρα αυτα τεινουν να εεξαλειφθουν και στο nba.βλεπεις ακομα και εκει σκορ 90-70.και ρωταω εγω τωρα..πηρες ρα αγγελοπουλε ολη την πιτσιρικαρια(αφου ειδικα στα γκαρντ τα πηρε ολα ολα ο απεναντι πλην παπαλουκα και μπαζιλε)..μπορει ο πινι να στην ανεβασει?οχι.ισα ισα που παιχτες τυπου βασιλοπουλου με το αναρχο μπασκετ που παιζεις τινουν να γινουν αιωνια ταλεντα...ο σοφο?αστα καλυτερα..με ποιον θα μπορεις να εχεις καποια πιθανοτητα να χτυπησεις τον βαζελο(οχι αμεσα)?με κανα δυο καλους προπονητες τυπου ιβκοβιτς(που τωρα πια δεν ερχεται ελλαδα) τυπου μεσινα (που σιγα μη φυγει απο ομαδα που τωρα στρωνει) αντε και κανα ιβανοβιτς που ομως δεν ειναι και ο πιο συμπαθητικος στους παικτες.(συμφωνω μαζι τους).τι μενει?να πας με σφαιροπουλο ως καλοκαιρι και βλεπουμε αλλα μετα δεν νομιζω να μεινει ως δευτερος αν ερθει αλλος αρα καις ενα ομολογουμενως πολυ καλο συνεργατη στο τεχνικο τιμ...η να παρεις καποιον απο ελλαδα που να ξερει τι γινεται..και εννοω και διαιτητικα αφου μη ξεχνατε πως βασιλακοπουλος και γιαννακης εχουν καλες σχεσεις...αρα τουλαχιστον θα δουμε προσπαθεια αμυντικα..πιστευω πως και ο σοφο θα προσπαθησει και αυτος λιγο παραπανω και τουλαχιστον θα χουμε ενα καλο κορμοαπο ελληνες κυριως σε ενα δυο χρονια με νοοτροπια μαχητα και νικητη που εχει ο γιαννακης και τις οποιες τεχνικες αδυναμιες του ο γιαννακης (που πραγματικα εχει π.Χ. στραβωνει το ματς ..αστα..)θα τις ξεπερασει με την τριβη και μονο.αα και φυσικα τωρα πια οι πιο πολλες και καλες ομοσπονδιες θελουν τους προπονητες να δουλευουν και σε ομαδες..απλα και μονο για να μην σκουριαζουν..εσεις θα εισασταν καλυτεροι στην δουλεια σας αν δουλευατε 2 μηνες το χρονο?δεν νομιζω....σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα νομιζω πως οι συγγαυροι θα συμφωνησουν μαζι μου...
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ξαφνικα ο γιαννακης ειναι μετριος προπονητης σε αντιθεση με τους υπερ-παικταραδες της εθνικης τυπου παπαλουκας,διαμαντιδης,παπαδοπουλος,σπανουλης κ.τλ.
ποιος ειπε οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν? κακα τα ψεματα απο αθλητικα προσοντα στερουνται σε σχεση με τους αφρικανοαμερικανους του NBA , για την ακριβεια βρισκονται ετη φωτος πισω , υπερτερουν ομως σε σκεψη και προσηλωση στο πλανο της ομαδας. Οταν κερδισαμε τους αμερικανους ο διαμαντιδης εγινε καλυτερος απο τον james ? δεν νομιζω απλα η ομαδα μας ηταν καλυτερη και γιαυτο "φταιει" ο γιαννακης που μαλλον ηταν καλυτερος απο τον δικο τους προπονητη (δεν θυμαμαι το ονομα του )Οι ισπανοι πραγματι ηταν καλυτεροι σαν παικτες , εξαλλου μην ξεχναμε πως χασαμε στο ευρωπαικο πιο δυσκολα σε σχεση με το παγκοσμιο (οι οποιοι ισπανοι χασανε απο τους ρωσους ) δηλαδη δεν υπαρχει καποια αναλογια ωστε να προβλεψεις το μελλον . Ο διαμαντιδης νομιζω ειναι ο μοναδικος παικτης που ξεχωριζει στη εθνικη ο οποιος παντως παιζει αποκλειστικα με το μυαλο του και την αυτοσυγκεντρωση στο παιχνιδι του ,τεραστιο προσον βεβαια , αλλα σε επιπεδο NBA στατιστικα απο αποψη αθλητικων προσοντων βρισκεται το πολυ πολυ στο 50% του συνολου των αμερικανων παικτων.Και καπου που διαβασα οτι ο γιαννακης κολλαει σε κρισιμα σημεια δεν εχω δει κατι τετοιο αντιθετα εχουμε γυρισει παρα πολλα παιχνιδια , οπως τα γυρισαμε , καποιες αιτιασεις σε θεματα στρατηγικης του γιαννακη , δεν ξερω απο τεχνικα στο μπασκετ, αλλα μαλλον αυτα θα ειναι πιο σοβαρα ιδιαιτερα αν λογαριασουμε πως σε παιχνιδια που η εθνικη βρεθηκε στριμωγμενη απο κατωτερες ομαδες οι ευθυνες μοιραζονται σε παικτες και προπονητη.
ποιος ειπε οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν? κακα τα ψεματα απο αθλητικα προσοντα στερουνται σε σχεση με τους αφρικανοαμερικανους του NBA , για την ακριβεια βρισκονται ετη φωτος πισω , υπερτερουν ομως σε σκεψη και προσηλωση στο πλανο της ομαδας. Οταν κερδισαμε τους αμερικανους ο διαμαντιδης εγινε καλυτερος απο τον james ? δεν νομιζω απλα η ομαδα μας ηταν καλυτερη και γιαυτο "φταιει" ο γιαννακης που μαλλον ηταν καλυτερος απο τον δικο τους προπονητη (δεν θυμαμαι το ονομα του )Οι ισπανοι πραγματι ηταν καλυτεροι σαν παικτες , εξαλλου μην ξεχναμε πως χασαμε στο ευρωπαικο πιο δυσκολα σε σχεση με το παγκοσμιο (οι οποιοι ισπανοι χασανε απο τους ρωσους ) δηλαδη δεν υπαρχει καποια αναλογια ωστε να προβλεψεις το μελλον . Ο διαμαντιδης νομιζω ειναι ο μοναδικος παικτης που ξεχωριζει στη εθνικη ο οποιος παντως παιζει αποκλειστικα με το μυαλο του και την αυτοσυγκεντρωση στο παιχνιδι του ,τεραστιο προσον βεβαια , αλλα σε επιπεδο NBA στατιστικα απο αποψη αθλητικων προσοντων βρισκεται το πολυ πολυ στο 50% του συνολου των αμερικανων παικτων.Και καπου που διαβασα οτι ο γιαννακης κολλαει σε κρισιμα σημεια δεν εχω δει κατι τετοιο αντιθετα εχουμε γυρισει παρα πολλα παιχνιδια , οπως τα γυρισαμε , καποιες αιτιασεις σε θεματα στρατηγικης του γιαννακη , δεν ξερω απο τεχνικα στο μπασκετ, αλλα μαλλον αυτα θα ειναι πιο σοβαρα ιδιαιτερα αν λογαριασουμε πως σε παιχνιδια που η εθνικη βρεθηκε στριμωγμενη απο κατωτερες ομαδες οι ευθυνες μοιραζονται σε παικτες και προπονητη.
Ρε παιδιά συγνώμμη δηλαδή αλλά γιατί ο Γιαννάκης δεν τραβάει στα δύσκολα ματς;το χρυσό δηλαδή στο πανευρωπαικό πως το κλέψαμε από τους γάλλους.Τον ημιτελικό με την Αμερική πως τον κερδίσαμε;
Ο Γιαννάκης είναι μεθοδικός προπονητής και πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό.Πιστεύει στην σκληρή δουλειά και στην άμυνα.Ο Γκέρσον τους έβαζε ζώνη και κάναν άμυνα με τα μάτια.Θα δείτε ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί
Ο Γιαννάκης είναι μεθοδικός προπονητής και πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό.Πιστεύει στην σκληρή δουλειά και στην άμυνα.Ο Γκέρσον τους έβαζε ζώνη και κάναν άμυνα με τα μάτια.Θα δείτε ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί
Snakebite_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο Γκέρσον που φεύγει σαν αποτυχημένος πόσους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ τίτλους είχε με την Μακάμπι ?
Στις περιπτώσεις Γιαννάκη και Γκέρσον η γνώμη μου είναι πως οι παίκτες τους κάνανε μάγκες στους τίτλους. Προπονητικά αμφότεροι είναι λίγοι.-
Το μόνο θετικό στην περίπτωση Γιαννάκη είναι πως είναι έλληνας και μπορεί να δώσει πολλά σε θέμα ψυχολογίας στους έλληνες παίκτες.
Σαν προπονητής δεν είναι τίποτα σπουδαίο , τουλάχιστον με ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Μπόρει τώρα να δείξει άλλα πράγματα , θα δείξει.
Στις περιπτώσεις Γιαννάκη και Γκέρσον η γνώμη μου είναι πως οι παίκτες τους κάνανε μάγκες στους τίτλους. Προπονητικά αμφότεροι είναι λίγοι.-
Το μόνο θετικό στην περίπτωση Γιαννάκη είναι πως είναι έλληνας και μπορεί να δώσει πολλά σε θέμα ψυχολογίας στους έλληνες παίκτες.
Σαν προπονητής δεν είναι τίποτα σπουδαίο , τουλάχιστον με ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Μπόρει τώρα να δείξει άλλα πράγματα , θα δείξει.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
+10000000000000000Ο Γκέρσον που φεύγει σαν αποτυχημένος πόσους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ τίτλους είχε με την Μακάμπι ?
Ελα ρε τώρα με τον Δράκο της Νίκαιας σιγά τα ωά
Πρωταθλητής Ευρώπης ο άσχετος ... δεύτερος στον κόσμο ο ανίκανος .... καλά που κοουτσάρουν τα άλλα παληκάρια και τον κάνανε μάγκα ....
Μαλακίες των Αγγελοπουλαίων ...έπρεπε να κρατήσουν τον χοντρό τον Εβραίο
Τι έφταιγε αυτός που ζήλευε ο Σχορτσιανίτης και του έκλεβε τα σάντουιτς ?
Τι έφταιγε που ήταν 6 πόντους μπροστά και τα παλιόπαιδα χασανε σε 40'' το περσινό παιχνίδι με τον βάζελο ?
Να ανοίξει θρεντ με τίτλο "Φυγε Γιαννάκη"
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Εγώ σαν ουδέτερος κατανοώ οτι το πρόβλημα του γαύρου είναι το πώς οι διοικήσεις τόσα χρόνια έχουν μπολιάσει στον κόσμο οτι το μόνο ζητούμενο είναι ο βάζελος και το πρωτάθλημα. σε ένα άθλημα που η χημεία και η ομαδικότητα είναι το α και το ω για να πετύχεις αγωνιστικά, οι φίλαθλοι από το καλημέρα του καινούργιου προπονητή του έδωσαν να καταλάβει οτι "εδώ είναι Πειραιάς" και δεν θα του δώσουν περιθώριο να φτιάξει ομάδα, πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.
μα ρε παιδια συνηθως ετσι γινεται+10000000000000000
Πρωταθλητής Ευρώπης ο άσχετος ... δεύτερος στον κόσμο ο ανίκανος .... καλά που κοουτσάρουν τα άλλα παληκάρια και τον κάνανε μάγκα ....
Τι έφταιγε που ήταν 6 πόντους μπροστά και τα παλιόπαιδα χασανε σε 40'' το περσινό παιχνίδι με τον βάζελο ?
σε πολυ λιγες περιπτωσεις υπαρχει διακριση χωρις παιχτες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Με συγχωρείς τώρα; Στο θέμα του Σχορτσιανίτη ο εβραίος τί φταίει;+10000000000000000
Προπονητής είναι, όχι διαιτολόγος...
Ούτε στο σπίτι του είναι να του μαγειρεύει,
ούτε η μάνα του είναι να τον κυνηγάει μην παέι στο κλαμπ και κατεβάσει ένα μπουκάλι...
Εκτός του οτι ο παίχτης είναι ενηλικας, υπάρχουν άλλοι στην ομάδα που είναι για αυτές τις δουλειές. Και είναι άτομα σταθερά μέσα στην ομάδα, δεν αποτελούν το τιμ του προπονητή (οπως ο γυμναστής ας πουμε)
Snakebite_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
έχει κανείς δεύτερες σκέψεις για τον προπονητή Γιαννάκη μετά το σημερινό "ντέρμπυ" αιωνίων ?
τεσπά κουβέντα να γίνεται ....
τεσπά κουβέντα να γίνεται ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις