Νέα

Ο Γ. Καμίνης Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων .Τα μπου . θα γίνουν...ανάμνηση !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 627
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ο Μίχας πλήρωσε, μεταξύ άλλων, και το γεγονός ότι υποστηρίχθηκε - και αποτελεί στέλεχος - ενός κόμματος (ΠΑΣΟΚ) στο οποίο ανήκει ο απερχόμενος και κάκιστος δήμαρχος του Πειραιά.
το ονομα το μιχα ειχε εμπλακει και σε ενα  σκανδαλο που τα μμε το εκαναν αβαβα...

χθες στη δηλωση του εδωσε συγχαρητηρια στο μιχαλολιακο αλλα τονισε συν τοις αλλοις οτι ειναι δημαρχος μειοψηφιας  :jerking:
ενω αν εβγαινε αυτος δεν θα ηταν  :jerking:

Επισκέπτης
αστους στις εθνικες εκλογες θα τους ερθει ουρανοκατεβατο!!!!
κι ας μην ξεχνανε το 60% αποχης

παντως η νδ θα χασει κι αλλο απ το νεο κομμα της ντοριτας....
βλεπω και κινηση του δημαρα απ το νεο ετος...δεν ξερω τωρα αν θα ειναι μονος του ή θα προσχωρησει πουθενα αλλου

Ο κομματικός χάρτης θά αλλάξει άρδην.Αυτό δέν σημαίνει ότι είναι ωφέλιμο γιά τόν ελληνικό λαό.Η διάσπαση μεγάλων κομμάτων (από θεωρητική άποψη) καί ο σχηματισμός μικροτέρων δέν σημαίνει  απαραίτητα  περισσότερη δημοκρατία.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ο μητροπολίτης τι σχέση έχει με τις εκλογές? :think:
έβαλε για σύμβουλος? :cheesy:
ειχε πει οτι σοσ περναει απ το χερι μου ο μπουταρης δεν θα γινει δημαρχος

σημερα στο ραδιο αρβυλα θα χει σοου μ αυτο

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:(ειδες που εισαι λαθος....πιστευεις οτι κανενας σοβαρος δεξιος θα ψηφιζε ποτε κακλαμανη; :think:
ρε δε σου λέω για τους δεξιούς!

η απορία μου ήταν σαφής:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (τύπου ΠάΠια πουχου)? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας ηρεμήσουμε και ας σφήσουμε τον Καμμίνη να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε.. φωνές και εκ των προτέρων κριτική δεν ωφελεί..

ο Κακλαμάνης πλήρωσε τα εξής

(1) την υποστήριξη του στην Ντόρα που οδήγησε τον κομματικό μηχανισμό να μην τον στηρίξει τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εκλογή
(2) τον εκτραχηλισμό του πολιτικού του λόγου ειδικά στο διάστημα μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου
(3) την αδυναμία της πολιτείας να κάνει κάτι με το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας.. ας μην ξεχνάμε ότι οι αρμοδιότητες του δήμου στο θέμα μεταναστών, εγκληματικότητας κλπ είναι περιορισμένες για να μην πω μηδενικές.. αστυνομία δεν έχει, δυνατότητα συλλήψεων δεν έχει δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα (και από τον Καμμίνη εκτός και αν ο ΓΑΠ δώσει εντολή να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες)..

με την καθαριότητα τα πήγε πολύ καλά γενικά αν εξαιρέσεις το κέντρο της Αθήνας στο οποίο όσο και να καθάριζε μετά από 10 λεπτά τα ίδια χάλια είχε γιατί το κάθε πρεζόνι κατουρούσε όπου έβρισκε, ο κάθε μπαγλαμάς πετούσε τα σκουπίδια του όπου έβρισκε... Στην γειτονιά μου (Αμπελόκηποι) τα πάντα ήταν πολύ καθαρα με αποκομιδή αποριμμάτων 3 φορές την μέρα και 1 την Κυριακή και κάδους ανακύκλωσης παντού.. βέβαια τα ζώα συνεχίζουν να θεωρούν τον κάδο ως χώρο πέριξ του οποίου ρίχνουμε τα σκουπίδια και τον κάδο ανακύκλωσης κοινό κάδο αποριμμάτων... έχω άπειρες φορές πλακωθεί με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ο οποίος θεωρεί σωστό μόλις έρθουν διαφημιστικά να τα πάρει και να τα πετάξει (όχι φυσικά στον κάδο ανακύκλωσης που απέχει 30 ολόκληρα μέτρα αλλά στον κοινό κάδο) και με τους απέναντι αλβανούς οι οποίοιθεωρούν σωστό να βγάζουν όλη την παλιατσαρία και να την αφήνουν στο πεζοδρόμιο.. αλλά δεν γίνεται και τίποτε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειχε πει οτι σοσ περναει απ το χερι μου ο μπουταρης δεν θα γινει δημαρχος

σημερα στο ραδιο αρβυλα θα χει σοου μ αυτο
ντάξι ρε! :2funny: :2funny: :2funny:
νόμιζα και γω ότι ήταν επίσημος υποψήφιος! :P

υπάρχει κάν λινκ με τη δήλωσή του αυτή? :rolleyes:
καμιά πηγούλα που λέει κι ο ΠΠ? :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γιατί δεν τον ψήφισε η αριστερά? :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε οι πούστηδες σέ τέτοια ζητήματα λειτουργούν ως μασώνοι.Ψήφισαν μαζικά Κακλαμάνη.
Πέρα από αυτό ο Κακλαμάνης είναι ένας γελοίος οπαδός τού πολυπολιτισμού, κατέστρεψε τήν Αθήνα καί ώφειλε νά αποδοκιμασθεί.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
763
Πόντοι
6.755
Μηπως  την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΤΑ την δωσανε στο ΠΑΣΟΚ,ειχε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ απο ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ?Τι ωραια ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ μια ΦΑΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε οι πούστηδες σέ τέτοια ζητήματα λειτουργούν ως μασώνοι.Ψήφισαν μαζικά Κακλαμάνη.
Πέρα από αυτό ο Κακλαμάνης είναι ένας γελοίος οπαδός τού πολυπολιτισμού, κατέστρεψε τήν Αθήνα καί ώφειλε νά αποδοκιμασθεί.
χμμμ εδώ έχω κάποιες ενστάσεις!
νομίζω ότι ένας πούστης αριστερός, θα ψήφιζε αριστερά, κι ας ήταν υποψήφιος με δεξιό κόμμα κι ο Ρίκι Μάρτιν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε ότι δε αφορά τον Γκιουλέκα αυτός πλήρωσε τις μαλακίες του παναχρειώτατου ταλιμπάν εκ Πύργου Ηλείας ορμωμένου που το παίζει υπερπατριώτης..

βέβαια εκεί δεν έχει κριθεί τίποτε γιατι η διαφορά είναι μόλις 329 ψήφοι επί συνόλου 113.745. Μία επανακαταμέτρηση και επανέλεγχος της εγκυρότητας μπορεί να βγάλει φίδια (και από τις δύο πλευρές αλλά και να μεγαλώσει υπέρ του Μπουτάρη η διαφορά τον Γκιουλέκα δεν τον νοιάζει ενώ αντίθετα ο Μπουτάρης καίγεται να μην μικρίνει η διαφορά που τον χωρίζει από τον Γκιουλέκα)...

το πρόβλημα με τον Μπουτάρη είναι η ηλικία του, το βίτσιο του με το ποτό και η κακή επιλογή συμβούλων..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
υπάρχει κάν λινκ με τη δήλωσή του αυτή? :rolleyes:
καμιά πηγούλα που λέει κι ο ΠΠ? :grin: :grin: :grin: :grin:
δυσκολα μου βαζεις   :- παντως ηταν γνωστο τοις πασι για την κοντρα μπουταρη-ανθιμου
θα ψαξω..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δυσκολα μου βαζεις   :- παντως ηταν γνωστο τοις πασι για την κοντρα μπουταρη-ανθιμου
θα ψαξω..

ψάξε στην δοξολογία για την 28 Οκτωβρίου στην θεσσαλονίκη.. εκεί λέχθηκε νομίζω.. όταν ο Μπουτάρης πήγε να φιλήσει (τι κάνει ο πούστης ο πολιτικός για να εκλεγεί) τον σταυρό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom