Νέα

Ο Φίλης καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.404
Πόντοι
3.187
Δεν ξερω αν η ειδηση ειναι αληθηνη ή μουφα και επισης πιστευω οτι ο φιλης ειναι τεραστιος βλακας!
Παρολα αυτα η αποφαση αυτη για την καταργηση των μαθητικων παρελασεων ειναι πολυ σωστη κατα τη γνωμη μου! Για ποιο λογο να γινονται και μαθητικες παρελασεις? Τι μαλακιες ειναι αυτες?
Καιρος ειναι να σταματησει καποια στιγμη αυτη η μαλακια επιτελους!!!

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:
Έλα ντε...
Αφού υπάρχει το gay parade,τι τις θέλουμε τις υπόλοιπες??

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα κάγκελα μπήκαν απο το φόβο των δήθεν αγανακτισμένων κ των αναρχοσυριζαίων μπαχαλάκηδων...που είναι τώρα οι αγανακτισμένοι??
Εκτός αν το αριστερό συνοθύλευμα έλυσε τα προβλήματα κ δεν το ξέρω..
Δηλαδη οι αγανακτισμενοι ηταν συριζα? το κινημα των αγανακτησμενων πνιγηκε στο αιμα απο τον ΓΑΠ και τον ΣΑΜΑΡΑ τους υπηρετες των συμφεροντων και εξαφανιστηκε πολυ πριν τον Συριζα και εσεις αντι να μιλατε για την καταστροφη της χωρας και το ξεπουλημα της ασχολειστε με τις παρελασεις και μαλιστα δεν σας πειραξε που οι παρελασεις δεν καταργηθηκαν μεν αλλα δεν μπορειτε να τις δειτε...λογω καγκελων

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Όλα όσα παραθέτεις ως άρθρα του τρίτου μνημονίου θα μπορούσαν να είχαν υπογράφει αλλά είναι τόσο ανεδαφικα που μου κάνουν για πρόωρη πρωταπριλιάτικη φάρσα.
Το μόνο που ίσως γίνει είναι η κατάργηση μαθητικών παρελασεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια ποια η σχέση σου με την εκπση; Είσαι εκπ/κος ή έστω γονέας;

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.404
Πόντοι
3.187
Όλα όσα παραθέτεις ως άρθρα του τρίτου μνημονίου θα μπορούσαν να είχαν υπογράφει αλλά είναι τόσο ανεδαφικα που μου κάνουν για πρόωρη πρωταπριλιάτικη φάρσα.
Το μόνο που ίσως γίνει είναι η κατάργηση μαθητικών παρελασεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια ποια η σχέση σου με την εκπση; Είσαι εκπ/κος ή έστω γονέας;
Ούτε εκπαιδευτικός ούτε γονέας..Μόνο αυτούς αφορά το θέμα??

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έλα ντε...
Αφού υπάρχει το gay parade,τι τις θέλουμε τις υπόλοιπες??

Τυπε η συμμετοχη τιυ Λιλα ειναι σιγουρη φετος.  :S  :S :S

index.php

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.404
Πόντοι
3.187
Δηλαδη οι αγανακτισμενοι ηταν συριζα?
Αποδεικνύεται τι ήταν,επειδή τώρα δεν είναι πουθενά..
Που είναι το κίνημα δεν πληρώνω???
Πήραν στο λαιμό τους τόσους ανθρώπους κ τώρα έχουν εξαφανιστεί..

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Ρωτάω αν έχεις πληροφορίες έγκυρες ή εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε το παίζει "ειδήμων".

Να σου πω επίσης ότι στην επαρχία όπου ζω δεν είναι δυνατή η κατάργηση των μαθητικών παρελασεων γιατί ουσιαστικά θα πρέπει να καταργήσει τελείως τις παρελάσεις. Ποιος θα παρελαύνει μετά; Η πυροσβεστική και τα ασθενοφορα; Ξέρεις, δεν υπάρχει σε κάθε πόλη και χωριό στρατός.

Επίσης θα αναγκαζοταν να σταματήσει τη συμμετοχή των σχολείων και στις λιτανείες. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει η Εκκλησία κάτι τέτοιο!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Μην ξεχνάμε ότι ακόμη εμείς και η Ιρλανδία είμαστε το Ιράν της Ευρώπης!

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.404
Πόντοι
3.187
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Ρωτάω αν έχεις πληροφορίες έγκυρες ή εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε το παίζει "ειδήμων".

Να σου πω επίσης ότι στην επαρχία όπου ζω δεν είναι δυνατή η κατάργηση των μαθητικών παρελασεων γιατί ουσιαστικά θα πρέπει να καταργήσει τελείως τις παρελάσεις. Ποιος θα παρελαύνει μετά; Η πυροσβεστική και τα ασθενοφορα; Ξέρεις, δεν υπάρχει σε κάθε πόλη και χωριό στρατός.

Επίσης θα αναγκαζοταν να σταματήσει τη συμμετοχή των σχολείων και στις λιτανείες. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει η Εκκλησία κάτι τέτοιο!
Ρε μαν,άκουσα την είδηση το πρωί στις είδήσεις του Sport-fm,μπήκα στο ίντερνετ για να διαβάσω περισσότερα κ πλέον υπάρχει στα περισσότερα σάιτ..
Δεν το γνωρίζω "απο μέσα"..
Αλλά όπου υπάρχει καπνός...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τωρα που μαζευτίκατε δύο αρχιμαλάκες ...πάω να φυγω....τυχαία ηρθε ο βρετανομεθύστακας τωρα?........α ρε κουτόχορτο που πασσάρετε
μαλλον εσυ εισαι ο αρχιμαλακας...εσυ μου το ειπες στα κρυφα...στο καλο να πας...[quote author=gavriil link=action=profile;u=104330 date=1452868017]
σόρυ εγω ειμαι ο μαλάκας!...παραφέρθηκα!
[/quote]

Αντε σαχλοκουδουνο που την ειδες και εξυπνος εδω...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εσυ εισαι ο αρχιμαλακας...εσυ μου το ειπες στα κρυφα...στο καλο να πας...
Αντε σαχλοκουδουνο που την ειδες και εξυπνος εδω...
καλως τ'αρχίδια μας τα δυό!....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
warnmute.gif
 το παράκανες!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Φίλης καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις..

μακαρι

θα ειναι το μονο σωστο που θα κανει το τσιρκο

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
Και τι έγινε άμα καταργηθεί η μαθητική παρέλαση? εγώ το μόνο που θυμάμαι απ τις παρελάσεις σαν πιτσιρικάς είναι ο χαβαλές. Τα αγόρια να παίζουμε νερατζοπόλεμο το ένα σχολείο ενάντια στο άλλο και να καυλαντίζουμε. Οι μαθητές δεν είναι το στράτευμα για να παρελαύνουν. Γνώμη μου είναι οτι ο θεσμός των παρελάσεων είναι παρωχυμένος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ενταξει δεν θα του κανουμε και αγαλμα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλυτερα....................Την μια  γιατι  φορουσε μαντηλα,  την αλλη γιατι ητανε μαυρουλα και την τριτη γιατι φοραγανε  μινι....απ οτι  ειχε  απομεινει

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Δε θα το θεωρούσα απαραίτητα και κακό αυτό το σχέδιο... Οι παρελάσεις έχουν χάσει το νόημα που είχαν κάποτε και έχουν καταλήξει μέσο επίδειξης για τις νεαρές χαζομαθητριούλες! Είναι πραγματικά αναχρονιστικό και από όσο ξέρω, αν κάνω λάθος διορθώστε με, πρέπει να είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα με μαθητικές παρελάσεις εν έτει 2016.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ποτε δεν ειχαν νοημα

Stories

Νέο!

Stories