Νέα

Ο Φίλης καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μηπως την παρελαση δεν την κατηργησε ο Σαμαροβενιζελος? γιατι παρελαση σημαινει να υπαρχει κοσμος οταν ο σαμαροβενιζελος εβαλε παντου καγκελα και δεν αφηνε μυγα να περασει και ειχε μια παρελαση για παρτη του τοτε δεν μιλαμε για παρελαση αλλα για prive show
Εννοεις τοτε που οι συριζαιοι, συνεπικουρουμενοι απο καθε λογης κατακαθι, διελυαν τις παρελασεις? Μηπως ησουν ενας απο αυτους?
Ως δια μαγειας τωρα, μολονοτι εχουμε μνημονιο, οι παρελασεις ΔΕΝ διαλυονται απο καποιους.
Γιατι πολυ απλα τωρα ειναι στην κυβερνηση.
Εχετε πολυ θρασος.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Nα σου πω λιγο εσενα.
Επειδη πολυ αερα εχεις παρει και βριζεις ανευ λογου, παρτο αλλιως. Φιλικη συμβουλη.

Δευτερον. Αν καταργηθουν οι παρελασεις απο τον Οκτωβριο δεχεσαι να διαγραφείς?
Και που' σαι, εχω μεγαλη μνημη. Θα σε θυμαμαι σε 7 μηνες αν δεν γινουν οι μαθητικες παρελασεις.
Λοιπον?
Μην ασχολεισαι, στρατηγε... ;)
Οχι με αυτον

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
2016-03-25_220924.png

οβελιξ  :2funny:

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Οταν θα λες κατι για τους τωρινους και θα σου απαντανε "ναι αλλά οι προηγουμενοι εκαναν αυτο", εχεις την βεβαιοτητα οτι συνομιλεις με εναν φανατικο συριζαιο που ακομη και τον κωλο να του πιασουν οι τωρινοι, θα πει "ναι αλλά ο Σαμαρας ηταν δοσιλογος".
Φυσικα με τετοιους τύπους δεν γινεται συζητηση, θα τους αγνοείς.
Έτσι ακριβώς αδερφέ.. :thumbsup: :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ειμαι Συριζα προς αποφυγη παρεξηγησεων..οσο για την χωρα καταστραφηκε διαχρονικα απο σιμητη και κατω...
Οχι, να μην την αποφυγουμε την παρεξηγηση. Δεν εισαι Συριζα λοιπον. Τι εισαι? Τι ψηφισες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επι του θέματος τωρα.
Οχι, να μην καταργηθουν οι μαθητικες παρελασεις.
Αποτελουν παραδοση της χωρας μας και ο κοσμος τις θελει. Ληξις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επεσε στο μαγικο φιλτρο κι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτός έπεσε μέσα στον βόθρο... και τον άδειασε...

ξέρεις τι είπε ο πατέρας του μόλις τον πρωτοείδε στο μαιευτήριο ??

"Φτου γαμώτο δεν τραβούσα καλύτερα μια μαλακία" και συμπλήρωσε "Και ήταν ανάγκη να σπάσει η γαμημένη η καπότα?"

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Nα σου πω λιγο εσενα.
Επειδη πολυ αερα εχεις παρει και βριζεις ανευ λογου, παρτο αλλιως. Φιλικη συμβουλη.

Δευτερον. Αν καταργηθουν οι παρελασεις απο τον Οκτωβριο δεχεσαι να διαγραφείς?
Και που' σαι, εχω μεγαλη μνημη. Θα σε θυμαμαι σε 7 μηνες αν δεν γινουν οι μαθητικες παρελασεις.
Λοιπον?
και βεβαια δέχομαι.....
και φιλικά να σου πω και εγω κάτι....απο τότε που ο διακεκριμένος "nitro" μου εβρισε την μάνα εδω μέσα...και σβηστικανε οι παραθέσεις και δεν πήρε καμία ποινη...εγω θα το πηγαίνω όπως μου γουστάρει.....μιά φορα με μπανάρατε....επειδη κατέκρινα το σαιτ τάχα.....!!!!!
και οταν βλέπω να γράφονται ανακρίβειες και ακροδεξιές φανατομαλακίες πάλι θα μιλάω..... :grin:
Είδωμεν χασοδίκη τον οκτώβριο!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επι του θέματος τωρα.
Οχι, να μην καταργηθουν οι μαθητικες παρελασεις.
Αποτελουν παραδοση της χωρας μας και ο κοσμος τις θελει. Ληξις.

Φυσικά και να μην καταργηθούν... τουναντίον να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή των παιδιών σε αυτές και μάλιστα να είναι ενδεδυμένα ομοιόμορφα και ομοιόχρωμα (για να θυμηθούμε και τον αλήστου μνήμης αντιπρόεδρο της βουλής Στεφανίδι επί επί εποχής του σκατά στον λάκκο του Αντρέα) και όχι το καθένα να φοράει ότι του καπνίσει (τσεμπέρια, μπούρκες κλπ κλπ κλπ)...

είναι παράδοση της χώρας μας, είναι γιορτές του έθνους μας γαμώτο...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που μαζευτίκατε δύο αρχιμαλάκες ...πάω να φυγω....τυχαία ηρθε ο βρετανομεθύστακας τωρα?........α ρε κουτόχορτο που πασσάρετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και βεβαια δέχομαι.....
και φιλικά να σου πω και εγω κάτι....απο τότε που ο διακεκριμένος "nitro" μου εβρισε την μάνα εδω μέσα...και σβηστικανε οι παραθέσεις και δεν πήρε καμία ποινη...εγω θα το πηγαίνω όπως μου γουστάρει.....μιά φορα με μπανάρατε....επειδη κατέκρινα το σαιτ τάχα.....!!!!!
και οταν βλέπω να γράφονται ανακρίβειες και ακροδεξιές φανατομαλακίες πάλι θα μιλάω..... :grin:
Είδωμεν χασοδίκη τον οκτώβριο!
Και τι με νοιαζει εμενα ο καυγας σου με τον Νιτρο?
Δεν εγραψε καμια ακροδεξια φανατομαλακια κανενας.
Μεταφερθηκε μια ειδηση.
Οψομεθα.

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Α,οκ..ωραία λογική..αφού τα έκαναν οι άλλοι,ας κάνουμε εμείς χειρότερα..Κ δεν ψήφισα ποτέ σαμαροβενιζέλους..
ουτε εγω συριζα αλλα οταν θεωρεις σαν πρωτευον θεμα τις παρελασεις και οσα συμβαινουν σημερα στην χωρα και συνεβησαν οταν μαλιστα ειναι αξιωμα οτι τα αποτελεσματα μιας πολιτικης τα βιωνουμε στο μελλον οταν εχεις ξεχασει τις προηγουμενες πολιτικες οι οποιες μας εφεραν εδω που μας εφεραν και ασχολεισαι μονο με τις παρελασεις...δεν εχω να προσθεσω κατι...παντως επαναλαμβανω οι παρελαση καταργηθηκε οταν μπηκαν καγκελα....και ειναι κουραστικο οποιον βλεπει λιγο βαθυτερα σχετικα με την αιτια της καταστοφης της Ελλαδας να τον αποκαλειτε Συριζαιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom