Νέα

Ο Φίλης καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σκάσε χασοδίκη... έχεις κότσια να κάνεις αυτά που έχω κάνει στην ζωή μου ρε ???
Αυτα που ηθελα να κανω, ειχα κοτσια να τα κανω ρε φιλε...
Αυτα που κάνεις μπορει να μην με ενδιαφερουν κιολας...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ρε τύπε σορυ κιολας, ξαφνικα τωρα ειδες το φως το αληθινο? Με τετοιες αποψεις γιατι ψηφισες ενα κομμα που πρεσβευει τα αντιθετα?

σου ειπα ο τυπος εκανε στροφη 180 μοιρων.
ακομα και αν λες οτι ητανε εμφανες και οτι το περιμεναμε και μαλακιες δεν ισχυει.
ολοι αισθανονται προδωμενοι απο τον Τσιπρα.Τον πιστεψε κοσμος.
Και ας λες εσυ οτι φαινοτανε και παπαριες.
Πηγαινε σε παλιοτερες ομιλιες του να δεις πως μιλαγε και τι ελεγε..που αναρωτιοσουνα αν αυτος τωρα λεει μαλακιες τοτε πραγματικα ειναι ηθοποιος για μεγαλα σαλονια.
μεχρι να κλαψει ητανε ετοιμος οταν εκανε την ομιλια στην βουλη για καταργηση ενφια κτλπ...και θυμαμαι την μανα μου να λεει πως φαινεται πολυ συγκινημενος τωρα κτλπ και εγω να λεω οτι και τα μισα να εφαρμοσει απο αυτα που λεει καλα θα ειμαστε.
ε αυτος εκανε ακριβως ολα τα αναποδα και ακομα πιο χειροτερα.

δεν ητανε προφανη ολα αυτα. στην πορεια βγηκανε.
στις επομενες εκλογες τα ποσοστα τους τα βλεπω χαλια

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ακομα και αν λες οτι ητανε εμφανες και οτι το περιμεναμε και μαλακιες δεν ισχυει.
Πηγαινε σε παλιοτερες ομιλιες του να δεις πως μιλαγε και τι ελεγε..που αναρωτιοσουνα αν αυτος τωρα λεει μαλακιες τοτε πραγματικα ειναι ηθοποιος για μεγαλα σαλονια.
μεχρι να κλαψει ητανε ετοιμος οταν εκανε την ομιλια στην βουλη για καταργηση ενφια κτλπ...και θυμαμαι την μανα μου να λεει πως φαινεται πολυ συγκινημενος τωρα κτλπ και εγω να λεω οτι και τα μισα να εφαρμοσει απο αυτα που λεει καλα θα ειμαστε.

προφανη ηταν, αν ειχες 2 δραμια μυαλο να καταλαβαινες οτι δε βγαινανε τα νουμερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Προφανεστατα ηταν και τα ειχαμε εξηγησει ολα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε παίκτη μου ακόμη και ένας με οικονομικές γνώσεις Μακαρέζου (επιλέχτηκε σαν Υπουργός Συντονισμού της χούντας γιατί ήταν ο μόνος από τους χουνταίους που ήξερε τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής) θα καταλάβαινε ότι το 110% των όσων έλεγε δεν είναι δυνατόν να γίνουν...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ρε παίκτη μου ακόμη και ένας με οικονομικές γνώσεις Μακαρέζου (επιλέχτηκε σαν Υπουργός Συντονισμού της χούντας γιατί ήταν ο μόνος από τους χουνταίους που ήξερε τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής) θα καταλάβαινε ότι το 110% των όσων έλεγε δεν είναι δυνατόν να γίνουν...

εχεις δικιο.
απλα μερικες φορες ισως και εμεις οι ιδιοι ασυναισθητα να θελουμε να πιστεψουμε σε ενα ψεμα ενω καταβαθος γνωριζαμε οτι δεν μπορει να τα εφαρμοσει ολα αυτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις δικιο.
απλα μερικες φορες ισως και εμεις οι ιδιοι ασυναισθητα να θελουμε να πιστεψουμε σε ενα ψεμα ενω καταβαθος γνωριζαμε οτι δεν μπορει να τα εφαρμοσει ολα αυτα.

οι έλληνες δεν διδαχτήκαμε τίποτε σαν λαός από τις περιπέτειες που μας έχει βάλει η αριστερά ... ξεκινώντας από τον εμφύλιο και καταλήγοντας στον Αντρέα Παπαντρέου (ο οποίος είχε μαζέψει στο κόμμα του κάθε λογής σάρα μάρα και το κακό συναπάντημα των μαρξιστών της εποχής)...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
οι έλληνες δεν διδαχτήκαμε τίποτε σαν λαός από τις περιπέτειες που μας έχει βάλει η αριστερά ... ξεκινώντας από τον εμφύλιο και καταλήγοντας στον Αντρέα Παπαντρέου (ο οποίος είχε μαζέψει στο κόμμα του κάθε λογής σάρα μάρα και το κακό συναπάντημα των μαρξιστών της εποχής)...

ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες δυστυχως

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

παλι ο αντρεας σας φταιει

τα χαλια της δεξιας ποτε θα τα δειτε;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί πρεπει να βαζουμε παιδακια να παρελαύνουν?Σε τι χρησιμεύει;Εκτός απο το να κανουν ματι οι παιδοφιλοι και να χαιρονται τα καμαρια οι μικροαστες μαναδες;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί πρεπει να βαζουμε παιδακια να παρελαύνουν?Σε τι χρησιμεύει;Εκτός απο το να κανουν ματι οι παιδοφιλοι και να χαιρονται τα καμαρια οι μικροαστες μαναδες;

φίλη εσυ ?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αυτοπροσώπως  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
να κλεισει και τα σχολεια. Να αφησει μονο τις  καντινες να τρωνε ολη μερα τα παιδια να αποκτησουν κοιλια σαν τη δικη του  :S

πρωτη φορα αριστερα  :orchestra:

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ασε μας ρε φίλε με την κάμερα του Κουρή...
Ο κουρης δεν ειναι και το καλυτερο παιδι ομως η καμερα του τραβηξε κατι, δεν μιλας για αυτο κανεις πως δεν καταλαβαινεις....οι μπαχαλακηδες ειναι αστυνομικοι που φορανε πολιτικα, ειναι ξεκαθαρο και αυτος ειναι ο λογος που εξαφανιστηκαν τωρα προς το παρον τουλαχιστον, αμα θελουν τους πιανουν σε 10 λεπτα και τους κανουν ασηκωτους απο το ξυλο οπως εκανε ο ΓΑΠ στους αγανακτισμενους

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Επιτέλους πάμε μπροστά ;  Τι τις θέλουμε τις παρελάσεις ;

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Για πολλους λογους, βασικοι των οποίων και για να την κοπανάνε 1+1 εβδομάδες το χρονο  οι κοπρουπάλληλοι του υπουργείου "παιδειας" και επισης να την αραζουν εξτρα (εκτος 15 χ2 πασχα/χριστουγεννα  + 3 μηνες καλοκαιρακι) για δύο τριήμερα το χρονο οι τεμπελχανάδες "καθηγητοδασκαλοι"

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι !!! μια σωστή απόφαση  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: καταργήση των παρελάσεων και θα μου επιτρέψετε να συμπληρώσω την κατάργηση των εθνικών εορτών και αργιών της 25ης Μαρτίου, μιας και είμαστε πια φίλοι με τους γείτονες, στα πλαίσια της φιλίας που προσπαθούμε να αναπτύξουμε και για να αποδείξουμε έμπρακτα οτι εμείς κάνουμε βήματα προς τα εμπρός
και της 28ης Οκτωμβρίου μιας και πλέον αποτελούμε ενιαίο κράτος με τους Γερμανούς και Ιταλούς κτλ. για να μην πω οτι πλέον είμαστε υποχείρια της Γερμανίας
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Μπράβο στον Φίλη και ΣΥΡΙΖΑ

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
2016-03-25_220924.png

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Φίλης επιθεωρεί τη παρέλαση...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ντροπή να έχουμε υπουργό παιδείας έναν αμόρφωτο... :orchestra:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ντροπή να έχουμε υπουργό παιδείας έναν αμόρφωτο... :orchestra:

σε αυτήν την φωτό ο φίλης θυμίζει κάτι παλιούς σοβιετικούς "ηγέτες" συνομήλικους με την ακρόπολη ... χοντροί, κουκουλωμένοι σε παλτά και μόνιμα κοιμησμένοι... η σάπκα (σκούφος) του λείπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom