Τελικα ο ΠαριςΠαπις ειναι Πρυτανης (3Π) επι των συγχρονων σχεσεων!
Θα επρεπε να διδσκει στις χειρδαριες ακαδημιες να ξεστραβωνει ελλεηνιδες!
Σιγα που θα φυγουμε τα ημερα να ερθουν τα αγρια!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!
Πλεον και στο τελευταιο αφρικανικο χωριο η τον αμαζονιο θα ακουσεις για τα ταχα δικαιωματα της γυναικας, λες και ειναι στην διαστημικη εποχη!
Γι αυτο πρεπει ο Μεταναστης να μπει στην Ευρωβουλη!
Θα επρεπε να διδσκει στις χειρδαριες ακαδημιες να ξεστραβωνει ελλεηνιδες!
γκουχου, κοντεψα να πνιγω!οταν τα λεω τυπε, μπαινουνε οι κλωνοι και οι πιρφοροι υποστηρρικτες του και του λενε μπραβο
Κοιμησου αγγελουδι μου! Μα γινανε μανουλες χωρισμενες και Ηδη η Μ.Ανατολη εχει μεταναστευσει ελλαδα! Ασε που χαλασε ο κοσμος! Δεν βλεπεις τι μαλακιες κανει ο μετροσεξουαλ διαδοχος στην αραβικη χερσονησο? μαλλον το γυαλιζει το πομολο!Φαντασου τωρα ολα αυτα τα ψυχωτικα σούργελα να γινουν μανες.Μου φαινεται σε λιγο θα μεταναστευσουμε στην Μεση Ανατολη να βρισκουμε σωστες γυναικες.
Σιγα μην περιμεναμε τα αμερικανακια να μας το πουνε!!! Μπρικια κολλαμε η ενσημα? Τελικα εαν εμενε Αμερικη ο Πηδηχτης, θα εκανε δικια του εκκλησια! και αλλαζε τις κοινωνικες δομες!οι mgtow με πολύ απλά λογια λένε μην εισαι υπηρέτης της γυναικας για να γαμήσεις, καλύτερα πάνε σε μπουρδέλα/στούντιο.
Δεν λεω, αλλα μην βαλλεις και το χερι σου στη φωτια για το ανα τους αιωνες! Εστω για τις δυτικες ας πουμε! Εκτος του οτι εχει μπολικη προπαγανδα, ηταν ΑΛΛΕΣ κοινωνικες αναγκες και Αλλες κοινωνιες!Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής και συγνώμη κιόλας εάν μπαίνω στο ξεκάρφωτο . Η γυναίκα ΑΝΑ τους αιώνες σε όλες τις κοινωνίες ήταν του κλωτσού και του μπάτσου
Σιγα που θα φυγουμε τα ημερα να ερθουν τα αγρια!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!
Πλεον και στο τελευταιο αφρικανικο χωριο η τον αμαζονιο θα ακουσεις για τα ταχα δικαιωματα της γυναικας, λες και ειναι στην διαστημικη εποχη!
Γι αυτο πρεπει ο Μεταναστης να μπει στην Ευρωβουλη!