pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τελικα η εισαι πολυ χαζος, η πολυ συριζεος....
τυπε ποσο εισαι ??
Τελικα η εισαι πολυ χαζος, η πολυ συριζεος....
Μεσα εισαι!!! Πριν πως λεγοταν αυτο το γαμωκρατιδιο;Οι πρωτοι που αποδεκτηκαν τον ορο Μακεδονια για το γειτονικο κρατιδιο, εστω και με την ονομασια πρωην Γιουγκοσλαβικη, ηταν ο Μητσοτακης και ο υπουργος του ο Σαμαρας. Μαλλιστα ο Μητσοτακης ειχε πει οτι σε 10 χρονια θα το εχουμε ξεχασει το θεμα και κανεις δεν θα ασχολειται με αυτο.
υπηρξε ποτε ανεξαρτητο;Μεσα εισαι!!! Πριν πως λεγοταν αυτο το γαμωκρατιδιο;
Για μενα, ΟΧΙ.υπηρξε ποτε ανεξαρτητο;
Κανεις λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν αποδεχονται οτι καποια απο τα εδαφη της μακεδονιας ανηκουν σε αυτο το κρατος.η κυρια διαφωνια εχει να κανει με την οικειοποιηση της μακεδονικης ιστοριας απο τους σημερινους κατοικους της περιοχης.δλδ ο καθε οφσκι σου λεει οτι ειχε παππου τον ηφαιστιωνα.αυτο δε στεκει...
Για μενα, ΟΧΙ.
γαμα τους πολιτικους.η πραγματικοτητα ποια ειναι παιζει ρολο.Κανείς λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.
Κανείς λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.
Γιουγκοσλαβικη δημοκρατια της Μακεδονιας. Διαλυθηκε η Γιουγκοσλαβια και προστεθηκε το πρωην.Μεσα εισαι!!! Πριν πως λεγοταν αυτο το γαμωκρατιδιο;
δεν ειναι θεμα δικο μου ή δικο σου.νομιζω οτι ανεξαρτητο κρατος εγινε μετα τη διασπαση της γιουγκοσλαβιας χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο που λεω.μπορει να γραφω μαλακιεςΓια μενα, ΟΧΙ.
Συμφωνεις σε αυτο;;;;σωστο αυτο
Ως ομόσπονδη δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας λεγόταν Σοσιαλιστική δημοκρατία της Μακεδονίας.Μεσα εισαι!!! Πριν πως λεγοταν αυτο το γαμωκρατιδιο;
Εχεις δικιο απολυτο. Κι εγω αυτο που ειπα, εννοουσα οτι πριν δεν ηταν ποτε ανεξαρτητο κρατος.δεν ειναι θεμα δικο μου ή δικο σου.νομιζω οτι ανεξαρτητο κρατος εγινε μετα τη διασπαση της γιουγκοσλαβιας χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο που λεω.μπορει να γραφω μαλακιες
οκΕχεις δικιο απολυτο. Κι εγω αυτο που ειπα, εννοουσα οτι πριν δεν ηταν ποτε ανεξαρτητο κρατος.
Αυτό το κομμάτι της Μακεδονίας παραχωρήθηκε στη Σερβία το 1913 μετά το τέλος των βαλκανικών πολέμων. Το παραχώρησε η Ελλάδα στη σύμμαχό της...δηλαδη τυποι,μετα τη διαλυση της οθωμανικης αυτοκρατοριας,υπηρχε ως κρατος ή ειχαν εδαφη του μια εμεις,μια οι σερβοι μια οι βουλγαροι;
Ναι, ε; Για πες...Αυτό το κομμάτι της Μακεδονίας παραχωρήθηκε στη Σερβία το 1913 μετά το τέλος των βαλκανικών πολέμων. Το παραχώρησε η Ελλάδα στη σύμμαχό της...