Νέα

Ο Έλληνας υπουργός που είπε τα Σκόπια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas-mk37
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kostas-mk37

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Οι πρωτοι που αποδεκτηκαν τον ορο Μακεδονια για το γειτονικο κρατιδιο, εστω και με την ονομασια πρωην Γιουγκοσλαβικη, ηταν ο Μητσοτακης και ο υπουργος του ο Σαμαρας. Μαλλιστα ο Μητσοτακης ειχε πει οτι σε 10 χρονια θα το εχουμε ξεχασει το θεμα και κανεις δεν θα ασχολειται με αυτο.
Μεσα εισαι!!! Πριν πως λεγοταν αυτο το γαμωκρατιδιο;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν αποδεχονται οτι καποια απο τα εδαφη της μακεδονιας ανηκουν σε αυτο το κρατος.η κυρια διαφωνια εχει να κανει με την οικειοποιηση της μακεδονικης ιστοριας απο τους σημερινους κατοικους της περιοχης.δλδ ο καθε οφσκι σου λεει οτι ειχε παππου τον ηφαιστιωνα.αυτο δε στεκει...
Κανεις λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Κανείς λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.
γαμα τους πολιτικους.η πραγματικοτητα ποια ειναι παιζει ρολο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κανείς λάθος αφού η εθνική γραμμή είναι πως "υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και Ελληνική" και να χαμε να λέγαμε...Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απίστευτοι τυχοδιώκτες και απλά ποντάρουν στους μη σκεπτόμενους που τους ακολουθούν σε κάτι τέτοια θέματα.

σωστο αυτο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.586
Πόντοι
19.795

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δεν ειναι θεμα δικο μου ή δικο σου.νομιζω οτι ανεξαρτητο κρατος εγινε μετα τη διασπαση της γιουγκοσλαβιας χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο που λεω.μπορει να γραφω μαλακιες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Δεν χρειάζεται να τsακωνομαστε  εμείς--  Λυπάμαι, αλλά οι φιλοι  μου  εκ Μακεδονίας  συμπεριφερονται =   μεσα- εξω συνεχεια, σπιτια μπιζνες -  ψωνια . γιατροι κλπ /   σαν  να ειναι μια  η χωρα .. συνεχόμενη.  και μετα   φωναζουν   οι ιδιοι  για  το 'ονομα'  που de facto  εχουν νομιμοποιήσει …   :headbang:

OP
OP
kostas-mk37

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
δεν ειναι θεμα δικο μου ή δικο σου.νομιζω οτι ανεξαρτητο κρατος εγινε μετα τη διασπαση της γιουγκοσλαβιας χωρις να ειμαι σιγουρος γι αυτο που λεω.μπορει να γραφω μαλακιες
Εχεις δικιο απολυτο. Κι εγω αυτο που ειπα, εννοουσα οτι πριν δεν ηταν ποτε ανεξαρτητο κρατος.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δηλαδη τυποι,μετα τη διαλυση της οθωμανικης αυτοκρατοριας,υπηρχε ως κρατος ή ειχαν εδαφη του μια εμεις,μια οι σερβοι μια οι βουλγαροι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να μας πουν και οι ελληναραδες της βορειας ελλαδας την γνωμη τους που κανουν τα ψωνια τους βαζουν την βενζινα τους πηγαινουν στα καζινο τα σκ μπιτολα πχ
πανε τις επιχειρησεις τους

θα ηταν ωραια να ξεραμε την γνωμη τους

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δηλαδη τυποι,μετα τη διαλυση της οθωμανικης αυτοκρατοριας,υπηρχε ως κρατος ή ειχαν εδαφη του μια εμεις,μια οι σερβοι μια οι βουλγαροι;
Αυτό το κομμάτι της Μακεδονίας παραχωρήθηκε στη Σερβία το 1913 μετά το τέλος των βαλκανικών πολέμων. Το παραχώρησε η Ελλάδα στη σύμμαχό της...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.586
Πόντοι
19.795
Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι απειλουμαστε αν αυτο το κρατος ονομαστει Μακεδονια; Η μηπως η πραγματικη απειλη ειναι απο αυτους που τους υποκεινουν ανεξαρτητα απο το πως θα ονομαζονται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom