diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
αλλο αυτο εγω λεω αν λεει αληθεια ο χιοςΚι αλήθεια να είναι δεν κρίνεται για το τί βάζει στον κώλο του είπαμε, για το τί βγαίνει από το στόμα του κρίνεται...
αλλο αυτο εγω λεω αν λεει αληθεια ο χιοςΚι αλήθεια να είναι δεν κρίνεται για το τί βάζει στον κώλο του είπαμε, για το τί βγαίνει από το στόμα του κρίνεται...
Γενικα δλδ............. οποια τρυπα του και να δει κανειs ......βρωμαειΚι αλήθεια να είναι δεν κρίνεται για το τί βάζει στον κώλο του είπαμε, για το τί βγαίνει από το στόμα του κρίνεται...
Κι εγώ αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ θα τον διέγραφα, δεν λέει αυτό κάτι "πολιτική" λέγεται.
Και παρά το ότι οι διαπιστώσεις του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα είναι σωστές 100%, αλλά θα δεχθώ ότι στο "δια ταύτα" το παράκανε.
Αν δε θυμάμαι καλά (ρητορικό είναι, καλά θυμάμαι) η δική μας διαφωνία δεν ήταν για την ενδεχόμενη εκτέλεση των Συριζαίων στο Γουδί (που δεν είναι εφικτή εκεί γιατί δεν είναι πλέον στρατόπεδο, αλλά πάρκο) αλλά για την αναφορά στην εκτέλεση των 6 το 1922 για την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα ότι ήταν σαφέστατα πολιτική εκτέλεση και επειδή ο Φαήλος μόνο ανιστόρητος δεν είναι και οι 6 ήταν δεξιοί εξεκολουθώ να υποθέτω ότι την ανέφερε με αρνητική σημασία...
Ε ο Φλαμπουράρης τί ήταν μέχρι προ έτους; Κατασκευαστική Α.Ε. δεν είχε;
Άρα έπινε το αίμα των εργαζομένων σ' αυτήν. Καπιταλίσταροςήσταρχος!
Ρε μαλάκα αυτό εδώ τί το έκανες παράθεση; Για πες μας που βρήκες λάθος, αγράμματε που μου θέλεις να γίνεις τιμητής των άλλων! >
παλευουμε να εγκαθιδρυσουμε αριστερη δικτατορια τυπου βενεζουελας βολιβιας
εχουμε δουλεια ακομη
Αχαχαχαχααχαχαχ.
Παρόλη την τραγικότητα της κατάστασης δε μπορούμε να μην γελάμε.
κοινοβουλευτική ομάδα
όχι τι γράφει δεν κατάλαβα βασικά
Έτσι τελειώνουν οι μεγάλοι έρωτες;
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2015/02/110215183743_3720.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
με θορυβώδη διαζύγια..
όχι τι γράφει δεν κατάλαβα βασικά