Νέα

Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις τρύπες…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε παιδια ολα εχουν μια λογικη.οταν τρεχουν 20 μαλακες γυρω απο μια πατσαβουρα που το παιζει γκομενα και πολλες φορες ουτε καν ειναι ειναι λογικο να αποκτησει αδιανοητες απαιτησεις η πατσαβουρα αυτη.οποτε δεν αλλαζει κατι.ας τις ειχαμε στο κλασιμο τις ξεκωλιαρες και θα τρεχανε απο πισω μας.αυτη ειναι η γνωμη μου.

Σωστα ξεχασα να το αναφερω και πριν...Αλλο ενα τραγελαφικο της Ελλαδας ειναι η μεγαλη αξια που εχουν παρει οι σαβουρες.Εδω εχω δει μουναρες και μουναρες σουηδεζες και γενικα ξενες πολυ πιο προσγειωμενες.Οταν στελνω φωτογραφια σαβουρας Ελληνιδας σε σουηδους γνωστους μου και τους λεω αυτη την γκομενα την παρακαλανε 20 ατομα για να τους κατσει τοτε αυτοι μενουν αναυδοι κανονικα...Και με Ελληνιδα γνωστη μου που το ειχαμε συζητησει το θεμα και ειναι σχετικα ομορφη μου λεει εσεις φταιτε που τρεχεται σαν τα λιγουρια πισω απο την καθε σαυρα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
πλακα πλακα δεν το διαβασα καθολου,μαλλον εχεις δικιο,οποτε θα ακολουθησω τη συμβουλη σου!καληνυχτα!
Tιέγινε ρε βάσο...???το διάβασες ή αποκοιμήθηκες??? :grin:
Επιμένεις στο σχόλιο σου περί συνδρόμου..??? :birdman:

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Oι κακομεταχειρισμένες γουστάρισαν οι ίδιες να μπλέξουν με αλητείες.

υπαρχει και μια συνομοταξια κακομεταχειρισμενων ανδρων, οι οποιοι, απο την κακοπεραση με τις προηγουμενες, γινονται αλητες για τις επομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom