Νέα

Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις τρύπες…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εχθές είχα κουβέντα με ένα φίλο ο οποίος μου μοιράστηκε το πρόβλημα του…

Το πρόβλημα του είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση… ο φίλος μου το αποδίδει στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη γκόμενα του είναι υπέρ του δέοντος ανεξάρτητη…και επιδεικνύει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό ..εν ολίγοις του γαμάει την ψυχολογία ..

Η κουβέντας μας λοιπόν τελείωσε με τη φράση... ''κάθε φορά που πέφτουμε στο κρεβάτι γυμνοί….αρχίζει ο εφιάλτης μου ''…

Αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι μας….σκέφτηκα ότι τελικά όλοι μας σε συγκεκριμένες στιγμές και με συγκεκριμένες γυναίκες δεν αποδίδουμε…είτε δεν έχουμε στύση…είτε θα τελειώσουμε πρόωρα ..  :headbang:

Με κύριους λόγους όπως το : άγχος,η μυθοποίηση της συγκεκριμένης γυναίκας..

Όλοι είμαστε επιβήτορες…δεν το συζητώ...  :grin: αλλά κάποιοι τύποι συγκεκριμένων γυναικών…αποτελούν ένα προσωρινό ή και πολλές φορές μόνιμο εφιάλτη ..  :headbang:

Το θέμα μας δεν έχει να κάνει με την πρόωρη εκσπερμάτωση ή την χαμηλής ποιότητας στύση.

Είναι σχετικό με το τύπο γυναίκας η οποία στο κρεβάτι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα…στο εργαλείο .στον Jim,στον Jack μας,στο πυροβολητή μας...  www.freesmileys.org] [/url]

Επισκέπτης
δηλαδη σου εχει στησει την σουφρα της καποια & εσυ δεν της τον καρφωσες???

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Υπαρχουν φορες που η γκομενα ζηταει τοσο πολυ την επιβεβαιωση, που νομιζεις οτι σε ανακρινει η Γκεσταπο. Εχει τυχει να προσποιηθω οργασμο(!) στα σκοτεινα να τρεξω στο μπανιο και να βαλω βιλανοβα στην Καποτα γιατι ηξερα οτι θα τσεκαρει. Δρααααμα :headbang:

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
βιλανοβα στην Καποτα ???? :2funny: :2funny:

γελάω σαν τον μαλακά στο γραφείο!!!!! να σαι καλα ρε μαν  :cheesy:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Υπαρχουν φορες που η γκομενα ζηταει τοσο πολυ την επιβεβαιωση, που νομιζεις οτι σε ανακρινει η Γκεσταπο. Εχει τυχει να προσποιηθω οργασμο(!) στα σκοτεινα να τρεξω στο μπανιο και να βαλω βιλανοβα στην Καποτα γιατι ηξερα οτι θα τσεκαρει. Δρααααμα :headbang:
Πλάκα κάνεις αδερφέ.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θα με ξενερώσει η γκόμενα που πριν την ακουμπήσω θα αρχίζει να μου λέει πόσο καλός γαμιάς είμαι..και όντως έχει γίνει παίδες..

Είμαι έτοιμος να μπω (ακόμα δεν έχω μπει  :grin: )...και ακούω την απείρου κάλους ατάκα..

-Μα τι ψωλή είναι αυτή..πάτο έπιασε..  :rolleyes:

και με απορία σκέφτομαι : ''λες να τις έστειλα το καυλί μου με τηλεκινηση.. ??''  :think: ...ή με κοροϊδεύει Ή με κοροϊδεύει..  :grin:

ΤΕΛΟΣ... ντύθηκα ..με ρώτησε ''τι συμβαίνει''...και πήρα τον les πουλο.. www.freesmileys.org] [/url]

επίσης έχω έρθει σε αμηχανία..(αφού το μυθοποιήσω πρώτα  :jerking: )με γκόμενες ΑAA Class....αλλά όταν ξεφουσκώσει το μπαλόνι από τον εγκέφαλο ....τρώνε πολλά ψωλια..  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι πως γινεται να απομυθοποιήσεις γκόμενες AAA class, που ειναι σνομπ, σε κοιτάνε αυ υψηλού, ακατάδεκτες και τα λοιπά. Νοιώθεις οτι σε τσαλαπατάνε. Αν ειναι ισχυρότερες προσωπικότητες απο τον αντρα, ανεξάρτητες και πολυ δυναμικές εκει ειναι το πρόβλημα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Το θεμα ειναι πως γινεται να απομυθοποιήσεις γκόμενες AAA class, που ειναι σνομπ, σε κοιτάνε αυ υψηλού, ακατάδεκτες και τα λοιπά. Νοιώθεις οτι σε τσαλαπατάνε.
σιγα βρε παληκαρια, χαλαρωστε.. το πολυ-πολυ να σας παρουν καμια πιπα..

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι πως γινεται να απομυθοποιήσεις γκόμενες AAA class, που ειναι σνομπ, σε κοιτάνε αυ υψηλού, ακατάδεκτες και τα λοιπά. Νοιώθεις οτι σε τσαλαπατάνε. Αν ειναι ισχυρότερες προσωπικότητες απο τον αντρα, ανεξάρτητες και πολυ δυναμικές εκει ειναι το πρόβλημα.
ημαρτον..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Τις κανεις να παραδεχτουν οτι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα πουτανες που γουσταρουν πουτσο, και στο γαμησι περνας λαδι  :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μετά..μας φταίνε οι γυναίκες.... :think: :think: :think: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Το θέμα μας δεν έχει να κάνει με την πρόωρη εκσπερμάτωση ή την χαμηλής ποιότητας στύση.

Είναι σχετικό με το τύπο γυναίκας η οποία στο κρεβάτι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα…στο εργαλείο .στον Jim,στον Jack μας,στο πυροβολητή μας... 

Αν γαμάει κανείς συχνά, αποκλείεται να το ψαρώσει γκόμενα.
Αν δεν γαμάει συχνά, τότε η αγαμία είναι το πρόβλημα και όχι ότι τον ψαρώνει συγκεκριμένη γκόμενα!
Σχετικά με ΑΑΑ γκόμενες κτλ που έγραψε άλλος παραπάνω, ισχύει αυτό που ισχύει για όλες. Την πέφτεις χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό. Αν κάτσει, καλώς. Αν όχι, δεν έχεις χάσει τίποτε , οπότε ...

next

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ναι, αυτο αναρωτιεμαι κι εγω..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Τσαλαπατάνε; Κι αυτές, φίλε, για πούτσο παρακαλάνε :rockon:Το πολύ-πολύ να τα πάρουν στη μάπα με μπόλικο...στυλ :boobies:

Α, κάντε και κανένα καμάκι...Δε θα χάσετε ;)

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αν γαμάει κανείς συχνά, αποκλείεται να το ψαρώσει γκόμενα.
Αντιθέτως μάλιστα...αυτός που πάει με πολλές γυναίκες (είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων) σίγουρα θα του έχει τύχει το περίεργο τρένο που τον ξενέρωσε,τον έφερε σε αμηχανία και οτιδήποτε άλλο σχετικό..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αντιθέτως μάλιστα...αυτός που πάει με πολλές γυναίκες (είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων) σίγουρα θα του έχει τύχει το περίεργο τρένο που τον ξενέρωσε,τον έφερε σε αμηχανία και οτιδήποτε άλλο σχετικό..
Να τον έχει ξενερώσει μπορεί,να τον έχει νευριάσει μπορεί αλλά να τον ψαρώσει ή να τον κομπλάρει...δύσκολο!!!

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τι λέτε τώρα. Γαμάτε, χύστε κι αφήστες να λένε ότι θέλουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom