apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σημερα ηταν ενταξει τυπεΜήπως την είδες και εσύ σήμερα στο extra3?
αλλες φορες δινει ρεσιταλ
σημερα ηταν ενταξει τυπεΜήπως την είδες και εσύ σήμερα στο extra3?
Εφιάλτης θα ήταν άμα του τον έκοβε ενώ κοιμόταν και τον πέταγε στο καζανάκι :S
Αυτες τις γυναικες τις ΧΥΝΟΥΜΕ κι ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!
Τύπε υπάρχει λύση...εφιαλτης του καθε αντρα θα ηταν αν εμενε στο ιδιο σπιτι με αυτην
...πεστα ρε απολυτε με την αχωνευτη ,δεν την παω με τιποτα ,αντιπαθεστατη ,...εφιαλτης του καθε αντρα θα ηταν αν εμενε στο ιδιο σπιτι με αυτην
Μπααα......αυτή δεν καταλαβαίνει.......και μπουκωμένη να είναι,πάλι θα μιλάει....Μηπωs να την εχουμε συνεχεια μπουκωμενη???
Ναι.......πάλι καλά...σημερα ηταν ενταξει τυπε
αλλες φορες δινει ρεσιταλ
Πιστεψέ με,δεν είσαι ο μόνος που δεν την χωνεύεις..........πεστα ρε απολυτε με την αχωνευτη ,δεν την παω με τιποτα ,αντιπαθεστατη ,...
πολυ μουρμουρα ρε τυπε :S...πεστα ρε απολυτε με την αχωνευτη ,δεν την παω με τιποτα ,αντιπαθεστατη ,...
τυπε η πιο σκληρη φαση ηταν οταν τσακωνοταν με την ραχηλ μακρηΝαι.......πάλι καλά...
Αν και σε μία φάση που της είπε κάτι ο Παυλόπουλος,είχε γίνει κατακόκκινη.......
Ναι.......αλλά δεν έπεσε ......τυπε η πιο σκληρη φαση ηταν οταν τσακωνοταν με την ραχηλ μακρη
Ναι αλλα αυτα τα κανει οταν μιλαει με γυναικα και ειναι και ντυμενητυπε η πιο σκληρη φαση ηταν οταν τσακωνοταν με την ραχηλ μακρη
Έχω την εντύπωση ότι θες να την ή είναι η ιδέα μου...?Ναι αλλα αυτα τα κανει οταν μιλαει με γυναικα και ειναι και ντυμενη
Γδυτη στο κρεβατι με αντρα.......δεν ξερουμε τι γινεται
Σιγουρα παντωs δεν θαθελα να ....πιασω κουβεντα μαζι τηsΈχω την εντύπωση ότι θες να την ή είναι η ιδέα μου...?
Σιγουρα παντωs δεν θαθελα να ....πιασω κουβεντα μαζι τηs
Να τι εννοουμε οταν λέμε κακογαμημένη γυναίκα
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/12a2299643921caf6167e2b164eecae6_XL.jpg[/img[/URL]]
νταξ αν ειναι γκόμενα σου εχεις μια υπόχρεωση να την ευχαριστήσεις .
Εχω καταφέρει να πάθω αναλόγο σκηνικό με κοπέλα του επαγγέλματος (δεν εφαγα ξυλό γιατι eιδα τα δυσκόλα και την κοπάνησα . Απο τις πιο wtf στιγμες μου )
[img]http://i.qkme.me/36470m.jpg