Ο τυπος αυτος θα συνεχισει να κανει αυτα που κανει
ειτε καποιοι τον σιγονταρουν ειτε οχι... οπως λες
δεν πιστευω οτι φταιμε εμεις που γελαμε με τα βιντεακια του.
πες τα ρε λεβέντη!!! Στην τελική σε όποιον δεν αρέσουν ας μήν τα βλέπει.
Ο τυπος αυτος θα συνεχισει να κανει αυτα που κανει
τυπε ο δημητρακης ειναι θεσμος του σαιτενα ακομη θεμα τομη στην ρουτινα του σαιτ μας,ενα θεμα με ιντριγκες ,δολοπλοκιες και σασπενς εφαμιλλο των θρεντ του γιασου
ο πορνομεταναστης μας....ο δημητρακης.....ειναι ακομα ελλαδα.....να του στειλω τα χαιρετισματα μου καταρχας......φευγει αυριο.....
μετα το τελευταιο του βιντεο μας γεμισε προβληματισμο αυτος ο τρισμεγιστος ανθρωπος....τι ειναι τελικα στο βαθος της ψυχης του αυτη η πολυσχιδης προσωπικοτητα;μηπως αντι να προαγει στο εξωτερικο και στην πορνορωσια τον ελληνα εραστη φερνει αντιθετα αποτελεσματα και μας κανει διεθνως ρεζιλι;
για ψηφιστε και πειτε αποψεις.....να μπαναριστει;να μεινει;
Mας λέει κι άσχημες το σίχαμα το ίδιο. Και μετά μου λένε ότι ζηλεύω τις εκδιδόμενες.
Μα ποια νορμάλ γκόμενα θα καθόταν να την πηδήξει αυτό το σιχαμένο ορκ? Άει στο διάολο, αηδία να πούμε.
με τις ελλεηνιδες και τα παρομοια βιντεο κ εγω γελαω..αλλα με το να χεζει στην μεση του δρομου δεν βρισκω κατι αστειο..Ο τυπος αυτος θα συνεχισει να κανει αυτα που κανει
πες τα ρε λεβέντη!!! Στην τελική σε όποιον δεν αρέσουν ας μήν τα βλέπει.
με τις ελλεηνιδες και τα παρομοια βιντεο κ εγω γελαω..αλλα με το να χεζει στην μεση του δρομου δεν βρισκω κατι αστειο..
τυπε ο δημητρακης ειναι θεσμος του σαιτ
το τελευταιο βιντεο που εχεζε ειχε νοημα
ηταν κουλτουριακο
οταν ειδες το στριπτιζ του δεν καυλωσες βελβυ?Mας λέει κι άσχημες το σίχαμα το ίδιο. Και μετά μου λένε ότι ζηλεύω τις εκδιδόμενες.
Μα ποια νορμάλ γκόμενα θα καθόταν να την πηδήξει αυτό το σιχαμένο ορκ? Άει στο διάολο, αηδία να πούμε.
Mας λέει κι άσχημες το σίχαμα το ίδιο. Και μετά μου λένε ότι ζηλεύω τις εκδιδόμενες.
την ανθρωπινη βρωμια που υπαρχει στην περιοχη τυπεΕντάξει. Θα το δεχθώ ως υπόθεση εργασίας. Το ότι δεν σκουπίστηκε τι το συμβολικό είχε;
την ανθρωπινη βρωμια που υπαρχει στην περιοχη τυπε
ηταν ενα χτυπημα στο κατεστημενο
αν αυτο το βιντεακι το ειχε γυρισει ο αγγελοπουλος ολοι θα μιλουσαν για αριστουργημα τωρα
"μ'έχει πιάσει χέσιμο"
"θα χέσω"
"εδώ που οι άλλοι γαμάνε θα χέσω"
"εγώ τώρα χέζω"
κτλ...
αν αυτό δεν είναι ΕΠΟΣ τότε δεν έχετε ιδέα από τέχνη ;) η οποία για τους περισσότερους δεν έχει όρια ;) ή ακόμα και αν έχει τότε σίγουρα ο δημητράκης ούτε καν που τα άγγιξε ;)
o υποβολεας του του εδωσε μια λεξω κλειδι και με βασει τη λεξη χεσιμο εκανε το βοντεακι,περα απο τη λεξη χεσιμο δεν ακουσα κατι αλλο"μ'έχει πιάσει χέσιμο"
"θα χέσω"
"εδώ που οι άλλοι γαμάνε θα χέσω"
"εγώ τώρα χέζω"
κτλ...
αν αυτό δεν είναι ΕΠΟΣ τότε δεν έχετε ιδέα από τέχνη ;) η οποία για τους περισσότερους δεν έχει όρια ;) ή ακόμα και αν έχει τότε σίγουρα ο δημητράκης ούτε καν που τα άγγιξε ;)