Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
με τον ιδιο τροπο που επιβιωνε και ο Σαρλαμας. Εισοδημα απο ενοικια 2 σπιτια στο ανατολοικο μπλοκ,ετοιμο ρευστο απο κληρονομια
λες να εχει σχεση με τη ρωσικη μαφια;Με 2 ενοίκια δεν κάνεις τέτοιες ντολτσεβίτες, εκτός αν είναι τίποτα τεράστιο το εισόδημα. Το πήγαινε έλα στη Ρωσία και οι πορνοδουλιές και λοιπά είνια εξαιρετικά δαπανηρό χόμπι. Εμείς ένα 50ρικο και κοιτάμε μην το κλάψουμε.
λες να εχει σχεση με τη ρωσικη μαφια;
Καλα γραφω οτι ο τυπος εχει λαμπρο μελλον, οπως και η μεγαλη πολιτικη οικογενεια
μπορει και να εχει τα ομολογα του Σωρρας και να μη το λεει, ειμαι μαγαλη μουχριτσα, το βλεπω στο βλεμα τουΚανένας μεγαλοεισοδηματίας θα είναι που θα έχει κληρονομήσει. Γενικά δεν σέβομαι τέτοιους ανθρώπους. Έχω μια εμμονη
xaxa ναι ναιμπορει και να εχει τα ομολογα του Σωρρας και να μη το λεει, ειμαι μαγαλη μουχριτσα, το βλεπω στο βλεμα του
Κανένας μεγαλοεισοδηματίας θα είναι που θα έχει κληρονομήσει. Γενικά δεν σέβομαι τέτοιους ανθρώπους. Έχω μια εμμονη
Του έχει κόψει μισθό η οικογένεια και του στέλνει εμβάσματα για να παραμείνει εκεί, μη γυρίσει και δεν έχουν που να κρυφτούν.