Νέα

ο δημητρακης29 μας εχει κανει παγκοσμιως ρεζιλι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 790
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ο δημητρακης29 μας εχει κανει παγκοσμιως ρεζιλι;τι πιστευετε για αυτον;

• ναι ειδικα το τελευταιο χεσιμο ηταν αισχος

Ψήφοι: 51 12,8%
  • οχι τιμα την χωρα μας διεθνως και δη στην ρωσια

Ψήφοι: 49 12,3%
  • ειναι τρισμεγιστος τυπος

Ψήφοι: 53 13,3%
  • ειναι το καλτ ινδαλμα μας

Ψήφοι: 56 14,0%
  • αντιπροσωπευει το μεσο επιπεδο του μπουρδελιαρη

Ψήφοι: 20 5,0%
  • ειναι το απολυτο αρσενικο ,οχι κλωνος οριτζιναλ

Ψήφοι: 7 1,8%
  • ειναι μπαχαλακιας

• ειναι τρολλιαρης

Ψήφοι: 13 3,3%
  • ειναι ο πρωτος διδαξας,σε λιγα χρονια ολοι τετοιοι θα μαστε

• ειναι κοπρολαγνος

Ψήφοι: 22 5,5%
  • κανει απλα χαβαλε

Ψήφοι: 23 5,8%
  • ειναι το παιχνιδακι μας εδω στο σαιτ

• αντιπροσωπευει τον μεσο τιμημενο του σαιτ

Ψήφοι: 17 4,3%
  • ειναι απλα βεγκαν και χεζει πολυ ο ανθρωπας

• ειναι ο γελωτοποιος ακα τζοκερ του σαιτ μας

Ψήφοι: 30 7,5%
  • ειναι φυσει αναρχικη μορφη και σκεψη

• μας περναει κρυφα μηνυματα μεσα απο τα βιντεακια του

Ψήφοι: 18 4,5%
  • ειναι απλα τρελος και οσο παραπανω σημασια του δινουμε τοσο πιο κακο του κανουμε

Ψήφοι: 42 10,5%
  • ειναι απλα θεα

Ψήφοι: 1 0,3%
  • ειναι για το πεος

Ψήφοι: 22 5,5%
  • ειναι διανοητικα καθυστερημενος

Ψήφοι: 72 18,0%
  • ειναι δακτυλος/μασονος/σιωνιστης

Ψήφοι: 5 1,3%
  • ειναι αγνος εθνικογαμιστης

Ψήφοι: 8 2,0%
  • ενας βλακας ειναι, να κλειστει σε ιδρυμα

Ψήφοι: 20 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
να σας πω και γω τη γνωμη μου για τον συμπαθεστατο δημητρακη.σαφως και ειναι και γαμω τους τυπους,πολυ χαβαλες,γαμω τα ατομα και σαφως πρεπει να πιστευουμε τα μισα απ'οσα μας  δειχνει και μας λεει.αλλα πισω απ'ολα αυτα μαλλον υπαρχει ενας ανθρωπος με πολυ πικρια μεσα του ισως απο τις ελεεινιδες απως τις αποκαλει αλλα και απο φιλους.με ολη αυτη την αυτοπροβολη προσπαθει να γινει αποδεκτος και αρεστος.σιγουρα το εχει καταφερει.μονο και μονο για αυτη την περιπετεια που εχει μπει αξιζει τον σεβασμο μας.κριμα που δεν ειχε εμφανιστει ο δημητρακης πριν απο καμια δεκαπενταρια χρονια που οργωνα και γω τις πιατσες θα ειχαμε κανει τρομερο διδυμο.φανταστειτε οι περισσοτερες στην οδο φυλης με ηξεραν με το μικρο μου ονομα.εχω κανει και γω μεγαλες επενδυσεις στην λευκη σαρκα.αλλα και στο παλιο αφροδιτη το στριπτητζαδικο,ξερετε συτο που κατεβαινες κατω.ειχε τυχει φορα που σηκωσανε παρεα για να κατσουμε εμεις.ξεφυγα λιγο απο το θεμα σορρυ αλλα θυμηθηκα τα περασμενα μεγαλεια.τωρα πεφτει παντοφλα... :s&m_3:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να σας πω και γω τη γνωμη μου για τον συμπαθεστατο δημητρακη.σαφως και ειναι και γαμω τους τυπους,πολυ χαβαλες,γαμω τα ατομα και σαφως πρεπει να πιστευουμε τα μισα απ'οσα μας  δειχνει και μας λεει.αλλα πισω απ'ολα αυτα μαλλον υπαρχει ενας ανθρωπος με πολυ πικρια μεσα του ισως απο τις ελεεινιδες απως τις αποκαλει αλλα και απο φιλους.με ολη αυτη την αυτοπροβολη προσπαθει να γινει αποδεκτος και αρεστος.σιγουρα το εχει καταφερει.μονο και μονο για αυτη την περιπετεια που εχει μπει αξιζει τον σεβασμο μας.κριμα που δεν ειχε εμφανιστει ο δημητρακης πριν απο καμια δεκαπενταρια χρονια που οργωνα και γω τις πιατσες θα ειχαμε κανει τρομερο διδυμο.φανταστειτε οι περισσοτερες στην οδο φυλης με ηξεραν με το μικρο μου ονομα.εχω κανει και γω μεγαλες επενδυσεις στην λευκη σαρκα.αλλα και στο παλιο αφροδιτη το στριπτητζαδικο,ξερετε συτο που κατεβαινες κατω.ειχε τυχει φορα που σηκωσανε παρεα για να κατσουμε εμεις.ξεφυγα λιγο απο το θεμα σορρυ αλλα θυμηθηκα τα περασμενα μεγαλεια.τωρα πεφτει παντοφλα... :s&m_3:
ο δημητρακης ειναι απλα θεος...respect στον δημητρακη μας..τρανο παραδειγμα να ακολουθησουν και αλλοι πορνομεταναστες στην ρωσσια ρουμανια μολδαβια κλπ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

MΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα μου αρέσουν και τα βίντεο του στην Εβραϊκή όπως αυτό με τα γατουλίμ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εμένα μου αρέσουν και τα βίντεο του στην Εβραϊκή όπως αυτό με τα γατουλίμ.
ο δημητρακης ειναι καλτ τυπος....δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι μερικα βιντεο τα εχει στα εβραικα... :-

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ο δημητρακης ειναι καλτ τυπος....δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι μερικα βιντεο τα εχει στα εβραικα... :-
ανηκει στην εβραικη συναγωγη.
ειναι επιτιμο μελος.
υπαρχει στοα πορνομεταναστη αν δεν το γνωριζεις.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Είναι διεθνής τύπος. Κοσμοπολίτης.

Συνωμοσιολογικοί κύκλοι διαρρέουν ότι τον πληρώνουν οι Εβραίοι για να καταφέρεται εναντίον του Χριστιανισμού στα βίντεο του.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πως βγαζει τα προς το ζην ...ο δημητρακης29 ?? γιατι το τυπακι ειναι εκτος τοπου και χρονου.....απο την μια μαλακια στην αλλην ξεστομιζει !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πως βγαζει τα προς το ζην ...ο δημητρακης29 ?? γιατι το τυπακι ειναι εκτος τοπου και χρονου.....απο την μια μαλακια στην αλλην ξεστομιζει !!!!

Να ναι καλα ο μπαμπας και η μαμά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom