baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
για χεσιμο του ευχεσαι,δεν το χρειαζεται εχει ευαισθητη κοιλιτσαΚαλό κατευόδιο!
για χεσιμο του ευχεσαι,δεν το χρειαζεται εχει ευαισθητη κοιλιτσαΚαλό κατευόδιο!
εκανε κανα αποχαιρετιστηριο χεσιμο στην αθηνα τυπε?
τυπε περιμενουμε με αγωνια πεστουΟχι, μονο αυτο στη Φυλης πριν καμια βδομαδα...
Βεβαια κατι μου ειπε για κατι νεα βιντεο που ταβηξε, αλλα νυσταζα τοσο πολυ που δεν θυμαμαι τι μ ελεγε
δεν ξερω τυπε αλλα του ευχηθηκε πριν φυγει πολιτικη και πολιτειακη ηγεσιαεκανε κανα αποχαιρετιστηριο χεσιμο στην αθηνα τυπε?
και κατι φημες καποιου αλλου πορνομεταναστη που μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη
Ε... όλο και κάτι θα'κανε. Το παχύ έντερο δουλεύει άψογα!
Θα βγουνε στη δημοσιοτητα αμεσα... ξερει οτι το κοινο ειναι διψασμενο για πορνομεταναστη
συνήθως η πάνια είναι τσακάλι σε τέτοιες περιπτώσεις, απορώ πως της ξέφυγε κάτι τέτοιο.
άμα βάλει στην σύνθεσή της τον δημητράκης29, η εκπομπή της θα αναγεννηθεί σε κάποιο κανάλιγιατι υπαρχει ακομα η Πανια?
εγώ πάντως βλέπω μια ομοιότητα με τον καντέλη, θα κάνανε φοβερό δίδυμοΑπλα ειναι μαλακας......Η Πανια θελει αγαθους.....
Νομίζω καλύτερα θα ήταν Τακμαν και Δημητράκης..Τι να λέμε τώρα..άμα βάλει στην σύνθεσή της τον δημητράκης29, η εκπομπή της θα αναγεννηθεί σε κάποιο κανάλι
εγώ πάντως βλέπω μια ομοιότητα με τον καντέλη, θα κάνανε φοβερό δίδυμο
ο δημητρακης θα επαιζε κατηγορια αισθησιακοςΑπλα ειναι μαλακας......Η Πανια θελει αγαθους.....
δεν το είχα σκεφτεί αυτό... αν και είναι επικίνδυνο να διαταραχθεί η συμπαντική αρμονία εάν αυτοί οι δύο βρεθούν πολύ κοντά.Νομίζω καλύτερα θα ήταν Τακμαν και Δημητράκης..Τι να λέμε τώρα..
ρεσιταλ δινει ο τυποςο δημητρακης θα επαιζε κατηγορια αισθησιακος
τυπε επεσε ηδη η προταση αλλα υπηρξε θεμαάμα βάλει στην σύνθεσή της τον δημητράκης29, η εκπομπή της θα αναγεννηθεί σε κάποιο κανάλι
εγώ πάντως βλέπω μια ομοιότητα με τον καντέλη, θα κάνανε φοβερό δίδυμο
ρε μαν μηπως ειναι σβουρνιες και οχι λασπες εκανες και εκει το θαυμα σουΕγω εφτασα στην πανεμορφη Ρωσσια.Ο καιρος ειναι πολυ καλος εχει +2 το κακο ειναι οτι σε μερικα σημεια εχει λασπες απο το λυωμενο χιονι.Θα προσπαθισω να γραψω καπως αναλυτικα της εντυποσεις μου στο Thread της Ρωσσιας.Καλη και η Φυλης αλλα με τη Ρωσσια δεν συγκρινεται.Σας ευχομαι καλο Αυνανισμο .
να περνας καλα γιγαντα και καλα γαμησια .......και μην ξεχνας ο λαος σου θελει βιντεο σου συντομα....Εγω εφτασα στην πανεμορφη Ρωσσια.Ο καιρος ειναι πολυ καλος εχει +2 το κακο ειναι οτι σε μερικα σημεια εχει λασπες απο το λυωμενο χιονι.Θα προσπαθισω να γραψω καπως αναλυτικα της εντυποσεις μου στο Thread της Ρωσσιας.Καλη και η Φυλης αλλα με τη Ρωσσια δεν συγκρινεται.Σας ευχομαι καλο Αυνανισμο .
Εγω εφτασα στην πανεμορφη Ρωσσια.Ο καιρος ειναι πολυ καλος εχει +2 το κακο ειναι οτι σε μερικα σημεια εχει λασπες απο το λυωμενο χιονι.Θα προσπαθισω να γραψω καπως αναλυτικα της εντυποσεις μου στο Thread της Ρωσσιας.Καλη και η Φυλης αλλα με τη Ρωσσια δεν συγκρινεται.Σας ευχομαι καλο Αυνανισμο .