Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σαν :vrwmiaris: νομίζω είναι ότι πρέπει
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαα
σαν :vrwmiaris: νομίζω είναι ότι πρέπει
τυπε τις ηχογραφησεις του κηπαρχη με την πουστικη φωνουλα του τις εχει μονο ο λοπεθ :SΜα δεν εχετε κρατησει και τιποτα....
κατι για ηχογραφησεις αβραμη ακουω...
κατι για κουραδες δημητρακη ακουω...
και τιποτα δεν βλεπω στο τελος.
τυπε αν θυμασε σε ποιο θρεντ ειναι ισωσς την βρεις απο εκει.
νομιζω ητανε στο θρεντ τις ρωσιας.
τυπε τετοια πραγματα δεν χανοντε ειναι σαν τους πινακες του φασιανου και του πικασου.
τυπε τις ηχογραφησεις του κηπαρχη με την πουστικη φωνουλα του τις εχει μονο ο λοπεθ :S
τυπε τις ηχογραφησεις του κηπαρχη με την πουστικη φωνουλα του τις εχει μονο ο λοπεθ :S
ρωσσοποντιε μαλακας βλεπεις οτι δεν ασχολουμε μαζι σου,και μου ζαλιζεις τα αρχιδια παλι.σιγα μην ειναι και του πικατσου γαμω την αλβανια σου.
τυπε δε σουπα. το βρηκα το ηχογραφημενο ντοκουμεντο. αλλα υπηρξαν παρεμβασεις που ματαιωσαν την δημοσια προβολη. ;)
ρωσσοποντιε μαλακας βλεπεις οτι δεν ασχολουμε μαζι σου,και μου ζαλιζεις τα αρχιδια παλι.
δεν σε γαμαω βαλτο στο μυαλο σου.
αντε τραβα στο θρεντ με τον νεοκλη και τις τριχες του και μην μας ζαλισεις τα αρχιδια.
σε απειλησε οπως τον σφε τυπε?τυπε δε σουπα. το βρηκα το ηχογραφημενο ντοκουμεντο. αλλα υπηρξαν παρεμβασεις που ματαιωσαν την δημοσια προβολη. ;)
ρωσοποντιε μαλάκας...
σαν να λέμε η Λάιζα Πετρόχειλος
που την ειχανε παλια και στα εγκληματα
Θρυλικες στιγμες trash tv
μου λειπουν....
σε απειλησε οπως τον σφε τυπε?
αχαχουχας ειναι αυτος τυπερε αυτο το ειχε παρει ο αχαχουχας μετα και
ελεγε τον αλλον κηπάρχη εκτοροτριαντη
το ξεκαρφωτο ξερω γω....
τυπε πιστευω οτι πρεπει να μιλησειςτυπε δεν μπορω να πω περισσοτερα. παντως δε μαρεσε η φιμωση της ενημερωσης. απο δω και μπρος το μεθοδευω για εξαφανιση του κηπαρχη.
ειχε γινει ηδη παρελθον οταν αρχισε να το παιζει σοβαρος και καλα