Νέα

Ο Χουντικός υπουργός Οικονομικών(μέχρι 1973) υπέρ Δ.Ν.Τ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ναι,ναι κ θεωρεί 9/10 πορείες καταχραστηκές!!! :2funny:

εαν συντασεται με την δικαιοσυνη που τις βρισκει καταχρηστικες τοτε γιατι τον κατηγορεις επειδη "υπακουει" σε δικαιοσυνη? παω για υπνο μρ.χ

Επισκέπτης
εαν συντασεται με την δικαιοσυνη που τις βρισκει καταχρηστικες τοτε γιατι τον κατηγορεις επειδη "υπακουει" σε δικαιοσυνη? παω για υπνο μρ.χ
Tην δικαιοσύνη με τις επιτροπές επί επιτροπών για την διερεύνυση σκανδάλων,αυτή δεν λέμε;;; :grin:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εεε δικαία λοιπόν το ΛΑΟΣ πρέπει να δεχτεί κ το πολιτικό κόστος που θα δεχτεί το ΠΑΣΟΚ κ όχι να κάνει κωλοτούμπες,δίπλα-δίπλα είναι πλέον,εφόσον υπερψήφισε.

Και το ΠΑΣΟΚ ακριβώς αυτήν την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεις έχει.

γιατι να μην ειναι διπλα διπλα πασοκ και νδ που ψηφισαν υπερ του μνημονιου στην ευρωβουλη?

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Tην δικαιοσύνη με τις επιτροπές επί επιτροπών για την διερεύνυση σκανδάλων,αυτή δεν λέμε;;; :grin:

τις εξεταστικες δεν τις κανει ο ΛΑ.Ο.Σ...οποιες δεν εχουν σχεση με το αστικο κομματι που βρισκει ή οχι παρανομη μια απεργια...

Επισκέπτης
γιατι να μην ειναι διπλα διπλα πασοκ και νδ που ψηφισαν υπερ του μνημονιου στην ευρωβουλη?
Μα είναι,εκτός από κάτι λοβοτομημένους ψηφοφόρους νεοδημοκράτες για όλον τον υπόλοιπο κόσμο ισχύει!!!

Ασέ τώρα με τον μάγο τον Σαμαρά που θα εξαφανίσει το έλλειμμα σε 2-3 χρόνια!!! :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Συμφωνούμε,έπρεπε να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ πριν το μνημόνιο.

Χωρίς πρώτα φυσικά να πέσει η καραμέλα από τα ΜΜΕ ότι είναι αναγκαίο...

για δημοψηφισμα για λαθρο-ελληνες, συμφωνεις?

Επισκέπτης
τις εξεταστικες δεν τις κανει ο ΛΑ.Ο.Σ...οποιες δεν εχουν σχεση με το αστικο κομματι που βρισκει ή οχι παρανομη μια απεργια...
Ο υπόλοιπος μηχανισμός δικαιοσύνης είναι σωστός λοιπόν κ μόνο ο κομματικός λάθος....

Ο κομματικός μηχανισμός δεν έχει απλωθεί παντού....

Επισκέπτης
Με 10 Απλα πραγματακια ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
Αν ημουνα-αν ημουνα,
Αν ημουνα Δεσποτης,
Στις χηρες και στις παπαδιες,
Θα ημουνα ιπποτης.

Καθε γυναικα ομορφη,
Θα την'ξομολογουσα,
Και καθε αμαρτια της,
Εγω θα συγχωρουσα.

Αν ημουνα-αν ημουνα,
Αν ημουνα Δεσποτης,
Θα την περνουσα ζαχαρη,
Θα'μουν προσωπικοτης.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
AFISSA2.JPG

Έρχεται η 1η Γαλανόλευκη γιορτή Νεολαίας της ΝΕ.Ο.Σ. με συναυλίες, ομιλίες, συζητήσεις, προβολές, εκθέσεις, ζωντανές εκπομπές, σε έναν πολυχώρο που θα χωρέσει όλη την ζωντάνια της Πατριωτικής Νεολαίας. Την Κυριακή 24/10, στο Hard Rock Cafe (Φιλελλήνων 18 Σύνταγμα), από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα δούμε συναυλίες, εκθέσεις και ντοκιμαντέρ, θα συζητήσουμε επάνω στα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας, θα βραβεύσουμε σημαντικούς Έλληνες και θα υποδεχθούμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, που θα μιλήσει στους νέους που αγαπάει. Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες…

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καμμια κολοτούμπα θα κάνει ο Προεδρος στο φεστιβάλ να τον χειροκροτήσετε?
:think: :think:

Επισκέπτης
Την Κυριακή 24/10, στο Hard Rock Cafe (Φιλελλήνων 18 Σύνταγμα), από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
κλειστε & καμια 10αρια κλουβες με χοιρινα να σας προστατευουν γιατι αλλιως θα πεσει πολυ ματσουκι..
Υ.Γ τα στενα να προσεχετε..
ξερεις εσυ..
τοιχο-τοιχο & με βημα ταχυ πουστρακο..

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
κλειστε & καμια 10αρια κλουβες με χοιρινα να σας προστατευουν γιατι αλλιως θα πεσει πολυ ματσουκι..
Υ.Γ τα στενα να προσεχετε..
ξερεις εσυ..
τοιχο-τοιχο & με βημα ταχυ πουστρακο..

τοιχο τοιχο παω εγω ή η μανα σου?

Επισκέπτης
τοιχο τοιχο παω εγω ή η μανα σου?
ξερεις εσυ..
οπως εχτες που τρεχατε στον αγιο παντελεημονα παρα του οτι & παλι ειχατε την προστασια των τσεων..
ποτε ρε αναρχιδα σκουληκια θα κατεβετε μονοι στον δρομο να τελειωνουμε μια & καλη μ εσας???

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εχεις κανα μπατσο απο πισω και βριζεις μανες φασιστάκο?

καταρχην εγω δεν βριζω...ερωτημα εθεσα! απο την αλλη θα με λεει ο αλλος πουστρακο και εγω θα του λεω "σε ευχαριστω που με βριζεις"?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καταρχην εγω δεν βριζω...ερωτημα εθεσα! απο την αλλη θα με λεει ο αλλος πουστρακο και εγω θα του λεω "σε ευχαριστω που με βριζεις"?
Οτι εχει να κάνει σχεση με μανες και οικογένειες εχει και ενα υπονοουμενο....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ξερεις εσυ..
οπως εχτες που τρεχατε στον αγιο παντελεημονα παρα του οτι & παλι ειχατε την προστασια των τσεων..
ποτε ρε αναρχιδα σκουληκια θα κατεβετε μονοι στον δρομο να τελειωνουμε μια & καλη μ εσας???

το ερωτημα ειναι εαν δεν υπηρχε η αστυνομια ποιος θα ειχε πραγματικα προβλημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom