Νέα

Ο Χουντικός υπουργός Οικονομικών(μέχρι 1973) υπέρ Δ.Ν.Τ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν έχω ζήσει τη χούντα,γεννήθηκα όταν έπεφτε,αλλά έχω ακούσει κι έχω διαβάσει τι γινόταν και στην Ελληνική χούντα και στις άλλες στον πλανήτη.Όσοι αναπολούν τον Παπαδόπουλο χωρίς να την έχουν ζήσει είναι ανόητοι.Η οικονομική ευημερία στις χούντες,εκτός ότι είναι αμφισβητήσιμη,δεν μπορεί να εξισορροπήσει την έλλειψη ελευθερίας.Και δεν αναφέρομαι στη ασυδοσία και στην καφρίλα που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα,αυτό δεν είναι δημοκρατία και ελευθερία,είναι ζούγκλα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί ρε?
Είναι πουτάνα η Δαμανάκη?
Για ξανακοίτα τη και πες μου ποιος μπορεί να είναι τόσο ανώμαλος να την πληρώσει κιόλας??

Εγω της ριχνω ενα ΠΟΥΤΣΑΚΟ παντως  :uglystupid:

με χυσιμο στην ΜΟΥΡΗ οχι INSIDE :cheesy:

ειμαι ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑΣ και τα αλεθω ολα  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη εγω είμαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ  :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Την παλευεις???????
Ψάξε λίγο το πόθεν έσχες του αρχηγού, αλλά και την πολιτική του διαδρομή...

γιατι ρε ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο γιωργακης εχουν καλυτερο βιογραφικο  :cheesy:

ποιος ειναι ο καλυτερος ;;  :uglystupid:

Επισκέπτης
Καμμια περιγραφη της εμπειριας?

Νομικάρια ΔΑΠίτισα (και πολύ μούναρος),απ'τις πολύ πορωμένες.
Χορός της ΔΑΠ στο ΠΡΟΒΑ κάπου στο κέντρο σε κάποια κάθετο της Αθηνάς.
Την έχω βουτήξει στις τουαλέτες και γίνεται το έλα να δεις,ώσπου βάζει ο ντιτζέϊς από μέσα αυτά.
Μόλις βάζει αυτό που πόσταρε ο σκα,η γκόμενα λύσσαξε.
Αυτά που βλέπεις στις τσόντες είναι κολλεγιακά μπροστά σ'αυτά που έκανε αυτή.
Τι να κάνω κι εγώ,παρασύρθηκα..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχω ζήσει τη χούντα,γεννήθηκα όταν έπεφτε,αλλά έχω ακούσει κι έχω διαβάσει τι γινόταν και στην Ελληνική χούντα και στις άλλες στον πλανήτη.Όσοι αναπολούν τον Παπαδόπουλο χωρίς να την έχουν ζήσει είναι ανόητοι.Η οικονομική ευημερία στις χούντες,εκτός ότι είναι αμφισβητήσιμη,δεν μπορεί να εξισορροπήσει την έλλειψη ελευθερίας.Και δεν αναφέρομαι στη ασυδοσία και στην καφρίλα που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα,αυτό δεν είναι δημοκρατία και ελευθερία,είναι ζούγκλα...

Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του σημερα ειναι πολυ ΣΧΕΤΙΚΟ...

Η ελευθερία δεν Ασυδοσία ρεμούλα και μίζα...

περαίωση και εξεταστική  :uglystupid:

ΕΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν βλεπω παντως  ;)

αν δεν ξαμοληθούμε να τους γαμησουμε θα ΠΙΟΥΜΕ πορτοκαλαδα..

Εσυ βλεπεις ΛΥΣΗ;;

Επισκέπτης
Νομικάρια ΔΑΠίτισα (και πολύ μούναρος),απ'τις πολύ πορωμένες.
Χορός της ΔΑΠ στο ΠΡΟΒΑ κάπου στο κέντρο σε κάποια κάθετο της Αθηνάς.
Την έχω βουτήξει στις τουαλέτες και γίνεται το έλα να δεις,ώσπου βάζει ο ντιτζέϊς από μέσα αυτά.
Μόλις βάζει αυτό που πόσταρε ο σκα,η γκόμενα λύσσαξε.
Αυτά που βλέπεις στις τσόντες είναι κολλεγιακά μπροστά σ'αυτά που έκανε αυτή.
Τι να κάνω κι εγώ,παρασύρθηκα..
Καλα εκανες...

Σε ειδε μαυρο,νομισε με φιλο πως θα κανει?

Αμ δε...Γαμησι ΚΑΙ ΞΥΛΟ...Και να γουσταρει κιολας...

Ολα εδω πληρωνονται καριολες...

Επισκέπτης
Τώρα μπορούμε να μαζευτούμε 5-6 άτομα,και περισσότερα,και να φάμε σε ένα μαγαζί ή σε ένα σπίτι.Τότε δεν μπορούσαμε.

Οι χουντικοί δεν έκλεβαν νομίζεις;Τα περισσότερα μπορώ να σου πω.Και δεν είχαν και καμιά Ε.Ε να απαιτεί στοιχεία...

Λύση δε βλέπω.Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τίποτα.Ανεβαίνει η βενζίνη,η κίνηση η ίδια.Ακριβαίνουν τα πράγματα ο κόσμος αγοράζει.Τα κέντρα γεμίζουν κάθε Σάββατο.Χέστηκαν όλοι για την κρίση.Ο ωχαδερφισμός σε όλο το μεγαλείο του.Με τέτοια νοοτροπία πώς θα αλλάξει η χώρα;Είμαι σίγουρος ότι όποιον και να έκαναν αύριο υπουργό ή πρωθυπουργό θα έκανε τα ίδια και ας τα  βρίζει.Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς.Ο καθένας μόνος του και αυτοβούλως,και τότε θα αλλάξουμε.Όταν ο καθένας μας θα σταματήσει να πετάει σκουπίδια,όταν θα αρχίσει να σνομπάρει τον ακριβό έμπορο αγοράζοντας το ίδιο προϊόν από άλλον,όταν θα πάψουμε να γράφουμε στ'αρχίδια μας τους άλλους και δεν παρκάρουμε όπου βρούμε,όταν επιλέγουμε εκπρόσωπο μας στη βουλή με πολιτικά κριτήρια και όχι με ρουσφέτια ή ακόμα και με το τι...ομάδα είναι,τότε κάτι θα γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom