Ένα φυσικό μέτρο (ένα είδος lockdown) για την παρεμπόδιση της πανδημίας είναι το ψύχος και η κακοκαιρία. Όσο ο ηλιόλουστος καιρός προσκαλεί τους ανθρώπους να βγουν έξω στη Φύση και να χαρούν τις ξένοιαστες στιγμές της ζωής τους τόσο αυξάνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις, άρα τόσο αυξάνονται τα κρούσματα του ιού. Βέβαια, είναι θέμα συνείδησης και ορθής κρίσης της δεδομένης κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο, και σύμφωνα με αυτή τη λογική πράττει κανείς για να περιχαρακώσει τη ζωή του μέσα στα τείχη της ασφάλειας που του παρέχονται. Η Φύση, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να γλιτώσει μία δυσμενή κατάσταση, αλλά σίγουρα μπορεί να αποτρέψει την επέκτασή της, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις συνειδήσεις εκείνων που είναι ικανοί να την λάβουν σοβαρά υπόψιν τους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Μας γ@μισε φέτος !
χειμώνας είναι μην κοιτάζεις που γενικά είναι ήπιες πλέον οι εποχές στην Ελλάδα. Κανονικά έπρεπε για 4-5 μήνες τον χρόνο να είναι έτσι
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
τυποι καλο φθινοπωρο και καλο χειμωνα
οσοι αποκλειστειτε απο βροχες χιονια φωτιες σεισμους λοιμους και καταποντισμους καθως και κορονα και μαυρο θανατο,σας περιμενω στην αττικη οδο εξοδο 10 με ζεστο σαλεπακι απο προπερσι,καθως και καστανα
εχω και αφροδισιακα φυκια που μου τα εστειλε ο προμηθευτης μου απο την φουκουσιμα,αλλα οσοι χυστες τα αγορασανε δεν ξαναηρθανε να μου πουνε αν ειναι καλα
οσοι αποκλειστειτε απο βροχες χιονια φωτιες σεισμους λοιμους και καταποντισμους καθως και κορονα και μαυρο θανατο,σας περιμενω στην αττικη οδο εξοδο 10 με ζεστο σαλεπακι απο προπερσι,καθως και καστανα
εχω και αφροδισιακα φυκια που μου τα εστειλε ο προμηθευτης μου απο την φουκουσιμα,αλλα οσοι χυστες τα αγορασανε δεν ξαναηρθανε να μου πουνε αν ειναι καλα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Κατάλαβα θα είχες αναδουλειές στις παραλίεςτυποι καλο φθινοπωρο και καλο χειμωνα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ξεροχύνω σαλέπι με κάστανο φουφούς
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Κατάλαβα θα είχες αναδουλειές στις παραλίες
οχι τυπε καλα πηγε
αλλα το φθινοπωρο και τον χειμωνα εχω πιο πολυ δουλεια με τους αποκλεισμενους
στις παραλιες εχει μονο κατι πουρα χειμερινους κολυμβητες.τι να πουλησεις εκει;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Τι επαθες σημερα ρε αγορι;τυποι καλο φθινοπωρο και καλο χειμωνα
Μελαγχολησες;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Μπορείς να βάλεις στο μενού τσάι του βουνού και ελληνικό καφέ για τους μπαρμπάδεςοχι τυπε καλα πηγε
αλλα το φθινοπωρο και τον χειμωνα εχω πιο πολυ δουλεια με τους αποκλεισμενους
στις παραλιες εχει μονο κατι πουρα χειμερινους κολυμβητες.τι να πουλησεις εκει;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Ξεροχύνω σαλέπι με κάστανο φουφούς
τυπε στα τρια σαλεπια δινω δωρο ενα πολυ ποιοτικο και σοβαρο σκουφο για τον χειμωνα
Εσύ δέχεσαι κάρτα τουλάχιστον; Γιατί έχω ένα υπόλοιπο από fuel pass.τυποι καλο φθινοπωρο και καλο χειμωνα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Τι επαθες σημερα ρε αγορι;
Μελαγχολησες;
οχι τυπε,αλλα οταν βουλιαζει η παραλιακη παει να πει οτι ηρθε ο χειμωνας
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Τι είναι αυτό μύστη ?? Σκουφί για rave party ??τυπε στα τρια σαλεπια δινω δωρο ενα πολυ ποιοτικο και σοβαρο σκουφο για τον χειμωνα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ δέχεσαι κάρτα τουλάχιστον; Γιατί έχω ένα υπόλοιπο από fuel pass.
τυπε δεν δεχομαι καρτα,αλλα αν εχεις καμια φρατζολα ψωμι,η λιγο τυρι και σαλαμι μπορουμε να κανουμε ανταλλαγη
δεν τα θελω για μενα τα τροφιμα,για εναν ξαδερφο απο το χωρια τα θελω
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Τι είναι αυτό μύστη ?? Σκουφί για rave party ??
ο σκουφος του γκοτζιλα τυπε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Εμβόλια εκανες;οχι τυπε,αλλα οταν βουλιαζει η παραλιακη παει να πει οτι ηρθε ο χειμωνας
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Εμβόλια εκανες;
τυπε τα εκανα μηπως στην τριτη δοση μου δινανε δωρο καμια τυροπιτα με πορτοκαλαδα,αλλα δεν ετυχε
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Μύστη σε λάθος κέντρο πήγες, έπρεπε να πας σε αιμοδοσίας, εκεί κερνάνε πορτοκαλάδα μετάτυπε τα εκανα μηπως στην τριτη δοση μου δινανε δωρο καμια τυροπιτα με πορτοκαλαδα,αλλα δεν ετυχε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Θυμα του κουλη και συ,τυπε τα εκανα μηπως στην τριτη δοση μου δινανε δωρο καμια τυροπιτα με πορτοκαλαδα,αλλα δεν ετυχε
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Μύστη σε λάθος κέντρο πήγες, έπρεπε να πας σε αιμοδοσίας, εκεί κερνάνε πορτοκαλάδα μετά
τυπε δεν με εφταναν τα λεφτα μου να παω στο κεντρο αιμοδοσιας και πηγα στο κεντρο εμβολιασμου που ηταν πιο κοντα
αρκει η προσπαθεια
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Δε θα κλεισει φετο η αττικη οδος, το πε ο στυλιανιδης.