kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Πηγε κανεις το απογευμα απο γλυφαδα στο κεντρο μεσω βουλιαγμενης;
Παει ο δρομος;
Παει ο δρομος;
Κληρονομικό χάρισμα είναι και η καντεμιά;Καλή ιδέα αλλά είναι κληρονομικό το κορακοζώητο. Όλους θα μας θάψει
Θα τον επρξηε στην γκρίνια και την παντόφλα η Περιστέρα...και δεν νομίζω να ζήτησε αυτόγραφο!Ποια ρομπερτς και μαλακιες , ο Αλεξάρας τον εκαρφωσε στην Αντζελινα Τζολί στις τουαλέτες του Μαξίμου....
Σαν ξερολούκουμο τον κοιτούσε η Αμερικανα τον μέγα ηγέτη.
Και τώρα έχεις τον Κούλη που τον κερατωνει η Μαρέγκα.
απο Βουλιαγμενης δεν ξερω. Απο Ποσειδωνος πηγα και παει ανεταΠηγε κανεις το απογευμα απο γλυφαδα στο κεντρο μεσω βουλιαγμενης;
Παει ο δρομος;
Τιμούλα?πουλαω χθεσινη αποδειξη διοδιων απο Αττικη Οδο ,ωρα 12η πρωινη.
πμ,μονο σοβαρες προτασεις
Εγώ έχω βγει με τα πόδια στην Αττική oδο και ψάχνω πεταμένες αποδείξεις διοδίων γύρω από τους στσθμουςπουλαω χθεσινη αποδειξη διοδιων απο Αττικη Οδο ,ωρα 12η πρωινη.
πμ,μονο σοβαρες προτασεις
Εννοείται, απλά ο Κυριάκος είναι νέα γενιά, εξελιγμένο μοντέλο...Κληρονομικό χάρισμα είναι και η καντεμιά;
1500 αποδειξη σκετηΤιμούλα?
Τυπε μου δινεις την αποδειξη και σου δινω το καινουριο τηλεφωνο της Πεπης που δεν εχεις, δινει και κωλο λεει τωρα.1500 αποδειξη σκετη
1800 με αμαξι ,το φορτωνουν Γεωργιανοι αμεσα και το παρκαρουν Αττικη οδο μεσα,Παλληνη
Το χαϊδευτικό του Άκη ήταν ωραίος Μπρουμελ. Καταλαβαινεις.....
Τιι ψαχνεις να βρεις...«Είμαστε από Ρουμανία εμείς εκεί έχουμε πέντε μήνες χιόνια. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί».
απο 1"01
ακουγεται απο το απογευμα για νεο χιονια για 3 εως 4 φεβρουαριουΤιι ψαχνεις να βρεις...
Τετοιο πραγμα που να το πεις με λιγες ωρες χιονοπτωση...
Σκεψου να εριχνε 3-4 μερες θα πεθαινε κοσμος
σε εφτιαξα με χθεσινο εισητηριο απο ΤΡΑΙΝΟΣΕ τυπε,αχορταγος εισαιΤυπε μου δινεις την αποδειξη και σου δινω το καινουριο τηλεφωνο της Πεπης που δεν εχεις, δινει και κωλο λεει τωρα.
το ειδαακουγεται απο το απογευμα για νεο χιονια για 3 εως 4 φεβρουαριου
οι ουρες τυπε για εισοδο στην Αττικη οδο θα φθανουν Προμαχωνατο ειδα
ελπιζω να κανουν πλακα
εντωμεταξιυ στο αρτ πριν απο λιγα λεπτα λεχθηκε το εξηςτο ειδα
ελπιζω να κανουν πλακα