papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.760
- Πόντοι
- 27.261
το ξυλο θα στο ριξουμε στη βρωμοκωληθρα σου μαρη λυσσασμενη πουτανιθρα.Μαρτυράτε χωρίς ξύλο ρε δροσερούλη.![]()
![]()
το ξυλο θα στο ριξουμε στη βρωμοκωληθρα σου μαρη λυσσασμενη πουτανιθρα.Μαρτυράτε χωρίς ξύλο ρε δροσερούλη.![]()
![]()
Να βάλω άλλη μια παράμετρο στο τραπέζι για την πουτάνα την Αττική οδό.Κανονικά πρέπει να τους ρίξει βαρβάτο πρόστιμο. Οι τύποι το ξεφτίλισαν τελείως.
Κ αν επικαλεστώ ότι ήμουν κ εγώ εκεί αλλά πέταξα την απόδειξη;Δεν ξέρουμε υπό ποιους όρους θα δωθουν τα χρήματα. Μπορεί έναντι παραίτησης από μελλοντικές προσφυγές.
Οταν λες μη ληψη υπόψιν των προειδοποιήσεων; Ποιών προειδοποιήσεων; Υπηρξε κρατική προειδοποίηση για μη μετακίνηση ή χρήση αλυσιδων με δεκα πόντους χιόνι;
Αυτα να τα κανεις στη Γκάνα, η ελλας ειναι σοβαρο κράτοςΚ αν επικαλεστώ ότι ήμουν κ εγώ εκεί αλλά πέταξα την απόδειξη;
Κ κάμερες κρατάν υλικό; Γράφουν έχει ή είναι μιας δύο ημερών καταγραφικό;
Εδω χρειάζεται άποψη νομικού.Κ αν επικαλεστώ ότι ήμουν κ εγώ εκεί αλλά πέταξα την απόδειξη;
Κατ αρχας πρεπει να αποδειξεις οτι ησουνα Ελλαδα.Κ αν επικαλεστώ ότι ήμουν κ εγώ εκεί αλλά πέταξα την απόδειξη;
τα e pass σιγουρα φανταζομαι και τα μετρητοιςΚ κάμερες κρατάν υλικό; Γράφουν έχει ή είναι μιας δύο ημερών καταγραφικό;
It's true
Πραγματικά στα παπάρια μας!Η τατιάνα μαγκες τραβαει τα βυζια της σημερα
Eχω την εντύπωση ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα οι γκανεζοιΑυτα να τα κανεις στη Γκάνα, η ελλας ειναι σοβαρο κράτος
Σιγά μην είναι μόνο για 2 ημέρες, τύπε.Κ αν επικαλεστώ ότι ήμουν κ εγώ εκεί αλλά πέταξα την απόδειξη;
Και τάγμα πεζοναυτων εφεραν ρε φιλε,It's true
Πάντως η ταλαιπωρία που είχαν οι άνθρωποι δεν περιγράφεται
Με αυτό το μπουρδέλο όλα είναι πιθαναΣιγά μην είναι μόνο για 2 ημέρες, τύπε.
Χρειάζονται τα βίντεος για τα ατυχήματα κλπ.