Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.266
- Πόντοι
- 2.306
Τη χώρα Σφακίων τυπε.
Την κυπρο λεει;;;;
Τη χώρα Σφακίων τυπε.
Την κυπρο λεει;;;;
Να τα βρει με τον Μπολακη τοτεΤη χώρα Σφακίων τυπε.
Στιχάκι;!Σπίτι είμαι είχα και κάτι τολμηρά αγόρια που σκασανε μύτη?Εσυ εγκλωβιστικες πουθενα;
Το πες το αγαπημενο μας στιχακι;
Τι κλειστό ρε βλήμα,παραισθήσεις έχεις πάλι από τα μαπιδια της μάνας σου...και τα δυο ανοικτά είναι ρε τρέλα κανονικά..Χρεοκοπημένε μαλακα σημερα το μαγαζί σου ειναι κλειστό λόγω χιονιά…
Αλλά κάτσε λίγο…. έτσι είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!
Ευκαιρία τώρα ρε μαλακά μητσοτακαρε.....όπως τους έχεις εκεί ακίνητους στα χιόνια και σε βρίζουν οι ψεκουλες ,βγάλε κομάντος με εμβόλια στα χέρια να τους ξηγηθεις δύο τρεις δόσεις στον καθένα....να μάθουν τι εστί βερίκοκο...Τώρα είναι η ευκαιρία να μάθεις στα ψεκια τη γεύση του ιχωρ του κυρίου μπούρλα...
Λοιπόν δεν θα το πιστέψεις, με πήρε ένας φίλος από Ολλανδία και μου είπε ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΕΧΕΤΕ!Περιμένω απο τα αριστερά σκουπίδια να φωνάξουν όλα μαζί «ΜΠΡΑΒΟ στον στρατό που απεγκλώβισε τον κόσμο!!!»
Ελάτε σκουπιδάκια, για πάμε όλοι μαζί!!!!
....και όλοι μαζί βογγαγατεΣτιχάκι;!Σπίτι είμαι είχα και κάτι τολμηρά αγόρια που σκασανε μύτη?
Πέντε φορές με πήρε ο πρηξας απο το πρωιΛοιπόν δεν θα το πιστέψεις, με πήρε ένας φίλος από Ολλανδία και μου είπε ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΕΧΕΤΕ!
Ναι, έχεις δίκιο, από σένα και κάτι άλλα σούργελα εδώ μέσα δεν πιστεύω το παραμικρόΛοιπόν δεν θα το πιστέψεις, με πήρε ένας φίλος από Ολλανδία και μου είπε ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΕΧΕΤΕ!
Αυριο αργία ε;Στιχάκι;!Σπίτι είμαι είχα και κάτι τολμηρά αγόρια που σκασανε μύτη?
....και όλοι μαζί βογγαγατε
Γαμιεσαι Μητσοτάκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέντε φορές με πήρε ο πρηξας απο το πρωι
Έχει ποτέ το μουνι αργια;?Αυριο αργία ε;
Κοίτα να δεις....αν ήταν άλλος λογικά θα κάναμε άλλη ομοιοκαταληξία....Το γ@μιεσαι Μητσοτάκη αυτό το στιχάκι;Όχι δεν το είπα και δεν το λέω.. Αυτός φταίει ρε σεις που είναι όλα σκ@τα; Δλδ αν ήταν άλλος...θα ήταν φίνα ολα;
Μπράβο.. είσαι δίκαιος ?Κοίτα να δεις....αν ήταν άλλος λογικά θα κάναμε άλλη ομοιοκαταληξία....
Άντε κι άλλη που τον δικαιολογεί από εδώ.Το γ@μιεσαι Μητσοτάκη αυτό το στιχάκι;Όχι δεν το είπα και δεν το λέω.. Αυτός φταίει ρε σεις που είναι όλα σκ@τα; Δλδ αν ήταν άλλος...θα ήταν φίνα ολα;
Άραξε να τσακωθείς μόνος σου.. Εγώ χαβαλέ κανω με άτομα που μιλώ καιρό εδώ μέσα, φιλικά και με σεβασμό μεταξύ μας.Άντε κι άλλη που τον δικαιολογεί από εδώ.
Σκοπός είναι να κοιτάς το καλύτερο, όχι το χειρότερο. Το να δείχνω τους άλλους και να λέω "ορίστε, και αυτοί τα ίδια σκατά είναι" δεν με καθιστά καλύτερο.
Άραξε να τσακωθείς μόνος σου.. Εγώ χαβαλέ κανω με άτομα που μιλώ καιρό εδώ μέσα, φιλικά και με σεβασμό μεταξύ μας.
Νταξει ρε τυπε και συ....μην εξαντλείς όλη σου την αυστηρότητα ναουμε...δεν του πε να περάσει και για πίτα τσάμπα....μπορεί να μην γουστάρει την ποίηση απλώς...Άντε κι άλλη που τον δικαιολογεί από εδώ.
Σκοπός είναι να κοιτάς το καλύτερο, όχι το χειρότερο. Το να δείχνω τους άλλους και να λέω "ορίστε, και αυτοί τα ίδια σκατά είναι" δεν με καθιστά καλύτερο.