athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
πετρελαιο καλα ειναι ρευμα μας εχει γαμησει τριπλη τιμη σχεδον και φυσικο αεριο..μην μου τα θυμιζειςΚι ο Κουλης για το "φθηνό" πετρέλαιο
πετρελαιο καλα ειναι ρευμα μας εχει γαμησει τριπλη τιμη σχεδον και φυσικο αεριο..μην μου τα θυμιζειςΚι ο Κουλης για το "φθηνό" πετρέλαιο
Πες το ψεματα,μεχρι τους Maiden τον Ιουλιο βλεπω να βαραμε και 4η δοση...Ετσι όπως πάει την επόμενη θα την βαρέσω σε συναυλία
ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
εγω θα κανω και μια εξτρα για την λαγανα και μια για να εχω μειωμενα τριγλυκεριδια να φαω μισο αρνι το πασχαφιλε-Τρουμπ αν κανουμε 5 δοσεις πιστευω μετα θα φτασουμε εβδομο επιπεδο συνειδητοτητας
file-Troump μπολιασου ολα τα αλλα τα κανονιζει η επιστημηεγω θα κανω και μια εξτρα για την λαγανα και μια για να εχω μειωμενα τριγλυκεριδια να φαω μισο αρνι το πασχα
Εχω ελπίδες μήπως το πουν φέτος και γκρεμιστεί το ΟΑΚΑΓΑΜΙΟΛΕΣ MAIDEN δεν λενε το Alexander
τους τα ακουμπησε ο Ζαεφ χοντρα…θα το ξαναηχογραφησουν ως Alexandrevic οι καριοληδες….ΓΑΜΙΟΛΕΣ MAIDEN δεν λενε το Alexander
εγω σου λεω δε θα το πουν..μονο και μονο που τους παρακαλαγαν την προηγουμενη φορα και δε το ειπαν να πανε να γαμηθουνε και αυτοι και οι σκοπιανοιΕχω ελπίδες μήπως το πουν φέτος και γκρεμιστεί το ΟΑΚΑ
Εχω ελπίδες μήπως το πουν φέτος και γκρεμιστεί το ΟΑΚΑ
Προ των πυλών και με αρχή από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και κορύφωση Κυριακή 23 , μένουν κάποιες λεπτομέρειες για το που και πόσο χιόνι θα ρίξει , το σίγουρο είναι ότι θα δει λευκή μέρα και η Αθήνα , ετοιμάστε , τζάκια , ουίσκι & ξηροκάρπια , κορασίδες , θέρμανση φουλ και ενημέρωση από εδώ.
Εκτίμηση καιρού 2ο μισό Ιανουαρίου: Χειμώνας από τα παλιά με έντονο κρύο και πιθανόν πολλά χιόνια.
Ξεδιπλώνεται μία αρκετά ενδιαφέρουσα Χειμωνιάτικη περίοδος στο δεύτερο μισό τουwww.meteoclub.gr
Ο τυπος enduro ως γνησιος ευπατριδης και real estate tycoon θα τοποθετηθει πιστευω στο σχολιο σου.
* Εγώ αυτούς σκέφτομαι.. εμείς λίγο πολύ καλά είμαστε...
Υπάρχουν δομές που (χρυσο)πληρώνουμε ως φορολογούμενοι όπου μπορούν να ξεχειμωνιάσουν.* Εγώ αυτούς σκέφτομαι.. εμείς λίγο πολύ καλά είμαστε...
Το υποσχέθηκαν την τελευταία φορά και ξέρεις τι λένε για τον άντρα και τις υποσχέσεις του. Θα γίνει της εκδιδομένης ...εγω σου λεω δε θα το πουν..μονο και μονο που τους παρακαλαγαν την προηγουμενη φορα και δε το ειπαν να πανε να γαμηθουνε και αυτοι και οι σκοπιανοι
εγω αμφιβαλλω μενει να δουμεΤο υποσχέθηκαν την τελευταία φορά και ξέρεις τι λένε για τον άντρα και τις υποσχέσεις του. Θα γίνει της εκδιδομένης ...
Τι να πει εδώ δεν μου κάνει έκπτωση στα κάσταναΟ τυπος enduro ως γνησιος ευπατριδης και real estate tycoon θα τοποθετηθει πιστευω στο σχολιο σου.
Υπάρχουν δομές που (χρυσο)πληρώνουμε ως φορολογούμενοι όπου μπορούν να ξεχειμωνιάσουν.
Έβλεπα όμως το απόγευμα μια εκπομπή με μια θείτσα που πήγε Ινδία και έδειχνε πώς ζουν αυτοί των κατώτερων καστών και ήταν γμσετα. Αγκαλιά κοιμούνταν με τον κουβά για τα σκατά. Καταλαβαίνεις πόσο καλά είσαι με κάτι τέτοια.