argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.353
- Πόντοι
- 9.297
Μπες στο bou.να καυλωσεις και να μην νιώθεις πίεση για κατούρημα.....Έχω κολλήσει στο δρόμο, μάλλον έχει γίνει καραμπόλα μπροστά και ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ![]()
Μπες στο bou.να καυλωσεις και να μην νιώθεις πίεση για κατούρημα.....Έχω κολλήσει στο δρόμο, μάλλον έχει γίνει καραμπόλα μπροστά και ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ![]()
εχεις παει μπαχαμες παιχταρα μου, ειναι δυσκολη η κυκλοφορια εκει περα ?Μπα, και εκεί θα είχες συλληφθεί.
Υπαρχωωωωωω.....α ρε Στελλαραααααααα!!!!Εδώ είμαι και υπάρχω![]()
Μεχρι τοτε προλαβαινει να σε πιασει και χεσιμο τύπεΘα το δω σε 3 ώρες που θα φτάσω σπίτι
Άπονε Αγράμματε![]()
Τυπε μόνο ΠΑΣΟΚ..εγκλωβισμενοι στην αττικη οδο με κατευθυνση το μαρκοπουλο εδω και 5 ωρες
δεν ειδοποιηθηκαν απο την αττικη οδο για το ντελαπαρισμα των νταλικων και πληρωσανε και τα 3 ευρω
τους εχουν ενημερωσει οτι ΜΑΛΛΟΝ σε πεντε ωρες θα απεγκλωβιστουν
τραβελοπατουλη σε ψαχνουν οι ιθαγενεις
πωπω οι άνθρωποι το διάβασα πριν για Αττική οδό..!εγκλωβισμενοι στην αττικη οδο με κατευθυνση το μαρκοπουλο εδω και 5 ωρες
δεν ειδοποιηθηκαν απο την αττικη οδο για το ντελαπαρισμα των νταλικων και πληρωσανε και τα 3 ευρω
Μην λες τέτοια πράγματα ρε....θα χεστει στο γέλιο!!!!Μεχρι τοτε προλαβαινει να σε πιασει και χεσιμο τύπε
εγκλωβισμενοι στην αττικη οδο με κατευθυνση το μαρκοπουλο εδω και 5 ωρες
Μπέμπα τι γίνεται σήμερα, χτυπάει το τηλ;πωπω οι άνθρωποι το διάβασα πριν για Αττική οδό..!
Μένω βόρεια και επειδή ξέρω τι γίνεται όταν χιονίσει αν κ αυτό σήμερα είναι έντονο πολύ, φούλαρα ραντεβού μέχρι χθες,τώρα και που τηλ κάποιοι τολμηροί, που να έρθουν, είμαστε σχεδόν αποκλεισμένοι εδω.Με Αττική οδό όμως στεναχωρήθηκα με τους ανθρώπουςΜπέμπα τι γίνεται σήμερα, χτυπάει το τηλ;
Μην στεναχωριέσαι, ο κρατικός μηχανισμός θα δώσει λύση..Μένω βόρεια και επειδή ξέρω τι γίνεται όταν χιονίσει αν κ αυτό σήμερα είναι έντονο πολύ, φούλαρα ραντεβού μέχρι χθες,τώρα και που τηλ π,ου να έρθουν, είμαστε σχεδόν αποκλεισμένοι εδω.Με Αττική οδό όμως στεναχωρήθηκα με τους ανθρώπους
Μακάρι οι άνθρωποι να μην ταλαιπωρηθουν άλλο...Μην στεναχωριέσαι, ο κρατικός μηχανισμός θα δώσει λύση..
![]()
![]()
![]()
ουτε η πυροσβεστικη υπηρεσια δεν γνωριζει ποτε θα εγκλωβιστουν οι χριστιανοιΜακάρι οι άνθρωποι να μην ταλαιπωρηθουν άλλο...
ουτε η πυροσβεστικη υπηρεσια δεν γνωριζει ποτε θα εγκλωβιστουν οι χριστιανοι
τα εδειξε ο σκαι πριν κανα 2ωροΣοβαρά;;Στεναχωρο...
να πανε οι 16000 μπατσοι και αν δε βγαινει, να προσλαβει αλλους τοσους σημερα.ουτε η πυροσβεστικη υπηρεσια δεν γνωριζει ποτε θα εγκλωβιστουν οι χριστιανοι