Νέα

Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά του Μαρτίου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.356
Πόντοι
3.556

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.990
Πόντοι
6.236

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Εμείς Σαλόνικα έχουμε λίγο κρυακι, και ήλιο...ούτε καν υποψία βροχής...( Ευτυχώς γιατί αν αποκλειστηκατε εσείς στην πρωτεύουσα που είναι έδρα του κράτους, αν έχουμε εδώ φυσικά φαινόμενα τέτοιου μεγέθους θα σβήσει από τον χάρτη η πόλη..)
Kαλα. Θα εισηγηθουμε να μετακομισει το Μαξιμου στη Θεσσαλονικη. :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Προτεινω σημερα και αυριο οι ανεμβολιαστοι να κυκλοφορουν στους εξωτερικους χωρους χωρις μασκα , λογω κακοκαιρίας.

τυπε σε λιγο θα κυκλοφορουμε χωρις μασκα και θα νιωθουμε οτι ειμαστε ξυπολητοι :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.252
Πόντοι
6.256
τυπε σε λιγο θα κυκλοφορουμε χωρις μασκα και θα νιωθουμε οτι ειμαστε ξυπολητοι :confused: :confused: :confused:
Χωρις παντελόνι να ξεχάσουμε να βγούμε ευκολάκι.
Χωρις μασκα με τιποτα. Εχει πρόστιμο.
Πρωτα φοραμε μάσκα και μετα τα λοιπά ενδύματα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
τυποι εδω που πουλαω καστανα και σαλεπι παντως καλα ειναι,δεν εχει πολυ κρυο :confused: :confused: :confused:

the-shining-jack-nicholson-1619785645.jpg

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.904
Πόντοι
456
Έπρεπε να βγω έξω και να πάω να ψωνίσω από σουπερμάρκετ γιατί είχα ξεμείνει ο μαλακας και θα έτρωγα τα έπιπλα στο τέλος.
Μια ευθεία 2 χιλιόμετρα πήγα με το αυτοκίνητο και οι πεζοί κυκλοφορούσαν στην άσφαλτο αντί για τα πεζοδρόμια :hammer:
Σουρεαλιστική κατάσταση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
υστερα απο χρονια που εχει ιδιωτικοποιηθει ο δρόμος και καθε χειμωνα η εταιρεια στα @@ της ,δεν τον καθαριζει γιατι ετσι και επειδη και αφου γουστάρει και δε τους κανει και κανείς απολυτως τιποτα,μονο διοδια ξερουν να εισπράτουν,σωστοιιιιιιι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, πόσο δυσκολο ηταν να κηρυχθει αργια απο χθες για σημερα και αυριο, ελεος ρε Βοριδη, βγαζεις εγκυκλιο να κλεισει το Δημοσιο στις 12 και φρακαρουν οι δρομοι από το μποτιλιαρισμα, δεν μπορουσες να πεις απο χθες οτι σημερα το Δημοσιο θα ειναι κλειστο, να γλυτωσουμε το μπαχαλο?

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ποσο δυσκολο ηταν να απαγορευθει απο ΧΘΕΣ η κυκλοφορια των βαρεων οχηματων στις εθνικες οδους για σημερα? Επρεπε να γινει σημερα και να μενουν τα φορτηγα στη μεση της εθνικης οδου?

Α κυριε Υπουργε Δικαιοσυνης, ΞΥΠΝΑ, ανακοινωσε την αναστολη λειτουργιας των δικαστηριων τουλαχιστον για αυριο ΑΠΟ ΤΩΡΑ, να ξερουμε τι γινεται, μην μας το κανεις σαν τον Καλογηρου το 2019 που ανακοινωσε την αναστολη στις 8:30 το πρωι, ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, πόσο δυσκολο ηταν να κηρυχθει αργια απο χθες για σημερα και αυριο, ελεος ρε Βοριδη, βγαζεις εγκυκλιο να κλεισει το Δημοσιο στις 12 και φρακαρουν οι δρομοι από το μποτιλιαρισμα, δεν μπορουσες να πεις απο χθες οτι σημερα το Δημοσιο θα ειναι κλειστο, να γλυτωσουμε το μπαχαλο?

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ποσο δυσκολο ηταν να απαγορευθει απο ΧΘΕΣ η κυκλοφορια των βαρεων οχηματων στις εθνικες οδους για σημερα? Επρεπε να γινει σημερα και να μενουν τα φορτηγα στη μεση της εθνικης οδου?

Α κυριε Υπουργε Δικαιοσυνης, ΞΥΠΝΑ, ανακοινωσε την αναστολη λειτουργιας των δικαστηριων τουλαχιστον για αυριο ΑΠΟ ΤΩΡΑ, να ξερουμε τι γινεται, μην μας το κανεις σαν τον Καλογηρου το 2019 που ανακοινωσε την αναστολη στις 8:30 το πρωι, ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ
Αυτοι ειμαστε...δεν προνοουμε και στη συνεχεια οι υπευθυνοι περνουν αποφασεις για να κανουν χειροτερη την κατασταση

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.793
Πόντοι
8.816
υστερα απο χρονια που εχει ιδιωτικοποιηθει ο δρόμος και καθε χειμωνα η εταιρεια στα @@ της ,δεν τον καθαριζει γιατι ετσι και επειδη και αφου γουστάρει και δε τους κανει και κανείς απολυτως τιποτα,μονο διοδια ξερουν να εισπράτουν,σωστοιιιιιιι
οταν κυβερνουν οι μαλακες ασχετοι και επικινδυνοι αυτα παθαινουμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035

οχι αλεκο μου να πας δικαστηρια και τοτε να σου πουν κλειστα. :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.188
Πόντοι
5.506

σκληρη κριτικη απο μεσα...δεν θα παει καλα αυτο :confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.824
Πόντοι
6.035

Stories

Νέο!