Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.356
- Πόντοι
- 3.556
χαχαχχαχ θέλω βιντέο κάτι σε στυλ απαράδεκτουςΔεν λέω, μήπως την πατήσει και ο Αγράμματος και του στέλνω βιντεάκια μετά και εγώ του άπονου![]()
χαχαχχαχ θέλω βιντέο κάτι σε στυλ απαράδεκτουςΔεν λέω, μήπως την πατήσει και ο Αγράμματος και του στέλνω βιντεάκια μετά και εγώ του άπονου![]()
Εδώ είμαι και υπάρχωΕυτυχώς! Υπάρχει Θεός!![]()
Χαχα καλά, δεν θα ξαναπάς ταβέρνα για να φας τον άμπακα πάλι; Θα σε φτιάξω...χαχαχχαχ θέλω βιντέο κάτι σε στυλ απαράδεκτους![]()
Kαλα. Θα εισηγηθουμε να μετακομισει το Μαξιμου στη Θεσσαλονικη.Εμείς Σαλόνικα έχουμε λίγο κρυακι, και ήλιο...ούτε καν υποψία βροχής...( Ευτυχώς γιατί αν αποκλειστηκατε εσείς στην πρωτεύουσα που είναι έδρα του κράτους, αν έχουμε εδώ φυσικά φαινόμενα τέτοιου μεγέθους θα σβήσει από τον χάρτη η πόλη..)
Πολλες φορες σε χειμερινη διαβιωση στον εβροΈχει άλατα το κατουρο.
Επισης είναι ζεστό, άρα κάνει άμεση δουλειά.
Καλά δεν έχεις κατουρησει σε χιόνι??
Προτεινω σημερα και αυριο οι ανεμβολιαστοι να κυκλοφορουν στους εξωτερικους χωρους χωρις μασκα , λογω κακοκαιρίας.
Χωρις παντελόνι να ξεχάσουμε να βγούμε ευκολάκι.τυπε σε λιγο θα κυκλοφορουμε χωρις μασκα και θα νιωθουμε οτι ειμαστε ξυπολητοι![]()
![]()
![]()
Μήπως έχεις και κονιάκ ?? Σκέτα κάστανα δεν πάειτυποι εδω που πουλαω καστανα και σαλεπι παντως καλα ειναι,δεν εχει πολυ κρυο![]()
![]()
![]()
Τα κατάφερες !! Από οτι φαίνεται και αύριο έτσι θα είναι, συνεπώς ζεστό τσάι και νετφλιξΕΦΤΑΣΑ!!![]()
![]()
Αυτοι ειμαστε...δεν προνοουμε και στη συνεχεια οι υπευθυνοι περνουν αποφασεις για να κανουν χειροτερη την καταστασηΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, πόσο δυσκολο ηταν να κηρυχθει αργια απο χθες για σημερα και αυριο, ελεος ρε Βοριδη, βγαζεις εγκυκλιο να κλεισει το Δημοσιο στις 12 και φρακαρουν οι δρομοι από το μποτιλιαρισμα, δεν μπορουσες να πεις απο χθες οτι σημερα το Δημοσιο θα ειναι κλειστο, να γλυτωσουμε το μπαχαλο?
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ποσο δυσκολο ηταν να απαγορευθει απο ΧΘΕΣ η κυκλοφορια των βαρεων οχηματων στις εθνικες οδους για σημερα? Επρεπε να γινει σημερα και να μενουν τα φορτηγα στη μεση της εθνικης οδου?
Α κυριε Υπουργε Δικαιοσυνης, ΞΥΠΝΑ, ανακοινωσε την αναστολη λειτουργιας των δικαστηριων τουλαχιστον για αυριο ΑΠΟ ΤΩΡΑ, να ξερουμε τι γινεται, μην μας το κανεις σαν τον Καλογηρου το 2019 που ανακοινωσε την αναστολη στις 8:30 το πρωι, ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ
οταν κυβερνουν οι μαλακες ασχετοι και επικινδυνοι αυτα παθαινουμευστερα απο χρονια που εχει ιδιωτικοποιηθει ο δρόμος και καθε χειμωνα η εταιρεια στα @@ της ,δεν τον καθαριζει γιατι ετσι και επειδη και αφου γουστάρει και δε τους κανει και κανείς απολυτως τιποτα,μονο διοδια ξερουν να εισπράτουν,σωστοιιιιιιι
οχι αλεκο μου να πας δικαστηρια και τοτε να σου πουν κλειστα.ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, πόσο δυσκολο ηταν να κηρυχθει αργια απο χθες για σημερα και αυριο, ελεος ρε Βοριδη, βγαζεις εγκυκλιο να κλεισει το Δημοσιο στις 12 και φρακαρουν οι δρομοι από το μποτιλιαρισμα, δεν μπορουσες να πεις απο χθες οτι σημερα το Δημοσιο θα ειναι κλειστο, να γλυτωσουμε το μπαχαλο?
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ποσο δυσκολο ηταν να απαγορευθει απο ΧΘΕΣ η κυκλοφορια των βαρεων οχηματων στις εθνικες οδους για σημερα? Επρεπε να γινει σημερα και να μενουν τα φορτηγα στη μεση της εθνικης οδου?
Α κυριε Υπουργε Δικαιοσυνης, ΞΥΠΝΑ, ανακοινωσε την αναστολη λειτουργιας των δικαστηριων τουλαχιστον για αυριο ΑΠΟ ΤΩΡΑ, να ξερουμε τι γινεται, μην μας το κανεις σαν τον Καλογηρου το 2019 που ανακοινωσε την αναστολη στις 8:30 το πρωι, ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ
σκληρη κριτικη απο μεσα...δεν θα παει καλα αυτοΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, πόσο δυσκολο ηταν να κηρυχθει αργια απο χθες για σημερα και αυριο, ελεος ρε Βοριδη, βγαζεις εγκυκλιο να κλεισει το Δημοσιο στις 12 και φρακαρουν οι δρομοι από το μποτιλιαρισμα, δεν μπορουσες να πεις απο χθες οτι σημερα το Δημοσιο θα ειναι κλειστο, να γλυτωσουμε το μπαχαλο?
που να του ερθει και φουσκωμενος λογαριασμος της δεη,εδω για μια αργια τα χωνει στους υπουργους του.σκληρη κριτικη απο μεσα...δεν θα παει καλα αυτο![]()
![]()
![]()
Βαρβαρότητεςοχι αλεκο μου να πας δικαστηρια και τοτε να σου πουν κλειστα.![]()