Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυτα τα κανει ο ιπποτης69 εχει γεμισει το σαιτ με αντρικες κωλοτρυπιδες
Ο ιππότης είναι φορτηγό δεν κολλάει πουθενά. Έχει γεμίσει το σαιτ σπέρμα
αυτα τα κανει ο ιπποτης69 εχει γεμισει το σαιτ με αντρικες κωλοτρυπιδες
Κλανει πολυ!!Ο ιππότης είναι φορτηγό δεν κολλάει πουθενά. Έχει γεμίσει το σαιτ σπέρμα
Χυσοφόρο..Όπως λέμε σκατοφόρο..τρελο φορτηγο
δωσατε τα χερια τυπε σαν αντρες ή γλωσσοφιληθηκατε κιολας;ηρθε ο ταξιτζής σπιτι σημερα να συζυτησουμε σαν αντρες. Συμφωνισαμε σε όλα. Η γυναικα μου συμφωνισε επισης να κανει τα παντα χωρις αντιρηση αλλα και να πηγαινει σπιτι του να το καθαριζει. Είναι εργενης ο ταξιτζής και εχει και μια μανα κατακοιτη.
ετσι....αλλιως ας μεινει νηστικη η χοντρη να δουμε ποσο θα αντεξειΚαθαριστρια είναι και πρεπει να δουλευει . Εγω εχω τι μεση μου
Με ποιον συζήτησε σαν αντρας;Με εσενα;ηρθε ο ταξιτζής σπιτι σημερα να συζυτησουμε σαν αντρες. Συμφωνισαμε σε όλα. Η γυναικα μου συμφωνισε επισης να κανει τα παντα χωρις αντιρηση αλλα και να πηγαινει σπιτι του να το καθαριζει. Είναι εργενης ο ταξιτζής και εχει και μια μανα κατακοιτη.
Θελω μια σοβαρή απάντηση και να σταματήσει η πλακΑ
Το θέμα ειναι σοβαρό
Η γυναίκα μου φιλησε τη φιλη της στο στομα.
Μου ειπε οτι δεν ειναι λεσβια αλλα το κανει γιατι της προσφερει συναίσθημα.
Μηπως πρεπει να γινω πιο αισθηματιας
τυπε να βαλεις βιντεακι που φιλιουνται για να σου απαντησουμε με σιγουριαΘελω μια σοβαρή απάντηση και να σταματήσει η πλακΑ
Το θέμα ειναι σοβαρό
Να κοψεις την λουριδα τυπε;Μην το κανεις,θα πει οτι πουστεψες!!!!Θελω μια σοβαρή απάντηση και να σταματήσει η πλακΑ
Το θέμα ειναι σοβαρό
Γινονται λεσβίες οι αρκούδες?Θελω μια σοβαρή απάντηση και να σταματήσει η πλακΑ
Το θέμα ειναι σοβαρό
γιατι ρε τυπε;τι παραπονο εχει απο σενα η καριολα;δεν φτανει που την εχεις σαν βασιλισσα με τους τραχαναδες της και τα λουκανικα της.....και μονο που την γαμας ψυχικο κανειςΘελω μια σοβαρή απάντηση και να σταματήσει η πλακΑ
Το θέμα ειναι σοβαρό
δεν εχω βιντεακια αλλα φωτο . Δεν θελω να δειτε φατσες όμως. δεν γινεταιτυπε να βαλεις βιντεακι που φιλιουνται για να σου απαντησουμε με σιγουρια
βαλε μια γραμμη στα ματια οπως κανουν στους εγκληματιες τυπεδεν εχω βιντεακια αλλα φωτο . Δεν θελω να δειτε φατσες όμως. δεν γινεται