Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 506
που να δεις και να την κατουραει μανφτιαχνομαι ασχημα....
τυπε παλιοτερα ανεβαζε και ο bbwlover βιντεακια αλλα τωρα δεν του επιτρεπουν τα σαιτ :Sφτιαχνομαι ασχημα....
ρατσισμος με τις χοντρες τυπε >τυπε παλιοτερα ανεβαζε και ο bbwlover βιντεακια αλλα τωρα δεν του επιτρεπουν τα σαιτ :S
τυπε πρεπει να χαρακτηριζουν τα βιντεακια gore γιαυτο δεν τα επιτρεπουν :Sρατσισμος με τις χοντρες τυπε >
τυπε παλιοτερα ανεβαζε και ο bbwlover βιντεακια αλλα τωρα δεν του επιτρεπουν τα σαιτ :S
δεν ξερω τυπε τον gore δεν τον πηγαινα κι εγωτυπε πρεπει να χαρακτηριζουν τα βιντεακια gore γιαυτο δεν τα επιτρεπουν :S
μεγαλος πουτανιαρης ο μπιλ τυπεδεν ξερω τυπε τον gore δεν τον πηγαινα κι εγω
καλυτερα ο κλιντον που εβαζε και πουρα στο μουνι της αλλης
αντε βαλε τιποτα να δουμε ρε τυπεεχω πολλα βιντεο.
θελουμε ενα on demand....να της βαζεις ενα αγγουρι στον κωλο και να την δερνεις με την δερματινη λουριδαεχω πολλα βιντεο.
θελουμε ενα on demand....να της βαζεις ενα αγγουρι στον κωλο και να την δερνεις με την δερματινη λουριδα
νταξει εγω το χω αλλα μην νομιζεις....αυτα που σου λεω ειναι η καθημερινοτητα στο σπιτι του bbw.....βλεπεις εχει χαλασει και η τηλεοραση και δεν εχουν αλλη διασκεδαση τα παιδια.....ετσι ξεχνιεται ο φιλος μας απο τα προβληματα της καθημερινοτηταςgl το εχεις....η πορνοβιομηχανια εχει αναγκη τετοια μυαλα
νταξει εγω το χω αλλα μην νομιζεις....αυτα που σου λεω ειναι η καθημερινοτητα στο σπιτι του bbw.....βλεπεις εχει χαλασει και η τηλεοραση και δεν εχουν αλλη διασκεδαση τα παιδια.....ετσι ξεχνιεται ο φιλος μας απο τα προβληματα της καθημερινοτητας
[/quoteοχι το βιντεο με την λουριδα το εχω αναιβασει καπου πρεπει όμως να το βρε πρωτα γιατι δεν ανεβαινει εδω
δυσκολο εδώ . μονον μερικες φωτο και αυτές μεχτρι 100 kbπρεπει να δινεις και δω υλικο στον λαο σου τυπε.....βαλε εστω καμια καινουρια φρεσκια φωτο
εδώ την δερνω με την λουριδα