Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.715
- Πόντοι
- 12.756
αυτος που ελεγες οτι την κατουρουσε τυπε?
Ενα κλασσικο ελληνικο σπιτι ....
αυτος που ελεγες οτι την κατουρουσε τυπε?
Ενα κλασσικο ελληνικο σπιτι ....
ναι που το θυμασε.αυτος που ελεγες οτι την κατουρουσε τυπε?
ρε γιατρε μπας και εχεις βαλει κρυφες καμερες και παρακολουθεις το σπιτι δικε μου?αυτος που ελεγες οτι την κατουρουσε τυπε?
εχω φωτογραφικη μνημη τυπερε γιατρε μπας και εχεις βαλει κρυφες καμερες και παρακολουθεις το σπιτι δικε μου?
εχω φωτογραφικη μνημη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c10058791-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν υπαρχεις ρε γιατρε να πουμε,σε αρχειο στον υπολογιστη σου τα κρατας αυτα ρε?τι να πω ρε εισαι γιγαντας ;D ;D
αλλα και παλι δεν μας ειπε αν ο ταριφας ειναι ο ιδιος που τον γαμησε :S
Ενας είναι ο ταρίφας.. σας παρακαλω όμως λιγο σεβασμο στην γυναικα μουδεν υπαρχεις ρε γιατρε να πουμε,σε αρχειο στον υπολογιστη σου τα κρατας αυτα ρε?τι να πω ρε εισαι γιγαντας
λες γιατρε να σου ζητησει νας σας παρει παρτουζα και τους 2 μαζι? :S :SΕνας είναι ο ταρίφας.. σας παρακαλω όμως λιγο σεβασμο στην γυναικα μου
αφου τα εχει γραψει τοσες φορες ο bbwlover ρε τυπεδεν υπαρχεις ρε γιατρε να πουμε,σε αρχειο στον υπολογιστη σου τα κρατας αυτα ρε?τι να πω ρε εισαι γιγαντας
Aυτοκτόνα ρε μαλακα που ζητας και σεβασμό!!!!Ενας είναι ο ταρίφας.. σας παρακαλω όμως λιγο σεβασμο στην γυναικα μου
τυπε βαλε την αννουλα να φοραει στρινγκΜπορεί εσυ να εχεις λόγο να αυτοκτονήσεις αλλα με τέτοιο μουνι δίπλα μου ποτε
Χε
χαχααχ απολυτε εισαι θεος ...ετσι τυπε μην την λεει και πουτανα ο κοσμος