Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ο ταριφας ειναι καλος άνθρωπος.  Καλα που βοηθάει ο ενας τον άλλο.  Της εχω πει της γυ αικας μου οτι κατι πρέπει να προσφέρει.  Πάντως δεν παραπονεται οτι την ταιζει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο ταριφας ειναι καλος άνθρωπος.  Καλα που βοηθάει ο ενας τον άλλο.  Της εχω πει της γυ αικας μου οτι κατι πρέπει να προσφέρει.  Πάντως δεν παραπονεται οτι την ταιζει
αγιος ανθρωπος ειναι μαν....να του αναβεις κανα κερι στην εκκλησια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οταν τα ελεγα εγω  :)

Και κανα ταμα να του κανουν στο καλοκαιρι στην Τηνο ...ενα ταξιμετρο πειραγμενο
ενταξει μπορει να τον γαμησε κι αυτον μια φορα αλλα ηταν πανω στο μεθυσι....μπερδεψε τις τρυπες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.793
Πόντοι
12.756
ενταξει μπορει να τον γαμησε κι αυτον μια φορα αλλα ηταν πανω στο μεθυσι....μπερδεψε τις τρυπες

οπως λενε και στο μπου με μια φορα δεν γινεται τιποτα , μια ισον καμία  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως τον ψιλογουσταρει κιολας?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
όχι ρε δεν τον γουσταρει. εμενα αγαπάει. καμμια πουτσα ερχετε και ριχνει ο ανθρωπος και φερνει φαγητο να τρωμε.
τι είναι αυτά που λετε. πληρωνει και τα κοινόχρηστα

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
όχι ρε δεν τον γουσταρει. εμενα αγαπάει. καμμια πουτσα ερχετε και ριχνει ο ανθρωπος και φερνει φαγητο να τρωμε.
τι είναι αυτά που λετε. πληρωνει και τα κοινόχρηστα

Φιλε τωρα ολα αυτα ειναι αληθεια??? Αφηνεις να σου πηδανε την γυναικα για να πληρωνεις τους λογαριασμους??

:think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε τωρα ολα αυτα ειναι αληθεια??? Αφηνεις να σου πηδανε την γυναικα για να πληρωνεις τους λογαριασμους??

:think: :think:
ξερεις τι ειναι να σαι ανεργος επειδη εχεις την μεση σου και να μην μπορεις να πληρωσεις χαρατσια και πετρελαια μαν;καλα κανει

εξαλλου ο ταριφας ειναι πια μελος της οικογενειας....δεν ειναι οποιος και οποιος να πηδαει την αννουλα

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ξερεις τι ειναι να σαι ανεργος επειδη εχεις την μεση σου και να μην μπορεις να πληρωσεις χαρατσια και πετρελαια μαν;καλα κανει

εξαλλου ο ταριφας ειναι πια μελος της οικογενειας....δεν ειναι οποιος και οποιος να πηδαει την αννουλα

Μαν που κ που παρακολουθω το νημα και μου κανει εντυπωση. Γαμαει αυτη την φακλανα (Sorry bbwlover) ποσταρει φωτος με ζωναρια δονητες μουνια κωλους που γεμιζει ο τοπος λιπος και εχει κ μεση????

:huh: :huh:

Κ ποια ανωμαλαρα ειναι ο ταριφας που γαμει αυτην την γυναικα???

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαν που κ που παρακολουθω το νημα και μου κανει εντυπωση. Γαμαει αυτη την φακλανα (Sorry bbwlover) ποσταρει φωτος με ζωναρια δονητες μουνια κωλους που γεμιζει ο τοπος λιπος και εχει κ μεση????

:huh: :huh:

Κ ποια ανωμαλαρα ειναι ο ταριφας που γαμει αυτην την γυναικα???
τυπε οπως εχει πει ο ιδιο ο bbwlolover ο ταριφας μοιαζει σε αυτον
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom