brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.329
- Πόντοι
- 2.606
εργο τεχνηςΟρίστε όσοι δεν τον έχετε δει
εργο τεχνηςΟρίστε όσοι δεν τον έχετε δει
Tύπε να την στειλουμε να τρεξει κανεναν μαραθωνιο κι αυτη μπας και χασει κανενα κιλο ;)εργο τεχνης
τυπε στην γεροντοκορη δεν επιασε αυτο το τεχνασμαTύπε να την στειλουμε να τρεξει κανεναν μαραθωνιο κι αυτη μπας και χασει κανενα κιλο ;)
Τι να πιασει ρε τύπε, ο μαραθωνιος της θεσσαλονικης ηταν στις 11:00 το πρωι, κι εκεινη στις 11:27 ποσταριζε εδω μεσα.τυπε στην γεροντοκορη δεν επιασε αυτο το τεχνασμα
τυπε μπορει να ειχε κανει μια σταση για κοντοσουβλιΤι να πιασει ρε τύπε, ο μαραθωνιος της θεσσαλονικης ηταν στις 11:00 το πρωι, κι εκεινη στις 11:27 ποσταριζε εδω μεσα.
Ποτς γενεν αυτό;Αλβανιδα ηταν τωρα εινα Ελληνιδα τα ειπαμε αυτα.
Μια φορα κονυευα να σκασω. Γιατι εκλασε
Επεσε πολυ γελιο απο εναν Αφγανο που φιλοξενουμε
Καλο παιδι Ο Αλι.
τυπε διακρινω οτι εχει χασει περιπου μισο κιλο ακομη αλλα εχει πολυ κυτταριτιδα αηδιαστικηΟAυτο το σώμα ζηλεύουν οι Αφγανοι. Οι Ελληνίδες έχουν ωραίο ΣΏΜΑ
Πήγε και φαντάρος;Έβγαλε ταυτότητα και ει είναι Ελληνιδα
type τα βυζια ειναι χαρμα παντως σε λιγο θα φτασουν στο μουνι τηςΘέλω να μου πείτε αν τουλάχιστον σας αρέσει η κοιλιά της
θελω να μου πειτε αν σας αρεσει αυτος κωλος. Τα σχολια σας τα διαβαζω και στην γυναικα μου.ΟAυτο το σώμα ζηλεύουν οι Αφγανοι. Οι Ελληνίδες έχουν ωραίο ΣΏΜΑ
Λιγο πρησμενη φαινεται. Εχει περιοδο ή κατακρατηση υγρων?θελω να μου πειτε αν σας αρεσει αυτος κωλος. Τα σχολια σας τα διαβαζω και στην γυναικα μου.