apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αφήστε τις βλακειες . Με λατρσυει το σοι της
Αφήστε τις βλακειες . Με λατρσυει το σοι της
Σε ρωτησα και παλια και μου ελεγες οτι δεν ειναι Αλβανιδα ρε ψευτη!!!Αλβανιδα αλλα απο καλη οικογένεια.
http://[URL unfurl="true"]www.cyprusevents.net/assets/event/tirana_2012.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
εχει Ελληνικη ταυτότητα αρα Ελληνιδα ειναιΣε ρωτησα και παλια και μου ελεγες οτι δεν ειναι Αλβανιδα ρε ψευτη!!!
Kαι οι συγγενεις απο την Αλβανια τι είναι ρε φιλε;Υιοθετημένοι;εχει Ελληνικη ταυτότητα αρα Ελληνιδα ειναι
δεν σε κανει Ελληνα η Ελληνικη ταυτοτητα.εχει Ελληνικη ταυτότητα αρα Ελληνιδα ειναι
Που τα εμαθε; Στα μπουρδελα που δουλευε;Γιατι απο εσενα αμφιβαλλω.Εσυ απο ποιο μερος της Αλβανιας είσαι;Τι λες δεν υπάρχει τιποτα το διαφορετικό. Η γυναίκα μου μιλαει τελεια ελληνικα. Εχει καθαρα ελληνικο κωλο και μεση
bibι μας εχεις φλομωσει στο ψεμα μανΤι λες δεν υπάρχει τιποτα το διαφορετικό. Η γυναίκα μου μιλαει τελεια ελληνικα. Εχει καθαρα ελληνικο κωλο και μεση
Ενταξε ρε φιλε απλά τα παραλεει ο μπιμπις.Είπαμε οτι οι ελληνιδες ειναι αχλαδοκωλες αλλα δεν ειναι και σαν την αννουλα,ανανανοκωλες!!!bibι μας εχεις φλομωσει στο ψεμα μαν
θα ειχε πιει μπυρες τυπε :SΣε ρωτησα και παλια και μου ελεγες οτι δεν ειναι Αλβανιδα ρε ψευτη!!!
Σιγα μην εχει και ταυτοτητα!!!Ελληνιδα ειναι να σας δειξω και την ταυτότητα της
Σιγα μην εχει και ταυτοτητα!!!
Τσιπακι και πολυ της είναι!
Εγω παντος την αγαπάω την χοντρουλα μου
τι περιφερεια εχει τωρα σε εκατοστα ?O kωλος της γυναίκα μου μεγαλωσε λιγο..