gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
γαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
οχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέργαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;
κουνιαδα σου ειναι δεν μπορει να μην σε ενδιαφερει αν πηδιεται με οποιον να ναι....για ενα κουτελο ζεις στην κοινωνιαοχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέρ
ΤΟ φανταστηκα.Αφου η αδερφη της παντρευτηκε αλβανο και εφτιαξε την ζωη της γιατι να μην κανει και αυτη το ιδιο.Απο εισαι εσυ μπιμπι;Αγιοι 40;Τιρανα;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
Ναι οτι θελει δημοκρατικο σαιτ ειμαστεΔεν εχω έπαφες. Δεν ξερω. Εχω την Αννα και θελει να γραψει κατι
Και δεν το κανει;Δεν εχω έπαφες. Δεν ξερω. Εχω την Αννα και θελει να γραψει κατι
ετσι τυπε να εισαι διακριτικοςοχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέρ
Τ ρα δεν μπορει πλενει πιατα βραδιατικα
τι φαγατε τυπε?Τ ρα δεν μπορει πλενει πιατα βραδιατικα
Ο ταξιτζής της ζητησε να του γλυψει τον κωλο χα α μολις μπυ το ειπε εβαλα νς γελια χα χα
τυπε μαλλον θελει να την κλασειΟ ταξιτζής της ζητησε να του γλυψει τον κωλο χα α μολις μπυ το ειπε εβαλα νς γελια χα χα
τυπε μπορει να γουσταρει ρουφο-κωλαδα ο ταριφας.τυπε μαλλον θελει να την κλασει![]()
το πρωτο ποστ της αννουλαςΕιναι το στεψανι μου και τον εχω κωρονα στο κεφαλι μου
Εγω τον αγαπω παρα πολυ. Το ξυλο το αξιζω και οταν κανω κατι εγω η ιδια του ζηταω νσ με διρει.
αννα και μεις τα παιδια του σαιτ σ αγαπαμε κι ας εισαι σαν φαλαιναΕιναι το στεψανι μου και τον εχω κωρονα στο κεφαλι μου
Εγω τον αγαπω παρα πολυ. Το ξυλο το αξιζω και οταν κανω κατι εγω η ιδια του ζηταω νσ με διρει.
αννα και μεις τα παιδια του σαιτ σ αγαπαμε κι ας εισαι σαν φαλαινα