gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
γαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
οχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέργαμιεται κι αυτη με νιγηριανους;
κουνιαδα σου ειναι δεν μπορει να μην σε ενδιαφερει αν πηδιεται με οποιον να ναι....για ενα κουτελο ζεις στην κοινωνιαοχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέρ
ΤΟ φανταστηκα.Αφου η αδερφη της παντρευτηκε αλβανο και εφτιαξε την ζωη της γιατι να μην κανει και αυτη το ιδιο.Απο εισαι εσυ μπιμπι;Αγιοι 40;Τιρανα;Παντρεύτηκε αλβανο που το ξέρεις
Ναι οτι θελει δημοκρατικο σαιτ ειμαστεΔεν εχω έπαφες. Δεν ξερω. Εχω την Αννα και θελει να γραψει κατι
Και δεν το κανει;Δεν εχω έπαφες. Δεν ξερω. Εχω την Αννα και θελει να γραψει κατι
ετσι τυπε να εισαι διακριτικοςοχι δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν φέρ
Τ ρα δεν μπορει πλενει πιατα βραδιατικα
τι φαγατε τυπε?Τ ρα δεν μπορει πλενει πιατα βραδιατικα
Ο ταξιτζής της ζητησε να του γλυψει τον κωλο χα α μολις μπυ το ειπε εβαλα νς γελια χα χα
τυπε μαλλον θελει να την κλασειΟ ταξιτζής της ζητησε να του γλυψει τον κωλο χα α μολις μπυ το ειπε εβαλα νς γελια χα χα
τυπε μπορει να γουσταρει ρουφο-κωλαδα ο ταριφας.τυπε μαλλον θελει να την κλασει
το πρωτο ποστ της αννουλαςΕιναι το στεψανι μου και τον εχω κωρονα στο κεφαλι μου
Εγω τον αγαπω παρα πολυ. Το ξυλο το αξιζω και οταν κανω κατι εγω η ιδια του ζηταω νσ με διρει.
αννα και μεις τα παιδια του σαιτ σ αγαπαμε κι ας εισαι σαν φαλαιναΕιναι το στεψανι μου και τον εχω κωρονα στο κεφαλι μου
Εγω τον αγαπω παρα πολυ. Το ξυλο το αξιζω και οταν κανω κατι εγω η ιδια του ζηταω νσ με διρει.
αννα και μεις τα παιδια του σαιτ σ αγαπαμε κι ας εισαι σαν φαλαινα