gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την κυτταριτιδα κοιτα να κρυψειςΗρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
την κυτταριτιδα κοιτα να κρυψειςΗρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
Ηρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
εισαι κυριος με Κ κεφαλαιο.Ηρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
την πλενει με χλωρινη κλινεξ και το πιεστικο στην βεραντα τυπεΈφερε ψωνια ο ταρίφας? Την έπλυνες φαντάζομαι...
Ηρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
παντα φερνει....μπυρες,κρεας,ψωμι,μακαρονια......μετα το γαμησι θα μαγειρεψει η χοντρη και με τον μπιμπι θα δουν μπασκετΕίσαι φιλόξενος άνθρωπος Μπίμπι , αυτό είναι γνωστό.
Αυτός ήρθε με το κάτι τις του ή μόνο με την ψωλή στο χέρι?
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας φίλε.παντα φερνει....μπυρες,κρεας,ψωμι,μακαρονια......μετα το γαμησι θα μαγειρεψει η χοντρη και με τον μπιμπι θα δουν μπασκετ
αμα πιουν πολλες μπυρες θα κατουρησουν και την χοντρη μανΣτιγμές οικογενειακής ευτυχίας φίλε.
αμα πιουν πολλες μπυρες θα κατουρησουν και την χοντρη μαν
μετα αν πιει πολυ ο ταριφας μπορει να γαμησει και τον μπιμπι για να τεντωθει λιγο η πονεμενη μεση τουΕιδυλλιακές εικόνες χαλάρωσης και γαλήνης φίλε.
μετα αν πιει πολυ ο ταριφας μπορει να γαμησει και τον μπιμπι για να τεντωθει λιγο η πονεμενη μεση του
Παλι ξύρισμα; Τι στο καλό ;ΚΑθε μερα βγαινουν;Ηρθε ο ταριφας της εχω κανει κλισμα και ξυρισε και το μουνι της
μετα αν πιει πολυ ο ταριφας μπορει να γαμησει και τον μπιμπι για να τεντωθει λιγο η πονεμενη μεση του
Μπορεί να φωνάξει και τους χωριάτες να γαμησουν τη χοντρή να μη ζηλεύει κ μετά θα πετάνε μπηχτές στο μπιμπη
μπιμπι εχει καιρο να γραψει η φαλαινα εδω στο φορουμ....πες της να μπει ναγελασουμελιγο
Και εμεις τι κανουμε εδω;δωσε τις το πισι και φεγα!Θελει να μιλησει σε καποιον στο ίντερνετ να πει τον πονο της
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον λεει σε μενα