alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Βλέπεις εσυ καπου μουνι?Εδω δειχνει το μουνι της στο ταξιτζή να δει ποσο καθαρο ειναι
Παντα ελεγχει μουνι και κωλο
Βλέπεις εσυ καπου μουνι?Εδω δειχνει το μουνι της στο ταξιτζή να δει ποσο καθαρο ειναι
Παντα ελεγχει μουνι και κωλο
Βλέπεις εσυ καπου μουνι?
Και με ενα κλασιμο μπορει να προσανατολιστει.πρεπει να την βαλει να κατουρήσει για να δει που ειναι η τρυπα
Αστο γιατί δεν σε παιρνει!!!!Άμα εισαι στραβος δεν φταίει η γυναίκα
Και με ενα κλασιμο μπορει να προσανατολιστει.
Το ξερω οτι ειμαι χαλια το γνωρίζω πολυ καλα. Οι αντρες με φτύνουν
Αλλα ο άντρας μου με υπεραγαπα και αυτο μου αρκεί
Ολοι οι αντρες εισαστε γουρούνια και δεν ξαναγραφω εδω μεσα
Αννα
Πώς επιτρεπεις στον αντρα σου, να μπαινει σε σαιτ με πουτανες? Δεν φοβάσαι ότι θα ξελογιαστεί?Ολοι οι αντρες εισαστε γουρούνια και δεν ξαναγραφω εδω μεσα
Αννα
Ολο ετσι λες αλλα ολο φωτο σου μας δειχνει ο μαλακας σου.Ολοι οι αντρες εισαστε γουρούνια και δεν ξαναγραφω εδω μεσα
Αννα
σε αγαπά αννουλα γιατί φέρνεις φαι στο σπιτιΤο ξερω οτι ειμαι χαλια το γνωρίζω πολυ καλα. Οι αντρες με φτύνουν
Αλλα ο άντρας μου με υπεραγαπα και αυτο μου αρκεί
και εδω γουρουνια;Τι εγινε ρε παιδια ;Μπλεχτηκε ο πανοφανης με την λενα στην ιστορια με τον Μομπυ Ντικ;Με εκανε αρχοντισα καλε. Στο χωριο ολα τα γουρούνια με κοροιδευαν
Αγιος ανθρωπος!!!!!!!!!!Το ξερω οτι για να βρω γαμπρο στο χωριο με επερναν απο πισω γιατι δεν ειχα προικα
Η μονη μου προικα ηταν η παρθενια μου αλλα δυστυχώς καταντησα να γινω του δρομου.
Ευτυχως που με βρηκε αυτο το παιδι ασ ειναι καλα και με εκανε αρχοντισα αλλιως θα ειμουνα ποτανα ακομα
Το ξερω οτι για να βρω γαμπρο στο χωριο με επερναν απο πισω γιατι δεν ειχα προικα
Η μονη μου προικα ηταν η παρθενια μου αλλα δυστυχώς καταντησα να γινω του δρομου.
Ευτυχως που με βρηκε αυτο το παιδι ασ ειναι καλα και με εκανε αρχοντισα αλλιως θα ειμουνα ποτανα ακομα