Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
δεν βρησκω τι τρυπα παντα
μπιμπι αυτό καταδεικνύει ότι η αννουλα δεν έχει πρόβλημα παχυσαρκίας που κανει δυσλειτουργικη την ερωτική συνεύρεση απλά έχεις εσυ πρόβλημα προσανατολισμού  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ένα πρόβλημα υπαρχει με την κοιλια της που πρεπει να την σηκωνω για να βρω το μουνι της. Θα σας βαλω φωτο να δειτε τι εννοω. από τον κωλο δεν υπαρχει πρόβλημα κανενα . Μονον που πρεπει να ανεβω πανω στο κωλο της για να το βαλω στην τρυπα

αυτες θαπρεπε να λεγονται αρσεις θανατου δικε μου

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και όταν δεν βρίσκεις την τρυπα ρε Μπίμπι τι κανεις?

Φωνάζεις τον ταρίφα μπας και την βρει αυτός και σου πει που είναι?  :think: :think:
Oχι τυπε.Παιρνει μια βαθια ανασα ακομα,και ξαναβουταει.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ενταξι ρε παιδια εχει τυχει να μην μπορω να τον βαλω στον κωλο της. καταλαβαίνετε. Εσας δεν σας εχει τυχει . Συμβαινει από το πολύ λαδι να μου γλυστραει .

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όχι . Οι γειτονες εφεραν την αστυνομια και μας εκανε παρατηριση τιποτα άλλο. Μου ειπαν οι αστυνομικοι ότι η κυρια δεν είναι σωστο να κυκλοφορει ετσι με ανοικτα παραθυρα

Σωστά, θα επέμβει η φιλοζωική  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ενταξι ρε παιδια εχει τυχει να μην μπορω να τον βαλω στον κωλο της. καταλαβαίνετε. Εσας δεν σας εχει τυχει . Συμβαινει από το πολύ λαδι να μου γλυστραει .
Της βάζεις και λάδι?Τι είναι ρε τύπε, χωριάτικη?

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Σημερα θα γυρισουμε πορνοταινια . θα προσπαθήσω με το κινητο γιατι δεν εχω καμερα. Αλλα δεν ξερω που να το στηρίξω για να περνει μονον του

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σημερα θα γυρισουμε πορνοταινια . θα προσπαθήσω με το κινητο γιατι δεν εχω καμερα. Αλλα δεν ξερω που να το στηρίξω για να περνει μονον του
Δεστο στην πουτσα σου με ταινια!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βαλε το ταξιτζη να το κραταει ή φωναξε καποιον απο τον δρομο!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom