gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαν εσυ δεν ειπες οτι ο ταριφας σας πηδαει και τους δυο επειδη φερνει τα ωνια;αντε από δω τι μας περασατε. Εχουμε ένα μετωπο στην κοινωνια.
μαν εσυ δεν ειπες οτι ο ταριφας σας πηδαει και τους δυο επειδη φερνει τα ωνια;αντε από δω τι μας περασατε. Εχουμε ένα μετωπο στην κοινωνια.
μαν εσυ δεν ειπες οτι ο ταριφας σας πηδαει και τους δυο επειδη φερνει τα ωνια;
ουτε το κεφαλακι λιγο δεν σου βαζει;Δεν πηδαει εμενα το ειπαμε αυτο
:S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=188801.0;attach=561316;image[/img[/URL]]
[/quote] πο πο 30 κιλα μουνι,τον βαζεις και στον στραγγιζει για τα καλα :cum: :cum: :cum: :cum:
η φιλεναδα της το ξυριζει και της κανει και μασαζΠολύ καλό ξύρισμα το μουνί της Αννούλας .Μπίμπι το φτιάχνει μόνη της ή βάζεις κι εσύ κανα χεράκι
Εσυ δεν ξερεις να ξυριζεις ή να κανεις μασαζ;η φιλεναδα της το ξυριζει και της κανει και μασαζ
μια αδυνατη ειναι
η φιλεναδα της το ξυριζει και της κανει και μασαζ
μια αδυνατη ειναι
Οχι ρε φιλε!!!! :o Τοσο χαλια;Για αυτο το ψαχνει στα λεσβιακα!Εγω δεν ξερω .
Εγω κανω καλο μασάζ ανεβαινω στην κωλαρα της και κανω ισορροπίαΟχι ρε φιλε!!!! :o Τοσο χαλια;Για αυτο το ψαχνει στα λεσβιακα!
Κανονισε να το χασουμε το κορμι!!!!
Να ανεβει σε εσενα και να ισορροπει στο ενα ποδι μπορει;Εγω κανω καλο μασάζ ανεβαινω στην κωλαρα της και κανω ισορροπία
Και πως καταφερνεις να μην πεφτεις στην .....χαραδρα τυπε?Εγω κανω καλο μασάζ ανεβαινω στην κωλαρα της και κανω ισορροπία
βαλε και κανα βιντεακι τυπεΣήμερα θα την γαμησω απο τον κωλο
Τυπε εισαι ετοιμος για καταδυση?Αγορασες στολη?Σήμερα θα την γαμησω απο τον κωλο