You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ετσι τυπε?δεν την θελουν . Δεν τα δεχονται μαλλον. Θα προσπαθησω παντος
τι ρατσισμος ειναι αυτος :S
Με τι την ανοιξες με γεωτρυπανο? Καλα ρε μεγαλε τι την ταιζειςη κωλοτρυιπιδα της . δεν μπορειτε να πειτε την εχω ανοιξει
απο ολα τρώει. Δεν εχει κανενα πρόβλημαΜε τι την ανοιξες με γεωτρυπανο? Καλα ρε μεγαλε τι την ταιζεις
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 816
- Πόντοι
- 96
ωραιο μουνακι!!!!!η κωλοτρυιπιδα της . δεν μπορειτε να πειτε την εχω ανοιξει
Μονο με full frame μηχανηΓιατι χωραει στο πλανο?
Με τη κριση σιγουρα σε εχει πονεσει στη τσεπηαπο ολα τρώει. Δεν εχει κανενα πρόβλημα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εσυ την εφερες στην αθηνα και την εκανες κυριαΤης αρέσει πολυ ο τραχανάς σαν βλαχα που είναι
Beverlys
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τυπε εσυ την εφερες στην αθηνα και την εκανες κυρια
Ναι...Είναι σαν τη Μίμα που είναι ιδέα τύπε...
ειχα σχεση μαζι της 4 χρονια. 1 μηνα αφου παντρευτηκαμε, για πλακα της πιανω απο πισω τον λαιμο και τις λεω τωρα σε ακινητοποιησα και δεν μπορεις να κανεις κατι. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα εβλεπα ανασκελα το ταβανι, και τα υπερβολικα γυμνασμενα ποδια της ειχαν τυλιξει το λαιμο μου και τα χερια μου χωρις να μπορω να κουνηθω. Με κρατησε κανα 20λεπτο ετσι, με το ζορι ανεπνεα και μου αποκαλυψε οτι ειχε κανει 2 χρονια παλη και 2 χρονια καρατε. και μιλαμε για ανθρωπο 1,65 και 55 κιλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ειχα σχεση μαζι της 4 χρονια. 1 μηνα αφου παντρευτηκαμε, για πλακα της πιανω απο πισω τον λαιμο και τις λεω τωρα σε ακινητοποιησα και δεν μπορεις να κανεις κατι. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα εβλεπα ανασκελα το ταβανι, και τα υπερβολικα γυμνασμενα ποδια της ειχαν τυλιξει το λαιμο μου και τα χερια μου χωρις να μπορω να κουνηθω. Με κρατησε κανα 20λεπτο ετσι, με το ζορι ανεπνεα και μου αποκαλυψε οτι ειχε κανει 2 χρονια παλη και 2 χρονια καρατε. και μιλαμε για ανθρωπο 1,65 και 55 κιλα.
20 λεπτα σε κρατησε ετσι? Γιατι? Για παραδειγματισμο?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
4 χρονια δεν στο ειχε αναφερει τυπε?ειχα σχεση μαζι της 4 χρονια. 1 μηνα αφου παντρευτηκαμε, για πλακα της πιανω απο πισω τον λαιμο και τις λεω τωρα σε ακινητοποιησα και δεν μπορεις να κανεις κατι. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα εβλεπα ανασκελα το ταβανι, και τα υπερβολικα γυμνασμενα ποδια της ειχαν τυλιξει το λαιμο μου και τα χερια μου χωρις να μπορω να κουνηθω. Με κρατησε κανα 20λεπτο ετσι, με το ζορι ανεπνεα και μου αποκαλυψε οτι ειχε κανει 2 χρονια παλη και 2 χρονια καρατε. και μιλαμε για ανθρωπο 1,65 και 55 κιλα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τις σκοτεινες πτυχες της ζωης τους δεν τις λενε :Sοχι τιποτα μονο οτι πηγαινε γυμναστηριο ηξερα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
απ τις κινησεις που εκανε γιατρε πως την κοβεις,ελληνορωμαικη ή ελευθερα παλη εκανε η τυπισσα??4 χρονια δεν στο ειχε αναφερει τυπε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις