jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Και πατριωτάκι τους και ταιριάζει γάντι η φωνή του.
σωστο κ αυτο
Και πατριωτάκι τους και ταιριάζει γάντι η φωνή του.
σωστο κ αυτο
Για καμια 10αρια συναυλιες θα ειναι μεχρι να ολοκληρωσουν την περιοδεια
τι επισημα νεος φροντμαν και παπαριες
πριν μερικα χρονια δηλαδη που ειχε παιξει ο λομπαρντο ενα μερος της περιοδειας των metallica γιατι ο ulrich ειχε τραυματιστει
ηταν "Επισημα ο λομπαρντο ο νεος ντραμερ των metallica"?
σωστα τα λες φιλε
αλλα αν κατσει καλα να δεις που θα το καθιερωσουν
ο axl δεν εχει νχασει τιποτα
το αντιθετο
έτσι...
επιπλέον, ας τις ακύρωναν τις συναυλίες.
λεφτά έχουν.
Για καμια 10αρια συναυλιες θα ειναι μεχρι να ολοκληρωσουν την περιοδεια
τι επισημα νεος φροντμαν και παπαριες
πριν μερικα χρονια δηλαδη που ειχε παιξει ο λομπαρντο ενα μερος της περιοδειας των metallica γιατι ο ulrich ειχε τραυματιστει
ηταν "Επισημα ο λομπαρντο ο νεος ντραμερ των metallica"?
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα μέλη των AC/DC θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Brian Johnson για την προσφορά του και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια. Όσο κι αν θέλαμε αυτή η περιοδεία να τελειώσει όπως ξεκίνησε, καταλαβαίνουμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση του Brian να σταματήσει να περιοδεία και να σώσει την ακοή του. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιτυχία σε όσα κάνει στο μέλλον. Είμαστε αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας σε όσα έχουμε συμφωνήσει αλλά και για όλους όσους μας στήριξαν και είμαστε τυχεροί που ο Axl Rose πρόσφερε τη βοηθειά του, για να το πετύχουμε»
Αυτό το: ¨κάνει στο μέλλον¨ δεν ακούγεται σαν να τον περιμένουν να γυρίσει.
...kaiΤα τρία αγαπημένα μου συγκροτήματα:
1)AC/DC
2)Judas priest
3)Guns n' Roses
Οπότε εδώ για μένα έχουμε το απόλυτο μουσικό υγρό όνειρο . Μακάρι να περνάγανε και απο Ελλάδα. 'Οσο για την μουσικά, πεθαμένη φωνή του Axl, ok κάπως έτσι είναι, αλλά και ποιανού η φωνή απο τα μεγάλα συγκροτήματα των 80ς δεν έχει σπάσει με το πέρασμα των χρόνων. Μόνο ο θεός ο dio έφυγε με φωνή φωνάρα. Άσε που πιστεύω οτι πιο πολύ το κλατάρισμα της φωνής του οφείλεται στα πολλά κιλά που έχει πάρει και όχι τόσο στο μπινέ το χρόνο που όλα τα ξεφτιλίζει.
τι ειχε παιχτει τυπε μου?Και για μενα οι Guns n roses ηταν θεοι ωσπου τους απομυθοποίησα στην συναυλια-απατη στην Αθηνα το 92? αν θυμαμαι καλα.
Απο τοτε ακουω Aξλ και Σλας και μ αναβουν τα λαμπακια.
Αι σιχτίρ. :S :S :S
τι ειχε παιχτει τυπε μου?
Και για μενα οι Guns n roses ηταν θεοι ωσπου τους απομυθοποίησα στην συναυλια-απατη στην Αθηνα το 92? αν θυμαμαι καλα.
Και για μενα οι Guns n roses ηταν θεοι ωσπου τους απομυθοποίησα στην συναυλια-απατη στην Αθηνα το 92? αν θυμαμαι καλα.
τι ειχε παιχτει τυπε μου?