Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ο Λαζόπουλος μέχρι κάποιο σημείο μου άρεσε ....
Από τη στιγμή που κατάντησε εμμονικός και να θέλει να είναι τιμητής των πάντων σταμάτησε να μου αρέσει....

Έτσι απλά....
τα πραγματα ειναι απλα εμεις τα κανουμε δυσκολα...τον βλεπεις,γελας,τελιωσε και αλλαζεις καναλι τπτ περισσοτερο!τωρα περι χειραγωγησης και λοιπων υπερβολων που γραφονται ημαρτον...ο χαζος που χειραγωγειται απο το λακη την επομενη το χει παθει απο το μαναβη τον κρεοπωλη την τρεμη και παει λεγοντας,χαζος θα ειναι παντα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τα πραγματα ειναι απλα εμεις τα κανουμε δυσκολα...τον βλεπεις,γελας,τελιωσε και αλλαζεις καναλι τπτ περισσοτερο!τωρα περι χειραγωγησης και λοιπων υπερβολων που γραφονται ημαρτον...ο χαζος που χειραγωγειται απο το λακη την επομενη το χει παθει απο το μαναβη τον κρεοπωλη την τρεμη και παει λεγοντας,χαζος θα ειναι παντα

:kneel:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O μαναβης ομως δεν βγαινει στην τηλεοραση.
Και υπαρχουν ανθρωποι που λενε "το ακουσα στην τηλεοραση αρα ειναι σωστο".

Η λυση ειναι το απολυτο τσακισμα και κραξιμο σε καθε ευκαιρια των λαικιστων.
Η λυση δεν ειναι να αλλαζεις καναλι.
Ειναι να παρατηρεις τον λαικιστη και να αποδομεις λεξη λεξη τις ανοησιες του.
Αρκετα πλεον.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
O μαναβης ομως δεν βγαινει στην τηλεοραση.
Και υπαρχουν ανθρωποι που λενε "το ακουσα στην τηλεοραση αρα ειναι σωστο".

Η λυση ειναι το απολυτο τσακισμα και κραξιμο σε καθε ευκαιρια των λαικιστων.
Η λυση δεν ειναι να αλλαζεις καναλι.
Ειναι να παρατηρεις τον λαικιστη και να αποδομεις λεξη λεξη τις ανοησιες του.
Αρκετα πλεον.
διαφωνω φιλε μου,εσυ βγαζεις καραμουζα υπερ των χαζων ή κατα οσων εχουν βημα στην τιβι;;οι δευτεροι ειναι επισης παρα πολλοι,ας πουμε οι πουστηδες,οι αθεοι,βιζιτουδες κλπ!με το σκεπτικο σου πρεπει να ανοιξουμε πολεμο σε ολα γιατι τα στραβα ειναι χιλιαδες.και η κοινωνια μας παει κατα διαολου αλλα δεν φταιει ο λακης,ο κανακης ο χαρυ κλυν κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
διαφωνω φιλε μου,εσυ βγαζεις καραμουζα υπερ των χαζων ή κατα οσων εχουν βημα στην τιβι;;οι δευτεροι ειναι επισης παρα πολλοι,ας πουμε οι πουστηδες,οι αθεοι,βιζιτουδες κλπ!με το σκεπτικο σου πρεπει να ανοιξουμε πολεμο σε ολα γιατι τα στραβα ειναι χιλιαδες.και η κοινωνια μας παει κατα διαολου αλλα δεν φταιει ο λακης,ο κανακης ο χαρυ κλυν κλπ
Δεν μιλαμε για αθεους, πουστηδες και βιζιτουδες.
Μιλαμε για συγκεκριμενο προσωπο, το οποιο προπαγανδιζει αναισχυντα με το μανδυα του καλλιτεχνη.
Ναι, για τα στραβα μας οι λαζοπουλοι φταινε.
Οι λαικιστες, οι ψευτες, οι υποκριτες. Αυτοι που εχουν βημα και παρασυρουν τον καθε αδαη.
Και ειναι χρεος μας, να τους τσακιζουμε.
Εσυ σε τι διαφωνεις παντως, δεν καταλαβα.
Σου θιξαμε τον λαζοπουλο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μιλαμε για συγκεκριμενο προσωπο, το οποιο προπαγανδιζει αναισχυντα με το μανδυα του καλλιτεχνη.
Οι λαικιστες, οι ψευτες, οι υποκριτες. Αυτοι που εχουν βημα και παρασυρουν τον καθε αδαη.
αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον... έχει αναγάγει σε τιμητές της άτομα σαν τον Λαζόπουλο, τον Χίο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Μπαξεβάνη, τον Κούλογλου κλπ... άτομα τα οποία σε μια ημιπροηγμένη κοινωνία (σε προηγμένη δεν το συζητάω) θα είχαν πεταχτεί από τα παράθυρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον... έχει αναγάγει σε τιμητές της άτομα σαν τον Λαζόπουλο, τον Χίο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Μπαξεβάνη, τον Κούλογλου κλπ... άτομα τα οποία σε μια ημιπροηγμένη κοινωνία (σε προηγμένη δεν το συζητάω) θα είχαν πεταχτεί από τα παράθυρα...
Και σου λεει ο αλλος ο αφελης "και τι εγινε, αλλαξε καναλι".
Εγω θα αλλαξω ρε φιλε, οι αλλοι οι βλακες ομως που ψηφιζουν και κρινουν τη ζωη μου, θα αλλαξουν ή θα παρακολουθησουν και θα τα χαψουν?
Κι εγω θα πρεπει μετα να υφισταμαι την ανοησια του καθε μυρωδιά?
Και να μην θιξω και τον καθε Λαζοπουλο γιατι δεν φταιει αυτος για την καταντια μας.
Και ποιος φταιει? Οι Λαζοπουλοι φταινε ως επι το πλειστον.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
οχι βρε δεν με απασχολει ο τυπος ιδιαιτερα,οι δημοσιογραφοι δεν προπαγανδιζουν;;αλλα εκει το κανουν υπερ του κεφαλαιου δεν μας νοιαζει να κραξουμε;;δεν ειδα θεματα αναλογα...
τελος παντων ο λακης ειναι μια φουσκα που διογκωθηκε στα μνημονιακα χρονια,δεν παιζονται και πολλες επιθεωρησεις πλεον.ο κοσμος τον βλεπει αυτοσαρκαζεται γελαει,οντως ξεπερναει τη σατιρα τα μπλεκει αρκετα αλλα οι χαζοι να ξερεις γεννηθηκαν και θα πεθανουν χαζοι

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Εγω θα αλλαξω ρε φιλε, οι αλλοι οι βλακες ομως που ψηφιζουν και κρινουν τη ζωη μου, θα αλλαξουν ή θα παρακολουθησουν και θα τα χαψουν?
Και να μην θιξω και τον καθε Λαζοπουλο γιατι δεν φταιει αυτος για την καταντια μας.
πρεπει να κλεισει το ιντερνετ και η τηλεοραση λοιπον για να σωθουμε!και ο χιος ελεγε να κλειδωθουν τα γεροντια μεσα δικοιο εχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οχι βρε δεν με απασχολει ο τυπος ιδιαιτερα,οι δημοσιογραφοι δεν προπαγανδιζουν;;αλλα εκει το κανουν υπερ του κεφαλαιου δεν μας νοιαζει να κραξουμε;;δεν ειδα θεματα αναλογα...
τελος παντων ο λακης ειναι μια φουσκα που διογκωθηκε στα μνημονιακα χρονια,δεν παιζονται και πολλες επιθεωρησεις πλεον.ο κοσμος τον βλεπει αυτοσαρκαζεται γελαει,οντως ξεπερναει τη σατιρα τα μπλεκει αρκετα αλλα οι χαζοι να ξερεις γεννηθηκαν και θα πεθανουν χαζοι
Και μονο που εγραψες αυτην την ανοησια, η συζητηση τελειωνει.
Ο Λαζοπουλος λοιπον προπαγανδιζει υπερ του λαου και οι αλλοι υπερ του κεφαλαίου.
Εχεις κατι κατα του κεφαλαιου?
Γιατι αν δεν απατωμαι, το κεφαλαιο ικετευουμε να κανει καμια επενδυση μπας και δουμε ασπρη μερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πρεπει να κλεισει το ιντερνετ και η τηλεοραση λοιπον για να σωθουμε!και ο χιος ελεγε να κλειδωθουν τα γεροντια μεσα δικοιο εχει.
Οχι βεβαια. Ανοικτα θα ειναι και σε καθε περιπτωση θα τους ξεβρακωνουμε ολους αυτους.
Με καθε τροπο.
Αλλά εσυ βλεπω τραβας ζόρι οσον αφορα την κριτικη σε βαρος των λαικιστων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ποιος ΔΕΝ προπαγανδιζει υπερ του κεφαλαιου. Ο μεγαλυτερος φιλος του κεφαλαιου αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και υπαρχει κεφαλαιο και κεφαλαιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει τη χειροτερη μορφη κεφαλαιου, του κρατικοολιγαρχικου.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Παιδιά το να μαλώνει ένας λαός για το ποιος κυβερνάει από τη στιγμή που είτε πασόκ είτε νδ είτε σύριζα και όποιος ακόμα ανέβει, τα νομοσχέδια τα φτιάχνουν οι τροικανοί , μόνο στην ελλάδα θα το βλέπαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παιδιά το να μαλώνει ένας λαός για το ποιος κυβερνάει από τη στιγμή που είτε πασόκ είτε νδ είτε σύριζα και όποιος ακόμα ανέβει, τα νομοσχέδια τα φτιάχνουν οι τροικανοί , μόνο στην ελλάδα θα το βλέπαμε.
Φίλε θα σου πω κατι με πληρη ειλικρινεια και τη γνωση απο το επαγγελμα μου.

Μακαρι να τα φτιαχνανε οι τροικανοί τα νομοσχεδια.
Δυστυχως τα φτιαχνουμε εμεις και ειναι ασαφη, ασυνδετα, αλληλοαντικρουομενα και μη εφαρμοσιμα.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Φίλε θα σου πω κατι με πληρη ειλικρινεια και τη γνωση απο το επαγγελμα μου.

Μακαρι να τα φτιαχνανε οι τροικανοί τα νομοσχεδια.
Δυστυχως τα φτιαχνουμε εμεις και ειναι ασαφη, ασυνδετα, αλληλοαντικρουομενα και μη εφαρμοσιμα.
Εντάξει οι υπηρεσιακοί παράγοντες των υπουργείων αλλά και οι νομικοί σύμβουλοι των υπουργών έλληνες είναι κι αυτοί σιγά μην έφτιαχναν άρτιο νομοσχέδιο.
Η ουσία σε αυτό που λέω είναι το τι πρέπει να γίνει: αυτό μας το επιβάλλουν .
Το ότι ούτε αυτό φτιάχνουμε εν τέλει σωστά είναι άλλο θέμα-δεν διαφωνώ πάντως μ΄αυτό που λες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
:orchestra:

Συνημμένα

• 21502586.jpg
    21502586.jpg
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 17

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Λαζοπουλος μετα απο τα σωου του οποιος νεαρουλης παει για αυτογραφο τον παιρνει και κλεινονται στα καμαρινια

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Παρε για παραδειγμα τον λεφτι, είναι που είναι ανόητος να ακούει και Λαζόπουλο?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οσο κυβερνουσαν οι σαμαροβενιζελοι ειχε ανεβει στα καγκελα. Τωρα με τον αλεξη τον κωλοτουμπα ολα καλα τα βλεπει ο γελοιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom