Νέα

Ο αντιγερμανισμός και οι μύθοι που τον τροφοδοτούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αν κυβενησει ο Μεγαλειοτατος θα βλεπεις μονο γαλαζοαιματους να κανουν διακοπες στην ελλαδα :rockon:
ναι τυπε και τον ελτον τζον στα κοτερα τους να τραγουδαει μοιρολογια στο πιανο. :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα εγγονια των δοσιλογων θα τους διωξουν ? Πιθανοτερο ειναι να διωξουν εμας.

εντάξει ρε μεγάλε.. .και εδώ μέσα κάποιοι που το παίζουν ανάρχες γιοί και εγγονοί ρουφιάνων της αστυνομίας ήτανε και βρήκανε άδειες κλειστών επαγγελμάτων...

την οικογενειακή ευθύνη μόνο ο Χϊτλερ και ο Στάλιν την υποστηρίζανε...

θα σε πλακώσω...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: (γιατί σε έχω για σοβαρό και σκεπτόμενο άνθρωπο)...

Επισκέπτης
πάντως μέχρι σήμερα κανένας γερμανός δεν αγόρασε μπίρ παρά... ότι αγόρασαν το ακριβοπλήρωσαν και μάλιστα σε κάποιους παντοειδώς άχρηστους (οι οποίοι βρήκαν κάποια χωράφια από τον παππού τους ο οποίος με το χέρι ξεχέρσωσε κάποια πλαγια και αντί να τα αξιοποιήσουν τα πουλήσανε και τα φάγανε στα κωλόμπαρα.. και μην πείς κουβέντα σε αυτό μεγάλε γιατί έχω παραδείγματα από το γυναικοχώρι που κάποιοι κάθε χρόνο πουλούσανε μισό-ένα στρέμμα μπαξέδια κοντά στην θάλασσα και το παίζανε μάγκες...

Δεν διαφωνω καθολου. Αυτα ομως που περιγραφεις εγιναν σε εποχες παχιων αγελαδων. Τωρα καποιοι θα αναγκαστουν να πουλησουν γιατι δεν θα εχουν ουτε τα βασικα για να επιβιωσουν ή να πληρωσουν χαρατσια και νταβατζιλικια που μας επιβαλουν. και σ΄αυτες τις περιπτωσεις τα ορνια καραδοκουν. Τωρα τι εθνικοτητας θα ειναι τα ορνια, ειναι κατι που θα το δουμε στην πορεια. Το σιγουρο ειναι οτι καποιοι στην ευρωπη κανουν τα σχεδια τους.

Επισκέπτης
Κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες, οι Γερμανοί θα κάνουν το λάθος να γίνουν ευδιάκριτα βίαιοι και προσβλητικοί απέναντι μας, αφου θα εχουν ερθει γερμανικες εταιρείες και θα απομυζούν τα πάντα και τότε θα σκάψουν το λάκο τους. Ετσι την πατάνε μια ζωή. Ειναι αλλαζονικοί και με κόμπλεξ ανωτερότητας.

Οι άγγλοι πάντα ήταν χειρότεροι
και οι διάδοχοί τους οι αμερικάνοι επίσης.

Απορώ γιατί τόσο μίσος για τους γερμανούς
και καθόλου για τη ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΓΓΛΙΑ.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

Ποιος σου είπε οτι εχω μίσος για τους Γερμανούς, πο μεγάλο κακό έχουμε πάθει ιστορικά απο την Αγγλία τα τελευταία 200 χρόνια μοναχά παρά απο τους Γερμανους.
Η Ελλάς δεν ειναι ακρωτηριασμένη απο τους Γερμανούς, απο τους Άγγλους ειναι. Μίσος δεν εχω στους Γερμανους, απλά ξέρω οτι θέλουν να μας τα πάρουν ολα. Φυσικό γεγονός. Οι Άγγλοι ειναι άλλη φάση, γατόνια στο ψέμα(διπλωματία) δώσανε Μικρά Ασία στους τούρκους, Ανατολική Θράκη και Κύπρο τωρα πριν 40 χρόνια. Να μας πατήσουν στο κεφάλι κοιτάγανε μια ζωη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε γουσταρουν αγγλικο ποδοσφαιρο γιαυτο

Επισκέπτης
Οι Άγγλοι ειναι άλλη φάση, γατόνια στο ψέμα(διπλωματία) δώσανε Μικρά Ασία στους τούρκους, Ανατολική Θράκη και Κύπρο τωρα πριν 40 χρόνια. Να μας πατήσουν στο κεφάλι κοιτάγανε μια ζωη.

Και επίσης έφτιαξαν κράτος στους υπανθρώπους Αλβανούς,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.014
Πόντοι
1.686

Κωλο- αγγλοι .

Υποκριτές και εχθροί της Ελλάδας .

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Σωστος ο ιπταμενος.Οι Γερμανοι εκαναν εγκληματα εν καιρω πολεμου παρασυρμενοι απο τους αρχιναζι.Οι Αγγλοι εν καιρω ειρηνης ψυχρα και μεθοδικα.Και οι δυο τους μας εκαναν το ιδιο κακο

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Και επίσης έφτιαξαν κράτος στους υπανθρώπους Αλβανούς,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Άφησε δε, τα όπλα που δίνανε στους κουμούνες το 46-49. Ο θειος μου που πολέμησε μου έλεγε βρίσκανε Bren οπλοπολυβόλα κατασκευής του τρέχοντος έτους 1947 πχ, ενω αυτοί ειχαν οσα είχαν μείνει απ τον πόλεμο στη Βόρειο αφρική, κατασκευής 1938 και πίσω.

Επισκέπτης
Άφησε δε, τα όπλα που δίνανε στους κουμούνες το 46-49. Ο θειος μου που πολέμησε μου έλεγε βρίσκανε Bren οπλοπολυβόλα κατασκευής του τρέχοντος έτους 1947 πχ, ενω αυτοί ειχαν οσα είχαν μείνει απ τον πόλεμο στη Βόρειο αφρική, κατασκευής 1938 και πίσω.

Ρε τυπε τι ναρκωτικα πινεις και γραφεις αυτες τις παπαριες ? Σε λογο θα μας πεις οτι πολεμαγαν και στο πλευρο των ανταρτων :headbang: :headbang:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τυπε τι ναρκωτικα πινεις και γραφεις αυτες τις παπαριες ? Σε λογο θα μας πεις οτι πολεμαγαν και στο πλευρο των ανταρτων :headbang: :headbang:

Αμα δε σου αρέσει αυτό που διαβάζεις μη το αμφισβητείς κατ ευθείαν και μη με ειρωνεύεσαι. Ειναι γεγονότα που μπορείς να τα διαπιστώσεις απο επιζώντες της περιόδου που πολέμησαν, θα σου πουν ολα τα σχετικά.

Επισκέπτης
Αμα δε σου αρέσει αυτό που διαβάζεις μη το αμφισβητείς κατ ευθείαν και μη με ειρωνεύεσαι. Ειναι γεγονότα που μπορείς να τα διαπιστώσεις απο επιζώντες της περιόδου που πολέμησαν, θα σου πουν ολα τα σχετικά.

Εγω αλλιως τα ξερω. Παρε.....

Θα μπορουσα να σου βρω κι αλλα, αλλα βαριεμε και σχολαω.Ουτε για ειρωνια δεν κανεις.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Εγω αλλιως τα ξερω. Παρε.....

Θα μπορουσα να σου βρω κι αλλα, αλλα βαριεμε και σχολαω.Ουτε για ειρωνια δεν κανεις.

ΔΕν καταρίπτουν αυτα που λέει ο μαυρος κρίνος το γεγονός οτι οι άγγλοι βοήθησαν και το κκε/δσε. Εντόνως. Ήθελαν ενα εσωτερικό πόλεμο στην Ελλάδα, το κκε ήθελε εξουσία και έκανε την κίνηση. Φυσικά δεν ηθελαν οι αγγλοι να νικήσει το κκε, ομως ηθελαν να ειναι απασχολημένη η Ελλάς με εσωτερικό πόλεμο και να μη μπορεί να διεκδηκήσει Κύπρο Βόρειο Ήπειρο και δωδεκάνησα. Ετσι βοήθησαν τους κουμουνιστες τόσο ωστε να μη γίνουν επικίνδυνοι για να νικήσουν και ταυτόχρονα τον εθνικό στρατό τόσο ωστε να νικήσει. Η μαρτυρία ενος βετεράνου ειναι απόλυτη απόδειξη. 

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γράψε τουλάχιστον πως το συγκεκριμένο πόνημα είναι του Βλέτσα για να μην ασχληθούμε καθόλου..

Βρε ψευταρούλη, τάχα μου μέχρι δημοτικό πήγες!

Εσύ είσαι διαβασμένος νέος :grin:

Επισκέπτης
Ήθελαν ενα εσωτερικό πόλεμο στην Ελλάδα, το κκε ήθελε εξουσία και έκανε την κίνηση. Φυσικά δεν ηθελαν οι αγγλοι να νικήσει το κκε, ομως ηθελαν να ειναι απασχολημένη η Ελλάς με εσωτερικό πόλεμο και να μη μπορεί να διεκδηκήσει Κύπρο Βόρειο Ήπειρο και δωδεκάνησα. Ετσι βοήθησαν τους κουμουνιστες τόσο ωστε να μη γίνουν επικίνδυνοι για να νικήσουν και ταυτόχρονα τον εθνικό στρατό τόσο ωστε να νικήσει.

έτσι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στα του αρθρου παντως δεν απαντα κανεις. Ολοι μοκο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom