aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Ήδη μοιάζει με Πακιστανό, τύπε μου, ο μέσος Νεοελλην νεανίας.το βασικο ειναι οτι ο Ελληνας του μελλοντος θα μοιαζει με Πακιστανο
Λες;Στην ποιο πάνω φωτογραφία βλέπω την παλάμη να είναι σε περίεργη στάση....στις ειδήσεις άκουσα ότι είναι από την θέση που παίρνει το κινητό στην παλάμη ....χαχαχαχα από άλλο έχει πάρει αυτή την θέση η παλάμη χαχαχα.....
Ελαφρύ καλοκαιρινό ριχτάρι...ελπίζω να αλλαχθεί σύντομα!Άλλαξε από τώρα χαχαχα
Ολοσωστος...για να κάνει λίγα € οικονομία το κάθε χαζεμενο τσουτσεκι μοιάζει με Πάκη...αυτές οι κοπριες μόνο κατ'ονομα είναι Έλληνες και όχι εσωτερικά μετά από την μαζική καφροποιηση που έχουν υποστεί από την "μουσική" που ακούνε και από την αδιαφορια των "γονιών" τους....Ήδη μοιάζει με Πακιστανό, τύπε μου, ο μέσος Νεοελλην νεανίας.
Ολοι έξω με μούσια αλά φανατικοί Μουσλιμ, μαυριδεροι , κουρεύονται και σε πακιστανοκουρεια, δεν τους ξεχωρίζεις πλέον.
Ακόμα άνοιξη έχουμε χαχαχα...Ελαφρύ καλοκαιρινό ριχτάρι...ελπίζω να αλλαχθεί σύντομα!
Casting couchΆλλαξε από τώρα χαχαχα
τύπε μεχρι τοτες ο τυπος σαντμαν θα καταφερει αραγες να μπει σε κύκλο για να γνωρισει τεμαχια ;To 3000μχ στις πόσες σελίδες θα έχει φτάσει το νήμα με τις ημερήσιες ενημερώσεις για μπου, στούντιο, μασάζ κλπ?
δηλαδη σαν το κλασικο μελος του σαιτ...τελικα ειμαστε 1000 χρονια μπροστα ως σαιτ...
Όχι, ο άνθρωπος του 3.000 μ.Χ. δεν θα είναι καμπούρης, με αγκώνες σε ορθή γωνία λόγω της τεχνολογίας
Η «Μίντι» θα είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης χρήσης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστώνwww.protothema.gr
Στο νήμα δίπλα θα είμαστε και μετά το 3000...Kαλα ρε μεχρι το 3000 θα υπαρχουμε?Ουτε αφανισμος απο πυρηνικα,ουτε χτυπημα απο μετεωριτη,ουτε μια μαυρη τρυπα να μας ρουφηξει?Πιο ανθεκτικοι κι απο τις κατσαριδες
Ποιο ειναι το διπλα νημα αγαπητε?Α και 50+ μεχρι το λαστ κριστμας μεινανεΣτο νήμα δίπλα θα είμαστε και μετά το 3000...
Ξεχάσαμε?Ποιο ειναι το διπλα νημα αγαπητε?Α και 50+ μεχρι το λαστ κριστμας μεινανε
Δεν εχω πιστοποιητικο φρονηματων για εκειΞεχάσαμε?
Ποιος το ζήτησε?Δεν εχω πιστοποιητικο φρονηματων για εκει