papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.527
- Πόντοι
- 27.261
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαΉταν νια και γέρασε
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαΉταν νια και γέρασε
47 ετων δεν αποκαλειται σοφα(κ)ι τοτε, αλλα θεια σοφια.
Ααα ειναι και διδα συναμα.47 ετων δεν αποκαλειται σοφα(κ)ι τοτε, αλλα θεια σοφια.
Αυτοαποκαλεί τον εαυτό της Σοφάκι, γιατί λέει ότι δεν έχει γεννήσει, και θεωρεί ότι το μουνί της είναι ακόμα νεανικό
ναι ρε αυτη ειναι μονο που εκεινη η αγγελια ηταν fake καποιος ειχε παρει τις φωτο της απο insta σιγουρα δεν ειναι trans η ΝικολΑπό τι έψαξα εδώ μέσα τραβελι που πρόσφατα κλαδεψε τα υδραυλικά
Στις φωτογραφίες μοιάζει πολύ με μια Νικολ που είχε αγγελία στο ts-dating.com Δεν μπορώ όμως να είμαι σίγουρος γιατί δεν φαίνεται το πρόσωπο.
πως σου ηρθαν αυτες οι 2 ξες τιποτα;; αν ξες κατι για σοφακι πολυ λαθος σε εχουν ενημερωσει παντως να ξες χαχαΚαλησπέρα ομάδα έχουμε φωτογραφίες Χριστίνας? Τι ηλικία είναι ? Επίσης σοφία είναι ξανθιά με μεγάλο στήθος?
Αλεξια...αλλα αν αυτο ειβαι το γπυστο σου Χριστινα και Σοφακι ουτε καν(μακρυα!!)Παίδες υπάρχει στη μινωος καμία πιτσιρίκα πετιτ με πρόστυχο μυαλό που αξίζει επίσκεψη?
ναι η τσα ειναι και δεν την πετυχαιμω λοτε το κατερινακι ειναι βουλγαρικο εχω παει 2 φορες ομορφη λεπτη μικρο βυζακι οχι κατι ιδιαιτερο εχει τατου στο χερι θυμαμαι και νονιζω και πλατη κατω χαμηλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος μιλαει καλα ελληνινα καλη πιπα ακαπωτη με 40ρι για αλλα εξτρα νομιζω κανει ακομα 69 για anal δεν ...Ετορε η Ελενη στο 9 ποια ειναι? Η τσατσα? Ή καινουρια κοπελα? Πηγαινα για Κατερινα χτες, αλλά ειδα το ονομα Ελενη και ετσι μπηκα και δοκιμασα Τσασμιν. Σίγουρα αξιζει μια δοκιμη η Τσασμιν παντως, τωρα απο εκει και περα για μενα ειχε τα καλα και τα κακα της...
Περιμένουμε το Κατερινακι λοιπόν για δοκιμή όταν το πετύχω!ναι η τσα ειναι και δεν την πετυχαιμω λοτε το κατερινακι ειναι βουλγαρικο εχω παει 2 φορες ομορφη λεπτη μικρο βυζακι οχι κατι ιδιαιτερο εχει τατου στο χερι θυμαμαι και νονιζω και πλατη κατω χαμηλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος μιλαει καλα ελληνινα καλη πιπα ακαπωτη με 40ρι για αλλα εξτρα νομιζω κανει ακομα 69 για anal δεν ...Ετορε η Ελενη στο 9 ποια ειναι? Η τσατσα? Ή καινουρια κοπελα? Πηγαινα για Κατερινα χτες, αλλά ειδα το ονομα Ελενη και ετσι μπηκα και δοκιμασα Τσασμιν. Σίγουρα αξιζει μια δοκιμη η Τσασμιν παντως, τωρα απο εκει και περα για μενα ειχε τα καλα και τα κακα της...